Създайте свой онлайн магазин в MerchantPro и продавайте успешно и със стил!

Видео

Тех Индустри: Специален почистващ препарат WAS 60.100 за отстраняване на засмолявания от IBS Scherer

06.11.2019 г.


Немската фирма IBS Scherer e производител на ергономични и щадящи околната среда уреди за индустриално почистване на части, както и на нужните за това почистващи течности. Над 60 000 предприятия и сервизи в цяла Европа използват ежедневно продуктите на IBS в поддръжката и ремонта на техника и оборудване. „Ново попълнение в портфолиото на компанията е алкалният концентрат на водна основа WAS 60.100. Ефективен и щадящ материалите, той лесно премахва здраво полепнали отлагания като петна, битум, катран, втвърдени, изсушени или загорели остатъци от масла и горива, както и други органични остатъци“, коментираха за Инженер.bg от фирма Тех Индустри, която предлага продуктите на IBS Scherer у нас.Новата индустриална течност не поврежда материалите, като е особено подходяща за пластмасови и боядисани повърхности. WAS 60.100 има силно действие и при предварително почистване. Тя е екологична и удобна за използване в градинарството, селското и горското стопанство, както и при обработката на дървесина. Може да се използва чрез избърсване и почистване със спрей. Също така е изключително подходяща за почистване с предварително напръскване.


WAS 60.100 е специално създадена за безпроблемно почистване на трудни за премахване отлагания на смоли и груби замърсявания. Тя представлява екологична и удобна за използване течност с повърхностно активни вещества, които са лесно биоразградими (б.ред. според критериите на Организацията за икономическо сътрудничество и развитие).


Приложението е с концентрация от 3 до 20 %, pH 13 за високоефективно премахване на засмолявания и ефективно почистване. Препоръчителното дозиране е:


 - Леки до нормални замърсявания: 3 – 10 % в съотношение 1:30 – 1:10;

 - Груби отлагания до тежки замърсявания: 10 – 20 % в съотношение 1:10 – 1:5.

 


Повече информация за Тех Индустри България ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Тех Индустри България, IBS Scherer