Създайте свой онлайн магазин в MerchantPro и продавайте успешно и със стил!

Видео

ВИДЕО: Елегантен стил и изящество с ключове и контакти Classia на BTicino от БулЕлектрик Груп

02.01.2020 г.


Придайте на дома си блясък, модерна визия и стил! Декорирайте вашия офис с изящество и красота по италиански и немски стандарт! С цялостната модулна гама ключове и контакти Classia на доказания италиански производител Bticino, бранд на Legrand. „Серията Classia се отличава с елегантен и естетичен дизайн и модерна изчистена форма, определена от ясни очертания в контраст с деликатно заоблена повърхност. Декоративната рамка придава уникална интериорна нотка на вашия ключ“, разказаха за Инженер.bg от фирма БулЕлектрик Груп, която предлага продуктите и решенията на Bticino на българския пазар.


 

Гамата включва 16 декоративни рамки, налични в два различни цвята на лицевия панел – бял гланц и черен мат сатен. Серията е обогатена още с различни ефекти, като метални кантове: златисти, хромирани и никелирани. „С ключовете и контактите Classia си гарантирате високо качество и лесна инсталация във всякакъв вид конзола и тип стена. Многомодулната инсталация позволява много добро подравняване, благодарение на иновативна самоподравняваща се система за фиксиране на поддържащите рамки една към друга“, обясниха от БулЕлектрик Груп.


 

Нагледно с моделите от серията Classia на Bticino бихте моли да се запознаете от видеото по-долу!

 

Повече информация за БулEлектрик Груп ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: БулEлектрик Груп

Инженерна борса