Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

LDG: С конфигуратора на Bticino можете да изберете идеалните за Вашия интериор ключове и контакти, при това от дивана у вас


В условията на днешния дигитализаран свят, дори и по време на социална изолация, нищо не може да възпрепятства достъпа ни до най-различни продукти и услуги. А брандовете успешно успяват да отговорят на търсенето на потребителите, като използват най-различни иновативни методи. „Компания Bticino е разработила уникално и цялостно предложение за избор на модулни системи по италиански европейски стандарт. То представлява онлайн конфигуратор, с помощта на който всеки потребител, в уюта на собствения си дом, лесно може да разгледа и избере подходящи ключове от серията Classia“, съобщиха за Инженер.bg от Ел Ди Джи, утвърдено българско дружество, което предлага продуктите на Bticino у нас.„Модерна, изчистена форма с точен контур, който контрастира с плавно извита повърхност, а рамката сякаш „гали“ при докосване. Това е малка част от определението, което може да се даде за серията Classia“, допълниха от Ел Ди Джи.

 

Богатството на гамата се определя от разновидностите на рамките, предлагани от най-различни чисти тонове до тонални ефекти, като метално злато, хром и никел и за двете модулни системи – италиански и европейски стандарт, които могат да се комбинират заедно.


Във връзка с епидемичната обстановка, свързана с разпространението на COVID-19 у нас, фирма LDG въвежда промени, касаещи работния й график. Продажбата на стоки в обектa на ул. „Околовръстен път” ще се извършва след предварителна поръчка, направена по телефон или мейл. В шоурума за получаване на стока ще се допуска само по един човек. Поръчките, предвидени за доставка с куриер, ще се изпълняват без промяна. „Екипът ни ви очаква на телефоните ни за поръчка  02/862 88 75  и 02/862 78 71, както и на мобилен 0884 20 42 84 и на еmail: sales@ldg-bg.com и office@ldg-bg.com, от 9:00 до 18:00 часа“, коментираха от Ел Ди Джи.

 


Конфигураторът дава възможност да изберете стандарт, да изберете цвета, както и стила на рамката и да видите как ще изглежда на вашата стена. Можете да качите своя персонална снимка или да използвате готовите предложения на Bticino.


Разгледайте как работи дигиталният онлайн конфугуратор за избор на модулни системи Classia ТУК!

 

„Инсталацията на ключовете Classia е много лесна и всеки може да се справи с нея. Иновативната система за регулиране на покриващите рамки гарантира, че тя прилепва плътно към стената и осигурява оптимално подравняване, благодарение на самоносеща система за закачане. Металните уши осигуряват по-добро фиксиране на винтовете. Премахването на устройството е също толкова лесно“, обясниха от LDG.


 

Повече информация за Ел Ди Джи ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Ел Ди Джи ООД

Още от Ключове и контакти