Създайте свой онлайн магазин в MerchantPro и продавайте успешно и със стил!

Видео

Оптимизирайте опаковъчния процес като изберете подходяща кашонираща машина от Бетелгиус

22.10.2019 г.


Кашониращите машини могат да оптимизират процеса на опаковане във вашето производство, което ги прави изключително високоефективни, особено ако са и ценово конкурентни. Българската компания Бетелгиус е официален представител на Soco System за България и предлага широка гама от автоматични и полуавтоматични машини, които са подходящи за почти всяка задача. „Предлагаме определен брой базови модули, които могат да се комбинират по разнообразен начин и да са съвместими с различна електроника и аксесоари. Това позволява всеки клиент да персонализира машините според конкретните си нужди, съобщиха за Инженер.bg от Бетелгиус.


 

Машините на Soco System могат да се използват за запечатване на еднакви или различни размери кутии/кашони, за широко или тясно тиксо, за залепване отгоре и отдолу, за странично залепване, за автоматично затваряне на капаците на кутийте/кашоните и за други дейности.

 

Кашониращите машини затварят кутиите бързо и лесно, като по този начин спестяват на служителите време и ръчен труд. Това прави машините оперативна инвестиция, която не само увеличава производителността, но и носи огромни подобрения в работната среда.

 

Специалистите от Бетелгиус са на разположение да ви помогнат да изберете най-оптималното кашониращо решение за вашето производство. За целта е необходимо да отговорите на следните въпроси:

 

 - Какво представляват кашоните/кутиите (вид и размер на картонената опаковка);

 - Размерите на картонената опаковка винаги ли са еднакви или се различават;

 - Как трябва да се затворят картонените кутии (ширина на тиксото, припокриване на тиксото, ръчно или автоматично затваряне на капаците);

 - Колко кашона трябва да се опаковат всеки ден;

 - Какво се опакова в тези кашони/кутии (тежка, лека или чуплива стока);

 - На каква обработка подлежат след затваряне (транспорт, палетизиране, стречоване, етикетиране и т.н.).


 

 

„Ние предлагаме цялостни решения за нуждите на вашата опаковъчна линия. Кашониращите машини представляват само част от нашата продуктова гама, включваща палетизатори и роботи, стреч машини и широка гама от конвейри и транспортьори“, добавиха от българското дружество.

 

От Бетелгиус очакват вашите въпроси и запитвания на sales@betelgeus.com.

 

Повече информация за фирмата можете да откриете на: https://betelgeus.comИзточник на снимковия материал: Бетелгиус