Създайте свой онлайн магазин в MerchantPro и продавайте успешно и със стил!

Видео

Видео: Да се потопим в атмосферата от „Ден на техниката“ на DTS като надникнем в света на електрозахранванията

05.12.2019 г.


На 13 ноември 2019 г. в хотел Holiday Inn в София за седма поредна година DTS – „Цифрови Преносни Системи” и Socomec бяха домакини на специализирания семинар „Ден на техниката“. Целевата аудитория на събитието бяха електропроектанти, електроинженери, ръководители на проекти, специалисти по автоматизация и IT, генерални мениджъри на компании за търговия с електрическо оборудване, мениджъри по продажби и др. Мащабното събитие предизвика огромен интерес и привлече близо 200 специалисти от цялата страна.


 

По време на специализираната конференция бяха застъпени както теоретични постановки от света на електротехниката под формата на лекции, така и практически обучения по конкретни актуални теми. Тематични акценти в семинарната програма бяха иновативни технологии за SCP&UPS на Socomec и комутационни устройства Terasaki. Организаторите бяха предвидили няколко работни кафе паузи и официален коктейл в края на събитието, по време на които гостите на проявата имаха възможност да обсъдят редица интересни теми в неформална обстановка.

 

Една от атракциите в рамките на „Ден на техниката“ традиционно бе демонстрационният ван, разположен в близост до главния вход на хотела, в който всеки желаещ имаше възможност да види на живо истинската сила на решенията на Socomec за захранване, контрол, безопасност и енергийна ефективност.

 

Най-интересните кадри от събитието можете да видите във видеото по-долу.

 

Целия материал за това как премина „Ден на техниката“ 2019 през обектива на Инженер.bg, можете да прочетете ТУК!

 

Повече информация за DTS – Цифрови Преносни Системи ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Инженерна борса