Създайте свой онлайн магазин в MerchantPro и продавайте успешно и със стил!

Видео

Видео: Регулиращи вентили Belimo PIQCV – съчетание на компактност и гъвкавост

12.02.2016 г.

Серията вентили PIQCV (Pressure Independent Quick Compact Valve) на утвърдения швейцарски производител Belimo включва независими от налягането регулиращи вентили, гарантиращи доставянето на оптималното количество вода до всеки елемент от отоплителните и охладителните системи. „Вентилите  PIQCV са част от продуктовата линия ZoneTight на Belimo и се отличават с висока ефективност, а компактният им дизайн осигурява голяма гъвкавост при монтаж“, коментираха за Инженер.bg от Белимо България.


 

Регулиращите вентили PIQCV са подходящи за отоплителни и охладителни системи, които са базирани на вентилаторни конвектори, за таванни охладителни системи, както и за много други приложения. С тях се гарантира постигането на оптимален комфорт в помещенията, благодарение на постъпването на точното количество вода, необходимо за всяко от използваните отоплителни тела. Вентилите гарантират и висока енергийна ефективност чрез поддържаното ниско диференциално налягане. Сред предимствата на тази серия вентили е и наличието на два допълнителни порта за измерване на диференциалното налягане.

 

Повече за работата на регулиращите вентили PIQCV, приложната им област и техните предимства, бихте могли да научите от следващото видео. Приятно гледане!


 


Източник на снимковия материал: Belimo