Създайте свой онлайн магазин в MerchantPro и продавайте успешно и със стил!

Видео

Видео: Стелажна система Radio Shuttle от Стам – оптимално решение за складове с интензивно товарене и разтоварване

26.03.2020 г.Стам Лтд е лидер на пазара на стелажни системи, складово оборудване и цялостен инженеринг на складове и предлага едни от най-модерите решения за организация, които са лесни за използване и водят до оптимизиране на разходите. Едно то тях е системата Radio Shuttle. Тя е оптимално решение за високообемни палетизирани артикули и продукти за масово съхранение. „Използването на Radio Shuttle значително намалява времето за маневриране за всяка операция и оптимизира капацитета за съхранение на компактните системи. Използват се колички, които се придвижват независимо по самия стелаж, като по този начин не е необходимо мотокарът да навлиза в образуваните тунели за съхранение“, коментираха от компанията за читателите на Инженер.bg.Как функционира системата Radio Shuttle?


Мотокарът поставя товара върху роботизирана количка, която от своя страна премества палета по дължината на релсите в стелажа и го депозира на правилното място. Поредица от сензори контролират движението на роботизираната количка. Операторът на мотокара лесно подава командите за всички движения за влизане и излизане с помощта на устройство за дистанционно управление.

 

„Тъй като няма мотокари в тунелите за съхранение и благодарение на конструкцията на системата, практически не съществува риск от злополуки. Друго предимство на системата е, че се наблюдават по-малко повреди по стоманената конструкция, тъй като мотокарът не достига до стелажите“, посочиха от Стам.


 

Системата Radio Shuttle осигурява:


 - По-малко време за товарене и разтоварване на палетите;

 - По-голям брой съхранени артикули;

 - По-голям брой палети в дълбочина;

 - По-голям капацитет за съхранение.

 

Доказаното име на фирма Стам е резултат от многобройни реализирани проекти както в България, така и в чужбина. Системата Radio Shuttle работи ефективно в редица складове на водещи компании у нас и по света.

 

„Всяко задание за създаване на автоматизирано пространство за съхранение на стоки преминава през няколко фази, като нашите специалисти изпълняват всяка една от тях безупречно и с внимание към всеки детайл“, коментираха в заключение от българската компания.


 

Повече информация за Стам Лтд ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Стам Лтд