Видео

Ритбул: Новите пластмасови конектори Han-Eco B на Harting улесняват монтажа, пестейки време и средства

29.08.2018 г.

Лидерът в производството на индустриални съединения и конектори Harting разшири гамата си Han-Eco с нова серия съединители с пластмасови корпуси Han-Eco B, която предлага още по-големи възможности”, съобщиха за Инженер.bg от Ритбул, доказана търговска фирма в сферата на електроизграждането, енергетиката и автоматизацията. „Новите конектори са напълно съвместими с индустриалния стандарт Han В, устойчиви са на външни въздействия, като огън, вода и ударни натоварвания, а също така спестяват време, усилия и средства”, допълниха от Ритбул.„Съединителите Han-Eco B са една крачка напред по отношение на възможностите за подобряване на функционалността на индустриалния стандарт Han В в сравнение с металоконтактните кутии. Сред ключовите подобрения при тях е опцията за монтиране на специално изработени за целта вложки, което опростява монтажа и спестява време и разходи. Допълнително улеснение е и възможността за отделно монтиране на превключвателите и кабелните снопове“, коментираха от Ритбул.


В допълнение към моноблоковете Han В, новите конектори Han-Eco B са съвместими и с гамата  Han-Modular.


Стандартните размери, в които могат да бъдат поръчани съединителите Han-Eco B са от 6B до 24В. Всички размери, които се предлагат, са налични с различни изходи, което също е една от новите опции. „Възможностите варират от кабели M20, M25 и M32 до M40. Това създава разнообразие от гъвкави решения при свързването на нови машинни модули“, уточниха от Ритбул.

 

Трайността и характеристиките на пластмасата, използвана при изработката на серията конектори Han-Eco B, напълно отговаря на високото качество на останалите компоненти от гамата Han-Eco.„Конекторите от серията са устойчиви на корозия, а издръжливостта им на огън отговаря на UL94 V0“, поясниха от Ритбул. „Това позволява прилагането им в железопътния сектор, още повече, че теглото на Han-Eco B е само ½ от масата на конектора в алуминиев корпус”, заявиха в заключение от Ритбул.    

 

Повече за възможностите на новата серия Han-Eco B бихте могли да научите от следващите две видеа. Приятно гледане!

 

Повече информация за Ритбул ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Ритбул