Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Новини

Отключете вашата креативност с еволюционната серия Valena на Legrand


Глобалният специалист в изграждането на електрически инсталации и цифрови инфраструктури Legrand запозна техническата общност със своята най-нова серия електроапаратура Valena. „Трансформирайте ежедневието си и отключете вашата креативност с новата серия Valena. Една серия с два стила и един механизъм в два различни дизайна – ValenaLife и Valena Allure. Двете колекции на Legrand разкриват нов свят с възможности да преобразите сивото ежедневие в светлина, инерцията – в движение, мястото – в изживяване“, заявиха от Легранд България.


С Valena, Legrand проектира нови електромеханични и електронни решения за още по-висока класа в проектите на своите клиенти. Valena Life е обновена, като запазва изискания си стил и мултифункционалните си решения. Съвременният дизайн е отражение на актуалните модерни тенденции, съчетавайки лесна употреба с едно докосване и усещане за тънък дизайн. Разнообразието от цветни декоративни рамки пък отговаря на естетическия вкус и хармония с всякакъв вид интериорен дизайн“, коментираха от българския офис на фирмата.


Със серията Valena AllureLegrand представя една нова арена от нови усещания. „Обгръщайки елегантността на изтънчения дизайн, Valena Allure впечатлява с оригиналност и изящество. Тя въплъщава истинска иновация по отношение на дизайн и форма“, обявиха още от компанията.


Електроапаратурата от серията Valena включва ключове, контакти, програмируеми термостати, димери, HDMI розетки, всички част от единен механизъм – Valena In’Matic.In’Matic са механизми с високо качество и по-добри експлоатационни характеристики, които притежават:


- Защитен механизъм IP2X, който не позволява контакт с тоководещите части по време на монтаж;

- Изолирана рамка, осигуряваща защита срещу токов удар и наранявания;

- По-голям бутон за по-лесно освобождаване на кабела от автоматичните клеми;

- Детска защита, вградена в механизма;

- Тестови гнезда за лесен достъп, без да се маха устройството от конзолата.

- Двойна система за закрепване – за по-ефективно захващане и по-добра устойчивост на опън; напълно защитени клеми в неутрална позиция, за да се избегне повреда на кабелите и нараняване по време на инсталация, бързо и автоматично връщане в неутрална позиция;

- Автоматични клеми с цветни кабелни входове, гарантиращи много по-бързо и лесно окабеляване на устройството, надеждност и деинсталиране на кабелите;

- Защитна капачка, осигуряваща висока защита на устройството срещу прах, боя и надраскване, дори след монтаж;

- LED индикатор.Източник на снимковия материал: Легранд България

Още от Ключове и контакти