Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

Елма: Визуализирайте всякакви комбинации с конфигураторa за ключове и контакти „Mix & Match“ на Schneider Electric


 
 
 


От Schneider Electric представят своя нов конфигуратор за ключове и контакти „Mix & Match“. Инструментът е разработен за нуждите на местния пазар и е наличен изцяло на български език, като е достъпен онлайн през сайта на Шнайдер Електрик България“, информираха за Инженер.bg от утвърденото търговско дружество Елма-М-Груп. Фирмата е един от основните партньори на глобалния производител и предлага цялостни решения за осигуряване на електрозахранване на обществени, курортни и жилищни сгради, както и промишлени предприятия.


С конфигуратора потребителите могат да визуализират всякакви комбинации на декоративни рамки и механизми от сериите Unica, Sedna и Merten. Освен на български, той е достъпен на още 11 езика и е изключително лесен и интуитивен за използване. Чрез платформата лесно и бързо може да се добави финалният щрих в интериора, благодарение на богатата гама от ключове и контакти на Schneider Electric. „Mix & Match“ предлага избор сред най-модерните форми и цветове и позволява предварителна визуализация на стила и цвета на декоративни електрически елементи спрямо визията на стените в жилището.


 

Потребителят има възможност да избере както формата, цвета и функцията на механизма, така и формата и цвета на рамката, материала и стила на изработка. При това може да добави всички варианти в списък с желания. „От Schneider Electric са се погрижили да разработят дизайнерски предложения за основните помещения в жилището, които да вдъхновят всеки в процес на ремонт или изграждане на нов дом. Свежите идеи в платформата са съобразени с характера на стаята, за която се отнасят, за да се постигне максимален комфорт, дори чрез най-дребния детайл“, подчертаха от Елма-М-Груп.


 

„Отдаваме първостепенно значение на високото и доказано качество в цялата си дейност и поради тази причина винаги се стараем да подбираме правилно партньорите, с които работим. Постепенно, но сигурно разширяваме все повече продуктовата си гама с качествени електроматериали за бита, строителството и индустрията. Съвсем скоро преместихме една от базите си в град Велико Търново на нов адрес – с по-голяма търговска и складова площ, която ще покрива по-широк обхват от наличния ни асортимент,“ добавиха в заключение от Елма-М-Груп.

 

Повече информация за Елма-М-Груп АД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Елма-М-Груп АД

Още от Ключове и контакти