Видео

Видео: Широка гама хидравлични абкант преси Vimercati от Проксис

18.01.2018 г.

Утвърдената инженерингова и търговска компания в областта на рязането, щанцоването и огъването на всички видове метали Проксис представя пред читателите на Инженер.bg иновативните хидравлични абкант преси Vimercati. „Машините на италианския производител са изработени с масивна електрозаварена конструкция и два хидравлични цилиндъра. Пресите са разработвани в продължение на много години професионална експертиза, съчетавайки концепцията за традиционно огъване с новите възможности, предлагани от информационните технологии и електрониката“, коментираха от българското дружество.

 


Aбкант пресите на компания Vimercati се произвеждат с масивна електрозаварена конструкция с два хидравлични цилиндъра, фиксирани към горната греда на машината и захранвани от хидравличен блок. Благодарение на управлението чрез електронна CNC система, операторите разполагат с множество различни функции, в зависимост от използваните инструменти и устройства към машината. Начинът на работа с абкант пресите можете да видите в приложеното видео!

 

Рамковата конструкция на машините е направена от структурна стомана, сертифицирана съгласно стандарт S355J2 + N. Всички механични, електрически и хидравлични системи, заложени в абкант пресите Vimercati, също са изцяло изработени от материали и компоненти, отговарящи на световните стандарти за качество.

 


„Богатата ни продуктова гама обхваща от най-малките хидравлични абкант преси с усилие 30 t и дължина 1250 mm (модел PHSY 30) до такива с технически характеристики 600 t x 6260 mm (модел PHSY 600). Машините се отличават със своето високо качество, осигуряват надеждност и точност на работа и предлагат гъвкавост на клиентите, съобразно техните специфични производствени изисквания. За повече информация не се колебайте да се свържете с нас”, заявиха в заключение от българската компания.

 


Повече информация за Проксис ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg ТУК!

 Източник на снимковия материал: Проксис, Vimercati

Инженерна борса