Създайте свой онлайн магазин в MerchantPro и продавайте успешно и със стил!

Видео

Работа в реални условия на система за понижаване на индустриален прах SprayStream 20 Support

10.02.2015 г.

In Romanian.


Фините прахови частици са сред най-често срещаните замърсители на въздуха, оказващи неблагоприятно влияние върху човешкия организъм. В редица отрасли на промишлеността, в които производствения процес е свързан с трошачно-пресовни дейности, транспортиране на насипни товари и др., отделянето на прахови емисии е неизменна част от процеса. „За да се осигури безопасна среда за работещите в подобни производства, е необходимо понижаване и ограничаване разпространението на праховите емисии”, поясниха за Инженер.bg от фирма Индуматик.


 


Фирмата предлага на български пазар системи за понижаване на прахови емисии при обработка на насипни товари на водещите производители в областта - VSR Industrietechnik и Savic Engineering. Принципът на работа на системите се основава на използването на фина "суха" мъгла. Сред възможните им приложения са: инсталации за третиране на материал, например трошачки, сита, смесители; инсталации за подаване към складове и бункери като товарачи, транспортни ленти, разтоварващи машини; при складиране на материал - складове, депа, транспортни средства.


 

„Предлаганите от нас решения намират приложение както при закрити помещения, така и на открити площи. Те могат да бъдат стационарни и разположени при постоянните огнища на прах или мобилни и придвижвани, там където има временни прахови емисии или работа на открито”, поясниха от фирма Индуматик. „Разчитайки на собствения си опит и технологията на нашите партньори, ние предлагаме цялостни решения - от установяване на проблема и неговото анализиране, до пуск на системите в работен режим и обучение на персонала”, допълниха от фирмата. 

 

Искате да видите как работят подобна системи? В следващото видео ще наблюдавате работа в реални условия на професионалната система SprayStream 20 Support, която е сред предлаганите от фирма Индуматик решения за осигуряване на ефективен контрол върху праховите емисии чрез водно оросяване. Приятно гледане!


 

Източник на снимковия материал: Индуматик