Създайте свой онлайн магазин в MerchantPro и продавайте успешно и със стил!

Видео

Ритбул: Нов професионален куфар за инструменти All in One от GT Line

01.09.2017 г.

GT Line е европейски лидер в производството на твърди куфари за инструменти, индустриални и специализирани приложения, които утвърдената търговска фирма на технически изделия Ритбул предлага на пазара у нас. Новото предложение на GT Line представлява удароустойчив куфар All in One със здрав корпус и тегло 13.35 kg. Изключително функционален за потребителите, куфарът е оборудван с централно заключване, странични и основна сгъваема дръжка, подвижни капаци и много други удобства“, съобщиха пред Инженер.bg българските специалисти в областта на електроизграждането, производството и автоматизацията.

 


„All in One е специално разработен за професионалисти, нуждаещи се от множество различни ръчни и електрически инструменти и резервни части, което го превръща в идеалния спътник за всички видове ремонтни дейности“, коментираха от Ритбул. Запознайте се с иновативния продукт на GT Line в следващото видео!


Информация за фирма Ритбул ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Ритбул