Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

Гамата Unica на Schneider Electric създава космополитен шик в „Riu Pravets Resort“ и „Щастливеца“

 


Пролетта започна да се подава зад ъгъла, а този сезон обикновено свързваме с обновяване. А какво по-хубаво от това, паралелно с кръговрата на природата, и в домовете, офисите, ресторантите и хотелите да нахлуе свежестта. Schneider Electric има предложение за това как да промените интериора, а хотел „Riu Pravets Resort“ и ресторант „Щастливеца“ са партньори на фирмата в това начинание. „Уникална извънградска атмосфера или космополитен шик – в случая и двете са завършени с продуктите от гамата Unica. Тя поставя акцент върху усещането за модерен и комфортен живот, независимо дали в забързания ритъм на града или в спокойствието на природата“, споделиха от фирмата за Инженер.bg.


 

С различни свои модели най-богатата серия Unica на Schneider Electric присъства и на двете места. Unica предлага палитра от много цветове на декоративните рамки, както и огромно разнообразие от функции – от добре познатите ключове и контакти, до така удобните димери, ключове за щори и безжично управление на осветлението.


Unicaлният дух на „Щастливеца“

 

За 20 години „Щастливеца“ измина дълъг път, осеян с много вкусове, аромати и спомени. Тук и сега стигнахме до една от най-новите локации от веригата – на ул. „Сан Стефано“ в София, където стандартите са пречупени през личния поглед и вдъхновение на домакините. Ресторантът разполага със 185 места, в това число 60 места на великолепна вътрешна тераса, бутикова VIP зала с 12 места и 20 места пред комплекса.

 

„Рамките от серия Unica осигуряват дискретен завършек за дизайна на ресторанта, а функционалността на гамата позволява технологичен размах, когато той е нужен. Освен всички видове ключове за осветление и контакти, в Unica можете да намерите всякакви видове розетки, детектори, термостати и дори функции за аварийна сигнализация. Имате възможността да оборудвате дома, офиса и ресторанта си със стил, избирайки в широка ценова гама: от висококачествени бюджетни продукти до луксозни рамки, изработени изцяло от естествени материали като кожа, камък и дърво“ поясниха от Schneider Electric. 

 

Unica Plus стил в интериора на „Riu Pravets Resort“

 

„Riu Pravets Resort“ е луксозен 4-звезден комплекс с голф игрище, който предлага спокойна и уютна атмосфера както за отдих, така и за провеждане на бизнес срещи. За комфорта на своите гости и елегантния интериорен дизайн на комплекса, „Riu Pravets“ заложи на гамата Unica Plus на Schneider Electric.

 

Наред със стилния дизайн, представен в 20 различни цвята, гамата разполага с богата функционалност, включително: решения за управление на осветлението, отоплението, щорите и контрола на достъпа, гарантиращи комфорт на гостите на комплекса.

 

В Unica Plus можете да намерите всякакви функции за вашия дом или бизнес – димери, стълбищни бутони, детектори за движение, ключове за щори, розетки и др.


 

Повече информация за продуктите, които Schneider Electric предлага можете да намерите на уебсайта на компанията.

 

Източник на снимковия материал: Schneider Electric

Още от Ключове и контакти