Създайте свой онлайн магазин в MerchantPro и продавайте успешно и със стил!

Видео

Джи Ойл Експерт: Търсите добро решение за изсмукване и отделяне на масла и метални стружки? Изберете Oilvac 450

18.11.2019 г.


Над 50 години италианската компания DU-PUY разработва и произвежда решения за индустриално почистване с една единствена цел, а именно осигуряване на безопасност и чистота в производствените инсталации на своите клиенти. „Отстраняването на масла, смазочни материали и стружки изисква специални мобилни прахосмукачки. Индустриалните прахосмукачки Oilvac 450 на DU-PUY ви позволяват да рециклирате използваното масло и да намалите разходите за вашите производствени съоръжения“, информираха за Инженер.bg от фирма Джи Ойл Експерт, която предлага филтриращите системи на DU-PUY в България.Изсмукването, филтрирането, отделянето и отстраняването на масла и стружки е необходимо да отговаря във висока степен на нуждите на машиностроителния сектор. „Смукателното устройство на Oilvac 450 представлява турбинен двигател от типа на въздуходувките, а именно: турбината с обороти от 2850 min-1 е директно куплирана към вала на двигателя, поради което отпада необходимостта от трансмисионен механизъм. Така смукателят не се нуждае от поддръжка, което го превръща в оптимално решение за непрекъснат режим на работа в тежки експлоатационни условия, осигурявайки допълнителна засмукваща мощност от 3200 mm H2O“, поясниха от Джи Ойл Експерт. „Oilvac 450 е безшумна прахосмукачка с висока здравина и със степен на защита IP55. Смукателното устройство е снабдено с PPL филтър и електрически възвратен клапан с плаващо тяло, което автоматично спира засмукването, когато течността напълни контейнера“, допълниха от доказаната българска търговска и инженерингова фирма.Метална решетъчна кошница с капацитет 65 l задържа твърдия материал (стружки и метални части), като ги събира в специален бункер с накланящ механизъм за изхвърляне на събраните твърди частици, докато маслото се отделя в резервоар с вместимост 450 l, намиращ се под нея. За серията DF се предлага втора кошница за стружки, която може да филтрира маслата от много фин метален прах с размери до 50 µ.


Изпомпването на маслото се реализира бързо чрез мощна електрическа помпа с дебит 300 l/min и маслоустойчив маркуч с дължина 2 m, снабден с пистолет и клапан. Резервоарът, в който се събира маслото, е изработен от стомана с полиестерно покритие с дебелина 4 mm и има наклон, за да осигури пълно изхвърляне на събраната течност. Кошниците за аксесоари служат за поставяне на инструменти и маркучи, когато те не се използват, а монтирания с болтове панел позволява лесно почистване на резервоара. Прахосмукачката е монтирана върху стоманена количка с отвори за вилките на мотокар, която е оборудвана със спирателни и въртящи се колела.Област на приложение и предимства на Oilvac 450:

 - Изсмукване на масла и охлаждащи течности, смесени с метални стружки или друг твърд материал от машини;

 - Филтриране и повторна употреба на масла и охлаждащи течности;

 - Бързо събиране или изхвърляне на филтрираната течност;

 - Намалено време за престой на машините;

 - Намаляване на разходите чрез рециклиране и използване няколко пъти на едно и също масло и охлаждаща течност;

 - Възможност за едновременно засмукване и изпомпване;

 - За използването на прахосмукачката е необходим само един оператор.

 

Повече информация за Джи Ойл Експерт ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 

 

Източник на снимковия материал: Джи Ойл Експерт, DU-PUY, pixabay.com