Създайте свой онлайн магазин в MerchantPro и продавайте успешно и със стил!

Видео

 • Видео: 4MCAD 19 – интелигентната и ценово конкурентна алтернатива на CAD системите

  05.06.2020 г. Видео: 4MCAD 19 – интелигентната и ценово конкурентна алтернатива на CAD системите

  4МCAD 19 е софтуер за компютърно проектиране, разработен от компанията 4М, която предлага на инженерната общност съвременни CAD продукти и иновативни BIM решения. „Нашето решение използва DWG файловете по подразбиране и предлага достъпна среда за професионалисти, които знаят как да използват AutoCAD. Софтуерът позволява да отворите чертежи, направени на AutoCAD, без необходимост от вмъкване или експортиране. Освен това с 4MCAD получавате напреднал CAD софтуер с високо ниво на производителност на конкурентна цена”, споделиха от 4М.

 • Видео: Какъв е ефектът от използването на колаборативен робот Elfin при обслужване на машини с ЦПУ?

  01.06.2020 г. Видео: Какъв е ефектът от използването на колаборативен робот Elfin при обслужване на машини с ЦПУ?

  Производителите непрекъснато търсят начини да повишат рентабилността и производителността на своите технологични процеси. Използването на колаборативни роботи навлиза все по-масово в автоматизираните операции по обслужване на машини с ЦПУ. Във видеото ще видите как колаборативните роботи Elfin работят съвместно с една CNC машина, като по този начин дават възможност работниците да бъдат пренасочени за изпълнение на по-важни производствени задачи.

 • Видео: Твърдосплавните свредла RT 100 XF на Gühring – нови, екстремни, ефективни

  21.05.2020 г. Видео: Твърдосплавните свредла RT 100 XF на Gühring – нови, екстремни, ефективни

  120 години производствен опит, иновации и синергичен ефект – това са стълбовете на успеха на немската компания Gühring, която от пионер в производството на инструменти за пробиване, се превърна във водещ доставчик на комплексни услуги. „Натрупаната компетентност и опитът в тази област доведоха до създаването на новата серия свредла RT 100 XF, която се отличава с високо качество и производителност, гарантиращи превъзходни резултати в технологичните процеси“, съобщиха за Инженер.bg от Гюринг България.

 • Видео: VMC620 – 5-осен вертикален обработващ център на РАИС, предназначен за разнообразни металорежещи операции

  14.05.2020 г. Видео: VMC620 – 5-осен вертикален обработващ център на РАИС, предназначен за разнообразни металорежещи операции

  Петосният вертикален обработващ център VMC620 на доказаната българска машиностроителна компания РАИС се отличава с оптимална конструкция с минимални топлинни деформации и отсъствие на вибрации в процеса на работа. Предназначен е за разнообразни металорежещи операции на голямогабаритни детайли, изпълнявани с високи скорости на рязане и подаване, намиращи приложение в авиационната и автомобилната индустрия, инструменталната промишленост и др.

 • БулЕлектрик Груп: Домашна свързана камера Netatmo PRO – за да знаете по всяко време какво се случва в дома Ви

  12.05.2020 г. БулЕлектрик Груп: Домашна свързана камера Netatmo PRO – за да знаете по всяко време какво се случва в дома Ви

  Наблюдението на дома от разстояние е реалност! Можете да се насладите на по-безопасен и сигурен дом. Netatmo, част от голямото семейство на Legrand Group, отваря нови възможности пред Вас със своите иновативни и интелигентни решения с изключително красив и елегантен дизайн. „Сред тях е външната свързана камера Netatmo PRO, благодарение на която в реално време виждате какво се случва близо до входната Ви врата или в градината“, разказаха за Инженер.bg от фирма БулЕлектрик Груп.

 • БГ Роботи: С класно питие „барманът“ Toni и KUKA ни въвеждат в света на автоматизацията и дигитализацията

  12.04.2020 г. БГ Роботи: С класно питие „барманът“ Toni и KUKA ни въвеждат в света на автоматизацията и дигитализацията

  Някак бързо и изведнъж, с COVID-19 светът стана все по-дигитален и физически дистанциран. И колкото повече време минава, толкова по-горещи стават мечтите ни скоро отново да можем да се качим на самолетите и да отлетим към онази прекрасна, слънчева и неустоима Италия. А днес, ще ви разкажем една история за силата на автоматизацията... и Милано, където напълно автоматизираната система „Toni” на италианската компания Makr Shakr използва робот KR AGILUS, за да ви накара да усетите вкуса на „dolce vita“.

 • Нов пробив в адитивното производство! Henkel разработи първия в света пожароустойчив материал за 3D печат

  01.04.2020 г. Нов пробив в адитивното производство! Henkel разработи първия в света пожароустойчив материал за 3D печат

  Откакто обединиха сили през февруари 2019 г., компаниите Henkel и Origin работят в тясно сътрудничество в разработката на иновативни материали, оптимизирайки процесите за печат, които разширяват досега познатите граници на адитивното производство. В резултат от тази колаборация, глобалният технологичен лидер Henkel разработи първия в света фотополимерен материал за 3D печат, устойчив на пожар, дим и токсичност за промишлено приложение, с принтерите Origin One.

 • Видео: Стелажна система Radio Shuttle от Стам – оптимално решение за складове с интензивно товарене и разтоварване

  26.03.2020 г. Видео: Стелажна система Radio Shuttle от Стам – оптимално решение за складове с интензивно товарене и разтоварване

  Стам Лтд е лидер на пазара на стелажни системи, складово оборудване и цялостен инженеринг на складове и предлага едни от най-модерите решения за организация, които са лесни за използване и водят до оптимизиране на разходите. Едно от тях е системата Radio Shuttle. Тя е оптимално решение за високообемни палетизирани артикули и продукти за масово съхранение. Използването на Radio shuttle значително намалява времето за маневриране за всяка операция и оптимизира капацитета.

 • Видео: Как работи вертикалният център RAIS M700 2S 2T 45?

  27.02.2020 г. Видео: Как работи вертикалният център RAIS M700 2S 2T 45?

  Българската машиностроителна компания РАИС разполага с продуктова палитра от най-различни металорежещи и металообработващи машини с цифрово-програмно управление (ЦПУ). Една от тях е вертикалният център с два шпиндела RAIS M700 2S 2T 45, който работи с две въртящи се маси. „Той е предназначен за цялостна 5-осна обработка на два детайла по едно и също време, което осигурява двойно по-голяма производителност. Освен това има и 2 магазина за инструменти“, информираха за Инженер.bg от фирма РАИС.

 • Видео: Iscar разработи нови модулни свредла Modudrill за пробиване на дълбоки отвори с голям диаметър

  20.02.2020 г. Видео: Iscar разработи нови модулни свредла Modudrill за пробиване на дълбоки отвори с голям диаметър

  Утвърденият производител на инструменти за машинна обработка Iscar разшири своята номенклатура от свредла за пробиване на отвори с големи диаметри с новата серия Modudrill, която включва два различни вида сменяеми глави с диаметър от 33 до 40 mm, които могат да се монтират към тела с дължина 400 mm. И двата удължителя могат да бъдат използвани с двата вида пробиващи глави, които са предназначени за различни приложения и условия на пробиване.