Създайте свой онлайн магазин в MerchantPro и продавайте успешно и със стил!

Видео

 • Аналитични апарати Vulcan за подготовка на проби във вид на стопилки от водещия немски производител Fluxana

  Аналитични апарати Vulcan за подготовка на проби във вид на стопилки от водещия немски производител Fluxana

  Астел предлага съвременни апарати Vulcan за подготовка на проби във вид на стопилки, производство на водещия немски производител Fluxana. Предназначени са за широка гама аналитични приложения, включително високопрецизни анализи на различни минерали. Апаратите Vulcan се отличават с интелигентно управление, възможности за автоматичен контрол и лесна употреба. Сред спецификите им е предвидената възможност за избор на различни работни температурни режими, както и за съхранение на 10 програми.

 • Икономия на енергия при генериране на вакуум: Инжектори MVG от Vuototechnica, предлага ЛД

  Икономия на енергия при генериране на вакуум: Инжектори MVG от Vuototechnica, предлага ЛД

  Във видео-презентацията, бихте могли да се запознаете с два вакуум генератора на фирма Vuototechnica, модел MVG, захранващи вендузи, които държат пластмасови детайли. Инжекторите са оборудвани с връзки за управление на консумацията, които осигуряват перфектен начин за намаляване потреблението на сгъстен въздух. На българския пазар техническите изделия на Vuototechnica се предлагат от фирма ЛД.

 • Разбиване на бетон с техническите решения на Uraca

  Разбиване на бетон с техническите решения на Uraca

  Водещата немска компания Uraca предлага специална машина за разрушаване на големи повърхности бетон без вибрации, съобщиха за Инженер.bg от фирма Аква Джет 2011. Системата е разработена за т.нар. саниране на фасади при стареене на конструкцията и последвалото разрушаване на арматурата и бетоновия слой. Санирането се реализира чрез т.нар. почистване с вода под високо налягане, познато като хидродинамично чистене.

 • Високоефективни захранващи блокове до 1000 W на Phoenix Contact представя ВиВ Изоматик

  Високоефективни захранващи блокове до 1000 W на Phoenix Contact представя ВиВ Изоматик

  Компактни високоефективни захранващи блокове до 1000W на Phoenix Contact са сред най-новите продуктови предложения на водещия немски производител. На българския пазар изделията се предлагат от фирма ВиВ Изоматик. Във видео-презентацията са представени три модела захранващи блокове до 100W: UNO Power; STEP Power, както и MINI Power. Гамата захранващи модели до 1000W включва: TRIO Power и моделът QUINT Power.

 • Енергоспестяващи решения – водещи в представянето на Аквастарт на Вода София 2013

  Енергоспестяващи решения – водещи в представянето на Аквастарт на Вода София 2013

  Утвърдената на българския пазар фирма Аквастарт взе участие в най-новото издание на специализираното техническо изложение Вода София 2013. Какви са тенденциите на пазара на помпи и помпено оборудване коментира инж. Петя Русинова, управител на Аквастарт. В материала можете да прочетете още за модерните помпи с честотно регулиране, които фирмата предлага на българския пазар. „Приложението им дава сериозната възможност за спестяване на до 70% от консумацията на енергия и поддържане на постоянно налягане, независимо от сътресенията в мрежата“, коментира г-жа Русинова.

 • Собствена развойна дейност акцент в представянето на Спектри на Булконтрола 2013

  Собствена развойна дейност акцент в представянето на Спектри на Булконтрола 2013

  Акцент в представянето на Булконтрола на фирма Спектри бе микропроцесорен цифров дейта логер, модел „Noise Data Logger Type SPHl“, който е собствена разработка на Спектри. Той осъществява комуникацията между измервателни терминали и новия портал, разработен и поддържан от Спектри – www.webnoise.eu.

 • Viessmann на ISH Energy 2013

  Viessmann на ISH Energy 2013

  Водещата немска компания Viessmann е сред традиционните участници в утвърденото международно изложение за енергийно-ефективна отоплителна, климатична техника и възобнoвяеми енергийни източници - ISH Energy. Най-новото издание на форума се проведе от 12 до 16 май т.г. във Франкфурт. Според данни на организаторите – на ISH Energy 2013 са взели участие повече от 2400 фирми, представили новостите в гамата от продукти, решения и услуги, които предлагат, на впечатляващата площ от 260 000 кв.м.

 • Модерни и високоефективни лъчисти нагреватели supra, primo и eco на Schwank

  Модерни и високоефективни лъчисти нагреватели supra, primo и eco на Schwank

  Модерните и високоефективни лъчисти нагреватели от моделите supra, primo и eco на водещата немска компания Schwank са проектирани да работят в помещения с височина до 55 m. В сравнение с традиционните конвектори, както и с други видове отоплителни уреди, те са природосъобразни и осигуряват сериозни възможност за минизиране на разходите. На българския пазар техниката и техническите решения на Schwank се предлагат от фирма Ви Ей Си България.

 • Индустриална система релета Rifline complete

  Индустриална система релета Rifline complete

  Водещата немска компания Phoenix Contact разработи нова система релета Rifline complete, с която лесно и бързо могат да се реализират всички възможни стандартни приложения, без значение дали целта е да се изолират, умножават или усилват сигнали. Системата щепселни релета с номинален ток до 16 А гарантира висока сигурност при работата на машини и системи. Елементите от системата Rifline complete са с широко приложение - от обикновени развързващи релета и модели с таймерни функции, до малки силови контактори.

 • Вакуум-помпи на Busch

  Вакуум-помпи на Busch

  Вакуум-помпите на Busch са надеждни, компактни, лесни за поддръжка и високо-ефективни. Продуктите, които разработва водещият немски производител Busch, са предназначени за създаване и поддържане на индустриален (груб и фин) вакуум. Помпите намират приложение в хранително-вкусовата, печатарската, химическата, фармацевтичната, металургичната, дървопреработвателната и текстилната промишленост. Освен това помпите на Busch се използват като елементи от модулни системи в медицината и в електрониката. Продуктовата гама включва маслени вакуум помпи, вакуум помпи с воден пръстен, палцеви помпи, сухи вакуум помпи, root- помпи, въздуходувки и специални вакуум помпи. Фирма Адара Инженеринг е официален представител за България на Busch.