Създайте свой онлайн магазин в MerchantPro и продавайте успешно и със стил!

Видео

ВИДЕО: Нови аксиални ключове от сериите Axolute, Livinglight и Màtix на BTicino от Електро Плюс

02.05.2017 г.

Сериите ключове Axolute, Livinglight и Màtix на утвърдената италианска марка BTicino, влизаща в групата на Legrand, вече се предлагат с нова конструкция, която улеснява сериозно дейностите по монтажа. „Новите аксиални ключове са лесни за инсталиране и се характеризират с изключително малка необходима дълбочина за монтаж от само 22.9 mm. В сравнение със старите аксиални ключове те заемат с до 30% по-малко пространство в конзолната кутия”, разказаха за Инженер.bg от фирма Електро Плюс, която предлага изделията на BTicino на българския пазар.

 

 

Аксиалните ключове са предназначени както за нови електроинсталации, така и за модернизации на съществуващи. Те могат да бъдат разполагани, дори в разпределителни кутии, които са почти запълнени с кабели. Серията осигурява перфектен монтаж с ултратънките рамки и капачки от сериите Axolute и Livinglight, а сега вече и от серията Màtix.

 

Ергономичният дизайн на новите аксиални ключове гарантира характеристики, подобни на активиране с електронно управление.


 

Основни характеристики та ключовете Axolute, Livinglight и Màtix:

  •  - С 35% по-малко разстояние за активиране (2.2 mm вместо 3.5 mm);

  •  - С 40% по-малко усилие за активиране (5 N вместо 8 – 9 N);

  •  - С 18% намаляване на възприемания от ухото шум;

  •  - Опционална LED подсветка.

  •  

„Повишената производителност на новите устройства се осигурява от новото управление 10 AX Mini Gap, което се отличава с намалено контактно разстояние от 1.8 mm. Аксиалните ключове са подходящи за всички видове лампи с контролни товари до 2500 W. Те увеличават ефективността, дори в потенциално критични приложения (например LED ленти)“, заявиха в заключение от Електро Плюс.


 

Повече информация за Електро Плюс ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Електро Плюс