Видео

Видео: Ново поколение хоризонтални разединители KVL с предпазители NH от ETI

16.04.2018 г.

Утвърдената словенска компания за производство на компоненти за изграждане на електрически инсталации ETI Elektroelement обяви пазарния дебют на нова серия хоризонтални разединители KVL. „Предимства на новата серия са: унифициран разединителен щит за всички типоразмери, реверсивно адаптиране към шина с дебелина 5 или 10 mm, лесна промяна на присъединяването на кабела от долната или от горната страна и широка гама от аксесоари за адаптиране към съответното приложение“, съобщиха за Инженер.bg от офиса на ETI в България.Унифициран разединителен щит

Различните размери хоризонтални разединители KVL могат да се комбинират за създаване на унифициран щит. Новият асортимент дава възможност за различна монтажна дълбочина, посредством четири размера на опората върху шината: 32, 60, 70 и 90 mm. Разединителите KVL със стопяеми предпазители могат да бъдат монтирани върху плосък панел или върху DIN или BUS-шина.


 

Компактни габаритни размери

Разединителите спестяват място върху шината чрез:

 - Интегриран контактен терминал;

 - Захранване от системната шина и обезопасен кабелен изход;

 - Опори с максимална ширина до 20 mm и височина до 19 mm.


Лесен и бърз монтаж

 - Възможност за адаптиране към шини с дебелина 5 mm или 10 mm;

 - Лесна смяна на присъединяването на кабела от долната или горната страна.


Заменяем индикатор за позицията на превключвателя

 - Двоен мониторинг във всяко устройство;

 - Функция за отделни вериги;

 - Широка гама от приложения, дължимо на високия капацитет на превключване 10/3 A (резистивен/индуктивен) AC250 V.Разединителите KVL се предлагат в едно-, дву- и триполюсно изпълнение с четири типоразмера: 00, 1, 2 и 3. Устройствата са с NH предпазители със стопяеми вложки 000, 00, 1, 2 и 3.


Монтаж върху плосък панел и DIN-шина

KVL устройствата имат множество монтажни отвори за различно изпълнение на инсталацията. KVL-00 и KVL-1 могат да бъдат монтирани на две паралелни DIN-шини.


Монтаж върху BUS-шина

Разединителите KVL-00 до KVL-3 могат да бъдат монтирани върху шина 60 mm, без да е необходимо допълнително пробиване. Разединителите KVL-1 до KVL-3 могат да се монтират и върху шина 100 mm, като се изисква допълнително пробиване.

 

Повече информация за ETI Elektroelement, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!

 


Източник на снимковия материал: ETI Elektroelement