Видео

ЛогиСофт: Интелигентна интралогистична система на Gebhardt придвижва производството напред към Индустрия 4.0

08.12.2017 г.

In Serbian.

Gebhardt Fördertechnik, част от Gebhardt Intralogistics Group,
е водещ производител на интралогистични системи и решения, подпомагащи бизнеса и индустрията. Сред най-новите разработки на компанията е интелигентната система Gebhardt FlexConveyor, специално проектирана да посрещне технологичните нужди на производителите в условията на Индустрия 4.0. „FlexConveyor превръща идеята за една напълно контролирана, модулна, индустриално-приложима транспортна система в реалност“, коментираха за Инженер.bg от фирма ЛогиСофт, която предлага решенията на Gebhardt на българския пазар.„Иновативната конвейерна система е изцяло подчинена на концепцията Plug&Play. Тя се състои от отделни, предварително дефинирани модули, които могат да бъдат с различна функционалност и размери, осигурявайки гъвкавост на решението“, обясниха още от българското дружество.


Може ли новата конвейерна технология да бъде контролирана без централно управление?

Да, тъй като всеки един модул е снабден със специално интелигентно управление и самите те са свързани чрез алгоритми с висока производителност.

 

Колко бързо могат да се коригират настройките на FlexConveyor?

За минути! Транспортните модули могат лесно и удобно да бъдат заменени или интегрирани в системата благодарение на Plug&Play технологията.Каква е технологията?

Системата автоматично разпознава разположението на транспортьора в помещението и предлага цялостна визуализация на текущото му състояние без допълнителна конфигурация.


Подробности за Gebhardt FlexConveyor бихте могли да научите от ВИДЕОТО по-долу!


Повече информация за ЛогиСофт ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg ТУК!Източник на снимковия материал: Gebhardt, ЛогиСофт