Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Новини

Ключове, контакти и аксесоари за дома съчетаващи функционалност, естетика и сигурност от Elettrocanali


Elettrocanali e компания, създадена през 70-те години в Италия, която развива производството на висококачествени електроматериали за дома и индустрията, съчетаващи функционалност, естетика и сигурност. Продуктите на италианското дружество се предлагат на българския пазар от утвърдената търговска фирма Електро Плюс. „Използвайки своя дългогодишен опит, Elettrocanali изгражда портфолио с модулни решения за жилищни и обществени сгради, което непрекъснато доразвива и оптимизира. Пример за това са сериите MyLife, New Prestige и Tondo, отличаващи се с разнообразните си цветове и възможности за интеграция“, информираха за Инженер.bg от българското дружество.

 


Лесни за инсталиране и със здрава конструкция, продуктовите решения за жилищни и обществени сгради на Elettrocanali намират широко приложение в апартаменти, къщи, офиси и магазини. Сериите са разработени от технополимер с висока механична устойчивост и електрическа изолация, отговарящи на строгите изисквания на Европейската директива за ограничаване на употребата на опасни вещества в електронната промишленост RoHS.

 

Елегантност и креативност с гамата MyLife

 

Продуктите от най-новата серия, разработена от италианските специалисти – MyLife Tec, съчетават изискан дизайн и високо качество. „Благодарение на сребристия си цвят със сатенен отблясък, те са идеалното решение, ако искате да добавите елегантност към интериора на дома. Гамата е налична също в бял и сив цвят. Предлагаме разнообразие от ключове, контакти, автоматични прекъсвачи, розетки, захранвания за USB, различни видове модулни устройства, димери и др.“, обясниха от Електро Плюс.

 


За да отговори на различните изисквания и предпочитания на клиентите, италианската компания произвежда рамки с 39 цвята и 6 покрития от висококачествен технополимер за гамата MyLife, подходящи както за класически, така и за модерни интериорни решения.

 


Опростен дизайн и гъвкавост с New Prestige

 

Oсвободена от ненужните детайли, това е гама, отличаваща се със своите изчистени форми. Модерният дизайн на серията рамки New Prestige, предлагана в 37 цвята и 8 покрития, може да се съчетае с всички устройства MyLife. Благодарение на гъвкавата система за монтаж, продуктите лесно се комбинират и интегрират, за да отговорят на нуждите на всяко приложение.

 


Рационалност с гамата Tondo

 

Elettrocanali създава и класическа линия от модулни устройства – серията Tondo, намираща широко приложение в различни обществени и жилищни сгради. Практична и с висока устойчивост, гамата предлага 27 различни функционалности. „Системата за лесен монтаж и съвместимостта й с другите продуктови серии, в съчетание с конкурентната цена, са сред ключовите предимства на Tondo. Гамата се предлага с 15 цвята рамки с 5 различни покрития – основни пастелни цветове, злато, тъмен алуминий и различни дървени текстури“, коментираха в заключение от българската фирма.

 


Повече информация за Електро Плюс ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg ТУК!

 Източник на снимковия материал: Електро Плюс, Elettrocanali

Още от Ключове и контакти