Създайте свой онлайн магазин в MerchantPro и продавайте успешно и със стил!

Видео

 • Нов пробив в адитивното производство! Henkel разработи първия в света пожароустойчив материал за 3D печат

  01.04.2020 г. Нов пробив в адитивното производство! Henkel разработи първия в света пожароустойчив материал за 3D печат

  Откакто обединиха сили през февруари 2019 г., компаниите Henkel и Origin работят в тясно сътрудничество в разработката на иновативни материали, оптимизирайки процесите за печат, които разширяват досега познатите граници на адитивното производство. В резултат от тази колаборация, глобалният технологичен лидер Henkel разработи първия в света фотополимерен материал за 3D печат, устойчив на пожар, дим и токсичност за промишлено приложение, с принтерите Origin One.

 • Видео: Стелажна система Radio Shuttle от Стам – оптимално решение за складове с интензивно товарене и разтоварване

  26.03.2020 г. Видео: Стелажна система Radio Shuttle от Стам – оптимално решение за складове с интензивно товарене и разтоварване

  Стам Лтд е лидер на пазара на стелажни системи, складово оборудване и цялостен инженеринг на складове и предлага едни от най-модерите решения за организация, които са лесни за използване и водят до оптимизиране на разходите. Едно от тях е системата Radio Shuttle. Тя е оптимално решение за високообемни палетизирани артикули и продукти за масово съхранение. Използването на Radio shuttle значително намалява времето за маневриране за всяка операция и оптимизира капацитета.

 • Видео: Как работи вертикалният център RAIS M700 2S 2T 45?

  27.02.2020 г. Видео: Как работи вертикалният център RAIS M700 2S 2T 45?

  Българската машиностроителна компания РАИС разполага с продуктова палитра от най-различни металорежещи и металообработващи машини с цифрово-програмно управление (ЦПУ). Една от тях е вертикалният център с два шпиндела RAIS M700 2S 2T 45, който работи с две въртящи се маси. „Той е предназначен за цялостна 5-осна обработка на два детайла по едно и също време, което осигурява двойно по-голяма производителност. Освен това има и 2 магазина за инструменти“, информираха за Инженер.bg от фирма РАИС.

 • Видео: Iscar разработи нови модулни свредла Modudrill за пробиване на дълбоки отвори с голям диаметър

  20.02.2020 г. Видео: Iscar разработи нови модулни свредла Modudrill за пробиване на дълбоки отвори с голям диаметър

  Утвърденият производител на инструменти за машинна обработка Iscar разшири своята номенклатура от свредла за пробиване на отвори с големи диаметри с новата серия Modudrill, която включва два различни вида сменяеми глави с диаметър от 33 до 40 mm, които могат да се монтират към тела с дължина 400 mm. И двата удължителя могат да бъдат използвани с двата вида пробиващи глави, които са предназначени за различни приложения и условия на пробиване.

 • ВИДЕО: Елегантен стил и изящество с ключове и контакти Classia на BTicino от БулЕлектрик Груп

  02.01.2020 г. ВИДЕО: Елегантен стил и изящество с ключове и контакти Classia на BTicino от БулЕлектрик Груп

  Придайте на дома си блясък, модерна визия и стил! Декорирайте вашия офис с изящество и красота по италиански и немски стандарт! С цялостната модулна гама ключове и контакти Classia на доказания италиански производител Bticino, бранд на Legrand. „Серията Classia се отличава с елегантен и естетичен дизайн и модерна изчистена форма, определена от ясни очертания в контраст с деликатно заоблена повърхност“, разказаха за Инженер.bg от фирма БулЕлектрик Груп.

 • Видео: Да се потопим в атмосферата от „Ден на техниката“ на DTS като надникнем в света на електрозахранванията

  05.12.2019 г. Видео: Да се потопим в атмосферата от „Ден на техниката“ на DTS като надникнем в света на електрозахранванията

  На 13 ноември 2019 г. в хотел Holiday Inn в София за седма поредна година DTS – „Цифрови Преносни Системи” и Socomec бяха домакини на специализирания семинар „Ден на техниката“. Целевата аудитория на събитието бяха електропроектанти, електроинженери, ръководители на проекти, специалисти по автоматизация и IT, мениджъри на компании за търговия с електрическо оборудване и др. Мероприятието предизвика огромен интерес и привлече близо 200 специалисти от цялата страна.

 • Джи Ойл Експерт: Търсите добро решение за изсмукване и отделяне на масла и метални стружки? Изберете Oilvac 450

  18.11.2019 г. Джи Ойл Експерт: Търсите добро решение за изсмукване и отделяне на масла и метални стружки? Изберете Oilvac 450

  Над 50 години италианската компания DU-PUY разработва и произвежда решения за индустриално почистване с една единствена цел, а именно осигуряване на безопасност и чистота в производствените инсталации на своите клиенти. Отстраняването на масла, смазочни материали и стружки изисква специални мобилни прахосмукачки. Индустриалните прахосмукачки Oilvac 450 на DU-PUY ви позволяват да рециклирате използваното масло и да намалите разходите за вашите производствени съоръжения.

 • Тех Индустри: Специален почистващ препарат WAS 60.100 за отстраняване на засмолявания от IBS Scherer

  06.11.2019 г. Тех Индустри: Специален почистващ препарат WAS 60.100 за отстраняване на засмолявания от IBS Scherer

  Немската фирма IBS Scherer e производител на ергономични и щадящи околната среда уреди за индустриално почистване на части, както и на нужните за това почистващи течности. Над 60 000 предприятия и сервизи в цяла Европа използват ежедневно продуктите на IBS в поддръжката и ремонта на техника и оборудване. „Ново попълнение в портфолиото на компанията е алкалният концентрат на водна основа WAS 60.100“, коментираха от Тех Индустри, която предлага продуктите на IBS Scherer у нас.

 • По-ниски разходи за електроенергия с високоефективните системи за управление и мониторинг на IME и БулЕлектрик Груп

  24.10.2019 г. По-ниски разходи за електроенергия с високоефективните системи за управление и мониторинг на IME и БулЕлектрик Груп

  Постоянният скок в цените на електроенергията налага бизнесът и индустрията да търсят все по-ефективни и надеждни решения за намаляване на текущото потребление. Това може да включва както прецизно измерване на енергията и параметрите на електрическата мрежа в добре подбрани възлови точки на мрежата, така и събиране на данните в система за енергиен мониторинг. Най-значим елемент обаче е събирането и анализът на електрическите параметри в централизирана система за управление и мониторинг.

 • Оптимизирайте опаковъчния процес като изберете подходяща кашонираща машина от Бетелгиус

  22.10.2019 г. Оптимизирайте опаковъчния процес като изберете подходяща кашонираща машина от Бетелгиус

  Кашониращите машини могат да оптимизират опаковането във вашето производство, което ги прави високоефективни. Бетелгиус е официален представител на Soco System за България и предлага широка гама от автоматични и полуавтоматични машини, които са подходящи за почти всяка задача. „Предлагаме определен брой базови модули, които могат да се комбинират по разнообразен начин и да са съвместими с различна електроника и аксесоари, съобщиха за Инженер.bg от Бетелгиус.