Новини

 • За свързан дом и един по-сигурен живот – серията ключове и контакти Valena Life/Allure с Netatmo на Legrand

  За свързан дом и един по-сигурен живот – серията ключове и контакти Valena Life/Allure с Netatmo на Legrand

  Дълго време смарт технологиите, като интелигентните контакти, щори и осветление, се възприемаха като нестандартни, а инсталирането им се смяташе за сложно и скъпо занимание, изискващо специални познания, допълнително окабеляване, мрежови компоненти и програмиране на модули. Днес обаче, с развитието на технологиите и навлизането на безжичните комуникации, всичко това може да се постигне по-лесно, а изграждането на свързан дом е по-достъпно – като детска игра. Това коментираха за Инженер.bg от доказаната българска инженерингова фирма БулЕлектрик Груп и представиха иновативната серия жични и безжични ключове Valena Life / Allure with Netatmo Legrand.

 • Отключете вашата креативност с еволюционната серия Valena на Legrand

  Отключете вашата креативност с еволюционната серия Valena на Legrand

  Глобалният специалист в изграждането на електрически инсталации и цифрови инфраструктури Legrand запозна техническата общност със своята най-нова серия електроапаратура Valena. „Трансформирайте ежедневието си и отключете вашата креативност с новата серия Valena. Една серия с два стила и един механизъм в два различни дизайна – ValenaLife и Valena Allure. Двете колекции на Legrand разкриват нов свят с възможности да преобразите сивото ежедневие в светлина, инерцията – в движение, мястото – в изживяване“, заявиха от Легранд България.

 • Жо и Вен: Комфорт без граници за твоя дом с интелигентните ключове, контакти и аксесоари на Schneider Electric

  Жо и Вен: Комфорт без граници за твоя дом с интелигентните ключове, контакти и аксесоари на Schneider Electric

  Жо и Вен България е утвърдено търговско дружество, предлагащо на пазара у нас иновативните разработки на глобалния специалист в областта на енергийния мениджмънт и автоматизацията Schneider Electric. Сред акцентите в продуктовото портфолио на българската фирма е голямото разнообразие от интелигентни решения за управление на дома. „Осигурете си един по-комфортен, сигурен и енергийно-ефективен дом с интелигентните ключове, контакти и аксесоари на Schneider Electric.

 • Ключове, контакти и аксесоари за дома съчетаващи функционалност, естетика и сигурност от Elettrocanali

  Ключове, контакти и аксесоари за дома съчетаващи функционалност, естетика и сигурност от Elettrocanali

  Elettrocanali e компания, създадена през 70-те години в Италия, която развива производството на висококачествени електроматериали за дома и индустрията, съчетаващи функционалност, естетика и сигурност. Използвайки своя дългогодишен опит, Elettrocanali изгражда портфолио с модулни решения за жилищни и обществени сгради, което непрекъснато доразвива и оптимизира. Пример за това са сериите MyLife, New Prestige и Tondo, отличаващи се с разнообразните си цветове.

 • Филкаб: В шоурума на Schneider Electric технологиите и киното взаимно се допълват

  Филкаб: В шоурума на Schneider Electric технологиите и киното взаимно се допълват

  Шоурумът на Schneider Electric България в Бизнес Парк София се превърна в снимчана площадка на новата българска продукция на Ники Илиев и Башар Рахал „Завръщане“. Лафстайл блогъри, медии и актьори тестваха функционалностите на умните технологии. „Schneider Electric подкрепя българското кино и затова се превърна в домакин на целия снимачен екип. По време на срещата специалистите на Schneider и създателите на продукцията обсъдиха тенденциите в технологиите и киното, както и взаимното допълване между тях“, разказаха за Инженер.bg от Филкаб.