Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

Забравете стандартния начин за управление на осветлението. Доверете се на Vantage

 

 


 
 
 


Търсите ли спокойствието и усещането за сигурност и комфорт вкъщи? След добиващите все по-широка популярност напоследък технологични разработки на пазара, вече вероятно знаете, че именно модерният, умен дом може да ви предостави всичко това, и то при съвсем достъпни условия. А повече за интелигентните системи за домашна автоматизация и тяхното влияние върху начина на живот на потребителите пред Инженер.bg разказаха от фирма БулЕлектрик Груп, посветила дейността си на иновативните решения и удовлетворяването на клиентските изисквания и нужди в прехода им към умен дом.Създай мечтания дом с Vantage

 

„Стилът е това, което отличава и създава идентичност“. С решенията за автоматизация на дома и бизнеса на Vantage Controls, чийто сертифициран системен интегратор у нас е фирма БулЕлектрик Груп, вие си гарантирате пълен контрол върху всеки аспект от живота ви у дома. „Vantage Controls, бранд на Legrand, повече от 35 години осигурява изключителна гама от модерни и луксозни решения, които безпроблемно съчетават естетика и технологии в едно. Компанията държи множество патенти в областта на димирането и управлението на осветителни тела“, коментираха от БулЕлектрик Груп.


 

 

Системите за домашна автоматизация повишават стойността на жилището

 

„БулЕлектрик има вече няколко клиента, които направиха пълна интеграция на новоизградените си имоти – от градината с поливната система и басейна до озвучаването вътре, не само с мисълта за комфорт и намаляване на разходите по поддръжката, но и с презумпцията, че те автоматично вдигат своята стойност при евентуална бъдеща продажба“, заявиха от дружеството. „Наред с това, интегрираните системи са от отворен тип и всяка една актуализация, продиктувана от пазара, модата или технологичния напредък, е напълно приложима и при тях“, допълниха те.

 

Автоматизацията подобрява усещането за лукс, комфорт и сигурност

 

Идеята на собственика на умен дом за по-голям комфорт, спокойствие и сигурност, а за някои дори и икономия, без съмнение ще бъде оправдана. Това е така, тъй като основната задача на системите за домашна автоматизация е именно такава – „да осигурят нормално и синхронизирано функциониране на отделните системи в дома, така че да се получи нужната осветеност спрямо желаното ниво, температура, положение на щори, пердета, поливна система и каквото се сетите още в един дом, без това да е непрекъсната грижа на обитателите (без значение дали са вкъщи или не)“, посочиха от БулЕлектрик Груп. 


 

 

Целия материал по темата бихте могли да прочетете в ДигиталнаИндустрия.bg от ТУК!

 

Повече информация за БулEлектрик Груп ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: БулЕлектрик Груп, pixabay.com

Още от Ключове и контакти