Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Новини

 • Трансформирайте дома си в умен и модерен със смарт решения от SmartArena.bg

  Трансформирайте дома си в умен и модерен със смарт решения от SmartArena.bg

  Заложете на лекотата, удобството и спокойствието вкъщи! „Облечете“ своя дом в най-новите смарт решения и му придайте модерна визия и стил! С помощта на Смарт Арена – първокласен доставчик на иновативни смарт продукти и технологии. „Вдъхновени от иновациите на нашето съвремие и нуждите на обществото, забелязахме недостиг на българския пазар на иновативни умни продукти. Наш основен приоритет е да отговорим на потребителското търсене, като предложим широко разнообразие от стоки на възможно най-ниски цени“, информираха от компанията.

 • Жо и Вен България: Unica-лна комбинация от възможности и цветове за всяко приложение

  Жо и Вен България: Unica-лна комбинация от възможности и цветове за всяко приложение

  Внимание към детайла, елегантен дизайн, стил, богато разнообразие и интелигентни функции – всичко изброено можем да назовем с една дума – Unica. Модулната серия ключове и контакти на Schneider Electric обхваща широк набор от решения с разнообразни функции за управление на осветлението и захранването чрез най-различни системни интеграции. Доказаната търговска фирма Жо и Вен България е официален дистрибутор на продуктите на Schneider Electric на пазара у нас, като в продуктовото ѝ портфолио е включена и Unica.

 • LDG: VersaHit Duo - модулът с два контакта, който ще направи всеки дом или офис стилен и комфортен

  LDG: VersaHit Duo - модулът с два контакта, който ще направи всеки дом или офис стилен и комфортен

  Модулът за вграждане VersaHit Duo с два контакта е компактен, удобен, с изчистен дизайн и лесен за инсталиране. VersaHit Duo е подходящ за монтаж в кухни, спални, всекидневни, офисни помещения, хотели и др. „Проектиран с два отделни бутона, VersaHit Duo позволява едновременен или индивидуален достъп до двата контакта в модула. Контактите, от своя страна, са с подобрени линии на захранване и функции за безопасност“, коментираха от българската търговска фирма Ел Ди Джи.

 • Късче от приказния свят, създадено с луксозната серия ключове и контакти Busch-dynasty на ABB

  Късче от приказния свят, създадено с луксозната серия ключове и контакти Busch-dynasty на ABB

  Те са като картина със стилна рамка, вдъхновени от истинска приказка, за да Ви отведат в един различен свят. Изключителен дизайн, най-качествени материали и въздействащ интериорен ефект. „Серията Busch-dynasty е с рамки, декорирани с нежно преплитащи се флорални линии. Ефектът на полирания и патиниран месинг обединява изящество и функционалност, за да се постигне съвършената форма и въздействие“, коментираха за Инженер.bg от АББ България.

 • За свързан дом и един по-сигурен живот – серията ключове и контакти Valena Life / Allure с Netatmo на Legrand

  За свързан дом и един по-сигурен живот – серията ключове и контакти Valena Life / Allure с Netatmo на Legrand

  Дълго време смарт технологиите, като интелигентните контакти, щори и осветление, се възприемаха като нестандартни, а инсталирането им се смяташе за сложно и скъпо занимание, изискващо специални познания, допълнително окабеляване, мрежови компоненти и програмиране на модули. Днес обаче, с развитието на технологиите и навлизането на безжичните комуникации, всичко това може да се постигне по-лесно, а изграждането на свързан дом е по-достъпно – като детска игра. Това коментираха за Инженер.bg от доказаната българска инженерингова фирма БулЕлектрик Груп и представиха иновативната серия жични и безжични ключове Valena Life / Allure with Netatmo Legrand.

 • Отключете вашата креативност с еволюционната серия Valena на Legrand

  Отключете вашата креативност с еволюционната серия Valena на Legrand

  Глобалният специалист в изграждането на електрически инсталации и цифрови инфраструктури Legrand запозна техническата общност със своята най-нова серия електроапаратура Valena. „Трансформирайте ежедневието си и отключете вашата креативност с новата серия Valena. Една серия с два стила и един механизъм в два различни дизайна – ValenaLife и Valena Allure. Двете колекции на Legrand разкриват нов свят с възможности да преобразите сивото ежедневие в светлина, инерцията – в движение, мястото – в изживяване“, заявиха от Легранд България.

 • Жо и Вен: Комфорт без граници за твоя дом с интелигентните ключове, контакти и аксесоари на Schneider Electric

  Жо и Вен: Комфорт без граници за твоя дом с интелигентните ключове, контакти и аксесоари на Schneider Electric

  Жо и Вен България е утвърдено търговско дружество, предлагащо на пазара у нас иновативните разработки на глобалния специалист в областта на енергийния мениджмънт и автоматизацията Schneider Electric. Сред акцентите в продуктовото портфолио на българската фирма е голямото разнообразие от интелигентни решения за управление на дома. „Осигурете си един по-комфортен, сигурен и енергийно-ефективен дом с интелигентните ключове, контакти и аксесоари на Schneider Electric.

 • Ключове, контакти и аксесоари за дома съчетаващи функционалност, естетика и сигурност от Elettrocanali

  Ключове, контакти и аксесоари за дома съчетаващи функционалност, естетика и сигурност от Elettrocanali

  Elettrocanali e компания, създадена през 70-те години в Италия, която развива производството на висококачествени електроматериали за дома и индустрията, съчетаващи функционалност, естетика и сигурност. Използвайки своя дългогодишен опит, Elettrocanali изгражда портфолио с модулни решения за жилищни и обществени сгради, което непрекъснато доразвива и оптимизира. Пример за това са сериите MyLife, New Prestige и Tondo, отличаващи се с разнообразните си цветове.

 • Филкаб: В шоурума на Schneider Electric технологиите и киното взаимно се допълват

  Филкаб: В шоурума на Schneider Electric технологиите и киното взаимно се допълват

  Шоурумът на Schneider Electric България в Бизнес Парк София се превърна в снимчана площадка на новата българска продукция на Ники Илиев и Башар Рахал „Завръщане“. Лафстайл блогъри, медии и актьори тестваха функционалностите на умните технологии. „Schneider Electric подкрепя българското кино и затова се превърна в домакин на целия снимачен екип. По време на срещата специалистите на Schneider и създателите на продукцията обсъдиха тенденциите в технологиите и киното, както и взаимното допълване между тях“, разказаха за Инженер.bg от Филкаб.

Още от Ключове и контакти