Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

Светещите рамки за ключове basic55 на ABB - функционален дизайн и впечатляваща визия


 
 
 


В търсене на интелигенти архитектурни и технологични решения компанията АBB създава продукти, които допринасят със своята ефективност и функционалност към интериора на различни пространства. В тази категория „умни“ решения за дома, офиса и хотела попада новата продуктова серия висококачествени светещи рамки за електрически ключове basic55 на ABB. „Флуоресциращият ринг e не само с впечатляваща визияно и превръща ключовете в светещ маркер в тъмните часове на дома“, разказаха пред Инженер.bg от утвърдения доставчик на комплексни инженерни решения, електрическо оборудване и продукти за автоматизация.Серията basic55 представлява уникален продукт на пазара, съчетаващ стилен съвременен дизайн, който лесно се комбинира с индивидуалния стил на всеки клиент, със съвременна функционалност. Светещата част е енергонезависима и излъчва дискретна светлина, подходяща дори и за най-чувствителните хора, като за перфектното съчетание с цялостния интериор на пространството се предлага в различни цветовете.

 

„Уютът във всяко пространство се постига чрез съчетаването на отделни елементи, които пасват прецизно един към друг, за да създадат цялостно усещане за стил и удобство”, обясниха специалистите от АББ България.

 

Благодарение на високото си качество серията basic55 е подходящ избор за всички, които търсят изчистен стил и функционалност в дългосрочен план. Светещите рамки на АBB може да намерите в магазините на Ташев Галвинг, Bauhause България и Практикер, а пълна информация за продукта е налична ТУК.


 

Повече информация за АББ България ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg ТУК!


 

Източник на снимковия материал: АББ България

Още от Ключове и контакти