Създайте свой онлайн магазин в MerchantPro и продавайте успешно и със стил!

Видео

ВИДЕО: Регулиращите вентили Belimo Energy Valve оптимизират електропотреблението

Искате да се запознаете с работата на иновативната серия вентили на Belimo Energy Valve, както и да разберете защо тя бе удостоена с редица престижни награди за ефективност и автоматизация? Ще получите професионални отговори, както и още интересна и професионална информация, ако изгледате видеото! Приятно гледане!

 

Конструкцията на регулиращите вентили Belimo Energy Valve включва: двупътен регулиращ вентил, обемен разходомер, сензори за температура и задвижващ механизъм с интегрирана логика. По този начин вентилът поддържа изпълнението на пет функции, а именно: измерване, регулиране, балансиране, управление на включването/изключването и мониторинг на енергията в един предварително сглобен възел. "Вентилите Energy Valve поддържат и редица уникални функции, сред които: управление по диференциална температура и възможност за контрол на консумираната мощност повишават ефективността и намаляват на разходите на целите инсталации.

 

Сред характеристиките на регулиращите вентили Energy Valve са:

 - Бързо оразмеряване, лесно въвеждане в експлоатация;

 - Икономия на време чрез автоматично хидравлично балансиране;

 - Осигуряване на точното количество вода чрез регулиране по диференциалното налягане и частично натоварване;

 - Информация в реално време за текущото потребление на енергия за отопление и охлаждане;

 - Възможност за постигане на максимален комфорт с минимален разход на енергия.

 

Регулиращите вентили Belimo Energy Valve се предлагат в диаметри от DN15 до DN150. На българският пазар продуктите на Belimo се предлагат от Белимо България.


 


Източник на снимков материал: Belimo