Създайте свой онлайн магазин в MerchantPro и продавайте успешно и със стил!

Видео

Видео: Iscar разработи нови модулни свредла Modudrill за пробиване на дълбоки отвори с голям диаметър

20.02.2020 г.

 

Утвърденият производител на инструменти за машинна обработка Iscar разшири своята номенклатура от свредла за пробиване на отвори с големи диаметри с новата серия Modudrill, която включва два различни вида сменяеми глави с диаметър от 33 до 40 mm, които могат да се монтират към тела с дължина 400 mm. „Новата продуктова гама Modudrill използва само две удължителни тела, за да покрие пълния диапазон от 33-36 mm и 37-40 mm. И двата удължителя могат да бъдат използвани с двата вида пробиващи глави, които са предназначени за различни приложения и условия на пробиване, изискващи прецизни размери и високо качество на повърхността на отвора“, съобщиха за Инженер.bg от Искар България.Модулно тяло MD


Върху модулните тела могат да се поставят различни видове пробиващи глави. Те са произведени от висококачествена стомана с висока издръжливост. В средата, по дължината на тялото, се намира отвор за подаване на течност за охлаждане и отвеждане на стружките. Патентованият захват осигурява предаването на висок въртящ момент, а полираните спираловидни канали гарантират безпроблемно и лесно отвеждане на стружки с всякакви размери.

 

Модулни пробиващи глави MD-DFN


Модулните пробиващи глави са предназначени за поставяне на твърдосплавни вложки HFP-IQ CHAM-IQ-DRILL. Здравата конструкция с огънат режещ ръб позволява пробиване с висока скорост, осигурявайки прецизност на размера с допуски IT8-IT9. Уникалната конструкция на гнездото на вложката позволява многократна смяна на различни режещи вложки. Специален аксиален ограничител предотвратява измъкването на модулната глава при изваждане на свредлото, а радиалните ограничители осигуряват висока устойчивост към големи сили на рязане и натоварване.


 

Твърдосплавни вложки HFP-IQ


Твърдосплавните вложки се предлагат в стандартния диапазон размери 33-40 mm. Уникалната им самоцентрираща геометрия позволява пробиване с дълго подаване без необходимост от предварително центриращо пробиване. Вложките са произведени от твърдосплавен материал IC908 с PVD покритие върху повърхност със субмикронна зърненост. Вложките са подходящи за пробиване на материали от групата на стоманите и чугуна (ISO P/K).

 

Информация за фирма Искар България ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Iscar, Искар България