Видео

Хенкел България: Новата течна гарнитура Loctite 518 в опаковка тип „химикалка” се нанася с лекота и e винаги подръка

25.09.2018 г.

Henkel създаде нов течен уплътнител в опаковка от тип „химикалка” с цел бърза и удобна употреба, който е винаги подръка при необходимост. „Новата химикалка Loctite 518 е надеждна гарнитура, която запълва изцяло хлабините и покрива повърхността на фланците с непропусклив слой за разлика от твърдите гарнитури, които могат да протекат, да се отпуснат и да се скъсат”, информираха за Инженер.bg от Хенкел България. „Важно предимство на този течен уплътнител е възможността уплътнението да се разглобява лесно, когато има нужда от ремонт и поддръжка“, допълниха от компанията.

 

Новата химикалка Loctite 518 съчетава високото качество на уплътнителя за фланци 518 с новата технология за удобно нанасяне. „Освен удобство, нанасянето на уплътнителя посредством ролон апликатора допринася и за предотвратяване на загуби от продукта“, споделиха специалистите от компанията. Формираното уплътнение е с висока якост и издържа на големи натоварвания, като остава еластично и химически устойчиво.

 

„С Loctite 518 всяка нужна форма и размер гарнитура е винаги подръка“, увериха от Хенкел България. При уплътняването на фланци този течен уплътнител придържа сглобките без отпускане, приплъзване или слягане, осигурява защита срещу корозия и разпределя напрежението равномерно, поради което не възниква опасност от напукване и скъсване. Уплътнението може да бъде прилагано върху желязо, алуминий и стомана, прилягайки добре, дори и върху не съвсем чисти повърхности.

 

Важни качества на уплътнителя на Loctite тип „химикалка”:

 - Лесен за нанасяне;

 - Една опаковка за всеки размер и форма на уплътняване;

 - Пълно покритие на повърхността;

 - Създава надеждно и дълготрайно уплътнение;

 - Без хлабини, счупване или изкривяване;

 - Висока производителност с инертни метали;

 - Висока ударна якост;

 - Лесен за разглобяване.

 


Можете да получите и нагледна представа за възможностите на Loctite 518 тип „химикалка” от следното видео. Приятно гледане!


Повече информация за Хенкел България ЕООД, Лепилни технологии, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Хенкел България, Henkel

Инженерна борса