Създайте свой онлайн магазин в MerchantPro и продавайте успешно и със стил!

Видео

Видео: Какъв е ефектът от използването на колаборативен робот Elfin при обслужване на машини с ЦПУ?

01.06.2020 г.


Производителите непрекъснато търсят начини да повишат рентабилността и производителността на своите технологични процеси. „Използването на колаборативни роботи навлиза все по-масово в автоматизираните операции по обслужване на машини с ЦПУ. Коботите Elfin също могат да бъдат прилагани за тази дейност. Във видеото ще видите как колаборативните роботи Elfin работят съвместно с една CNC машина, като по този начин дават възможност работниците да бъдат пренасочени за изпълнение на по-важни производствени задачи“, разказаха за Инженер.bg от фирма Индустриални роботи, официален представител на коботите Elfin на Han`s Robot за България.„Коботите Elfin са изключително гъвкаво решение, което може да бъде внедрено в различни производствени линии. Те са един от решаващите фактори за значително увеличаване на производителността на едно предприятие. Elfin се отличават с лесно програмиране, като за създаването на една програма от типа „Pick & Place“ са нужни не повече от 10 минути. Те лесно могат да бъдат интегрирани към всяка производствена линия“, допълниха от Индустриални роботи.


 

„Използването на колаборативни роботи е бъдещето на всяко едно производство. Те са доказано решение за увеличаване на производителността и намаляване разходите за труд“, добавиха още от Индустриални роботи.

 

Повече информация за Индустриални Роботи ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: Индустриални роботи, Han`s Robot