Видео

Серията XL³ S 4000 на Legrand – здрави и надеждни разпределителни шкафове за лесен монтаж и експлоатация

22.11.2018 г.

За всяка инсталация компанията Legrand може да предложи оптималния контролен шкаф, изработен от подходящ материал, съобразен със спецификите на приложението. Портфолиото на световния специалист в продуктите и системите за електрически инсталации включва серии, които отговарят на строгите изисквания на стандарта IEC 61439, сред които са шинопроводи Zucchini, предварително зададени/предварително окабелени потребителски устройства, мобилни комбинирани агрегати, точки за зареждане на електромобили и др.„Гамата контролни шкафове XL3 предлага множество нововъведения за бърз и безопасен монтаж, реална свобода на конфигуриране и значително намаляване на времето при операции, свързани с поддръжката и разширяване. Серията е предназначена за изграждане на еднопанелни или многопанелни входни разпределителни устройства, които се отличават с висока степен на свобода по отношение на избора на компонентите и монтажа”, коментираха за Инженер.bg от Легранд България.


Серията XL3 S 4000 включва табла с два типоразмера по височина, три по дълбочина и три по ширина. Модулното им изпълнение позволява тяхното обединяване и по ширина, и по дълбочина. При монтажа страничният и задният панел могат да бъдат заменени с врати. В тези шкафове могат да бъдат използвани както стандартна, така и оптимизирана схема на разпределение, като всяка от тях се характеризира с опростен монтаж на апаратурата и позволява да се намали времето за пускане в експлоатация, както и периодите между техническо обслужване и модернизация.Специфики на разпределителни табла и оборудване XL3 S 4000:

  •  - Вратите, страничните или задните панели, опорите за челните панели и функционалните стойки се поръчват отделно;

  •  - Шкафовете се доставят с ъгловите профили; 

  •  - Серията е предназначена за защита на апаратура до 4000 А;

  •  - Използва се за създаване на монтажни възли, сертифицирани по IEC 61439-2;

  •  - Степен на защита без врата: IP 30;

  •  - Степен на защита с врата: IP 40;

  •  - Външна височина 2000 mm или 2200 mm;

  •  - Използваема височина: 1800 mm или 2000 mm;

  •  - Външен кабелопровод за всички височини и дълбочини с ширина 350 mm;

  •  - Брой монтирани модули: 16 модула/ред (ширина 424 mm), 24 модула/ред (за ширина 574 mm или 800 mm с вътрешен кабелопровод), 36 модула/ред (ширина 774 mm).

 

Повече информация за Легранд България ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Legrand

Инженерна борса