Създайте свой онлайн магазин в MerchantPro и продавайте успешно и със стил!

Видео

Как маслата Mobil™ и машините Wittmann Battenfeld гарантират висококачествено производство в Доев ООД

04.12.2018 г.

Вече ви разказахме за българския производител на полимерни изделия Доев ООД и за неговия път към успеха. Компанията има зад гърба си повече от 30 години производствен опит, а за да доставя продукция за технологични гиганти като Liebherr, LEM, AXXON, Mexon и мн.др., разчита на висококачествените машини с марка Wittmann Battenfeld. Но тайната на безаварийната работа се крие и в използваните масла.„Перфектното машинно оборудване изисква оптимални смазочни течности. Точно това гарантираме и ние на нашите клиенти с продуктите и високотехнологичните услуги, които предоставяме“, заявиха за Инженер.bg от Омникар БГ, официален представител на маслата Mobil™ у нас.


А сега ви предлагаме да чуете от първо лице мнението на специалистите в бранша – г-н Доев, собственик на предприятието за полимерни изделия Доев, г-н Ясен Щерев, управител на Витман Батенфелд България, както и г-н Димитър Славов, мениджър „Индустриални продукти“ в Омникар БГ.


Приятно гледане!

 

Повече информация за Омникар БГ ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 

Повече информация за Витман Батенфелд България ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 Източник на снимковия материал: Омникар БГ


Инженерна борса