Създайте свой онлайн магазин в MerchantPro и продавайте успешно и със стил!

Видео

Хоризонтален електрокар комисионер KMSes.OR по собствена инженерна разработка на Вени и Ко

29.07.2019 г.

In Macedonian   In Romanian   In Serbian


Вени и Ко е водеща българска компания за производство на складова техника и оборудване. Дружеството притежава потенциал за разширяване, обновяване и модернизиране на актуалната си производствена гама от машини, включително и на такива от по-висок клас, като предлага множество персонализирани решения на базата на съществуващите модели чрез строго индивидуалeн подход към всеки клиент. „Един от проектите, които сме реализирали по конкретно задание на клиент, е на хоризонталния електрокар комисионер KMSes.OR.“. Ето какво още съобщиха за Инженер.bg от българското дружество.


 

„Електрокарът е собствена инженерна разработка на Вени и Ко за извършване на комисионни операции във високостелажен склад от терена и от първо ниво на логистичен център. Подвижната платформа позволява повдигането ѝ заедно с оператора с цел максимално бързо обработване на стоки (б.ред. комисиониране)”, добавиха още от дружеството.

 

При работа на терен с машината, водачът може да я управлява или чрез завъртащата се вляво и вдясно командна глава, или посредством леснодостъпните външни бутони, а крачен бутон позволява спускане на платформата, когато ръцете на водача за заети.

 

„Динамичното ускорение, високата максимална скорост от 12 km/h и вграденото сервозадвижване гарантират максимално представяне към всякакъв вид комисионни заявки.

 

Електрокарът е окомплектован с възли и детайли на водещи световни и европейски доставчици в сферата на задвижванията, хидравликата и електрониката“, коментираха от Вени и Ко.

 

„KMSes.OR е съчетание от енергийна ефективност с първокласен комфорт за оператора – едно високотехнологично решение за всяка складова база“, допълниха от Вени и Ко.

 

А повече за работата на хоризонталния електрокар комисионер KMSes.OR и неговото визуално представяне можете да разберете от видео-презентациите по-долу.

 

Повече информация за Вени и Ко ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Вени и Ко