Създайте свой онлайн магазин в MerchantPro и продавайте успешно и със стил!

Видео

Видео: До 70 % икономия на електроенергия с термодинамични бойлери Atlantic

03.02.2015 г.

Термодинамичните бойлери Explorer на водещия френски производител на продукти за отопление, вентилация, климатизация и подгряване на вода Atlantic съчетават конструктивно бойлер и термопомпа. „Бойлерите са изключително икономични като за всеки 1kW изразходвана електроенергия те предоставят между 2 и 5 kW топлинна енергия”, коментираха за Инженер.bg от фирма Би Джи Ар Груп, която предлага продуктите от утвърдената френска марка на българския пазар.„С бойлерите може да се постигне до 70% икономия на електроенергия, а коефициентът на преобразуване COP е 3.8”, категорични са от Би Джи Ар Груп. „Водосъдържателят на бойлерите Explorer е покрит с висококачествено емайлово покритие, а технологията O’Pro осигурява много добра антикорозионна защита”, заявиха в допълнение от фирмата.

 

За допълнителна икономия на електроенергия бойлерите разполагат с прецизен контрол на работата на нагревателя. При производството на използваната изолация с висока плътност не са използвани хлорфлуоровъглеводороди. Работейки, термопомпата генерира нивото на шум само 37 dB(A) на разстояние 2 m. Използваният хладилен агент е R134A.

 

“Бойлерите са с дистанционно радиоуправление и степен на защита IP24, с което се гарантира пълното им съответствие на Европейските стандарти за електробезопастност и защита на потребителя. Те се доставят окомплектовани с всичко необходимо за бърз и безпроблемен монтаж”, заявиха в заключение от Би Джи Ар Груп.

 

Източник на снимковия материал: Atlantic, Би Джи Ар Груп