Видео

 • Интелигентно и прецизно лазерно измерване с новия далекомер GLM 120 C Professional на Бош

  12.09.2018 г. Интелигентно и прецизно лазерно измерване с новия далекомер GLM 120 C Professional на Бош

  Дигитален лазерен далекомер с голям цветен дисплей е практичното ново предложение, подходящо за най-различни приложения, на световноизвестния немски производител Bosch, съобщиха за Инженер.bg от Бош, направление Електроинструменти. „GLM 120 C Professional измерва прецизно с насочване на разстояние от 8 cm до 120 m, като регистрира и документира бързо отчетените стойности с помощта на приложението Меаsuring Master“, коментираха от компанията.

 • Ритбул: Новите пластмасови конектори Han-Eco B на Harting улесняват монтажа, пестейки време и средства

  29.08.2018 г. Ритбул: Новите пластмасови конектори Han-Eco B на Harting улесняват монтажа, пестейки време и средства

  Лидерът в производството на индустриални съединения и конектори Harting разшири гамата си Han-Eco с нова серия съединители с пластмасови корпуси Han-Eco B, която предлага още по-големи възможности”, съобщиха за Инженер.bg от Ритбул, доказана търговска фирма в сферата на електроизграждането, енергетиката и автоматизацията. Новите конектори са съвместими с индустриалния стандарт Han В, устойчиви са на огън, вода и ударни натоварвания, спестяват време, усилия и средства.

 • DTS – Цифрови Преносни Системи: UPS системите от ново поколение Masterys GP4 са създадени за безгранични възможности

  21.08.2018 г. DTS – Цифрови Преносни Системи: UPS системите от ново поколение Masterys GP4 са създадени за безгранични възможности

  Фирма DTS – Цифрови Преносни Системи ООД представя на вниманието на своите клиенти от цялата страна ново, четвърто поколение цифрови високопроизводителни UPS системи от серията Masterys GP4 на водещата френска компания Socomec. Иновативното решение за критични приложения е с общо предназначение в диапазона от 60 до 160 kVA и е широко застъпено при управление на системи за безопасност, в системи за разплащане, за приложение в аварийно-спасителни служби и др.

 • Видео: Systemair представя Geniox – серия въздухообработващи централи от ново поколение

  20.07.2018 г. Видео: Systemair представя Geniox – серия въздухообработващи централи от ново поколение

  Водещият шведски производител на вентилационна, отоплителна и климатична техника Systemair анонсира нова серия въздухообработващи централи Geniox, подходящи за търговски, хигиенни, морски и промишлени приложения, съобщиха за Инженер.bg от българския офис на компанията. Geniox са енергийно-ефективни въздухообработващи централи от ново поколение, обединяващи в себе си редица иновативни решения и предлагащи богати функционални възможности.

 • Видео: Ново поколение хоризонтални разединители KVL с предпазители NH от ETI

  16.04.2018 г. Видео: Ново поколение хоризонтални разединители KVL с предпазители NH от ETI

  Утвърдената словенска компания за производство на компоненти за изграждане на електрически инсталации ETI Elektroelement обяви пазарния дебют на нова серия хоризонтални разединители KVL. „Предимства на новата серия са: унифициран разединителен щит за всички типоразмери, реверсивно адаптиране към шина с дебелина 5 или 10 mm, лесна промяна на присъединяването на кабела от долната или от горната страна и широка гама от аксесоари за адаптиране към съответното приложение“, съобщиха за Инженер.bg от офиса на ETI в България.

 • Видео: Широка гама хидравлични абкант преси Vimercati от Проксис

  18.01.2018 г. Видео: Широка гама хидравлични абкант преси Vimercati от Проксис

  Утвърдената инженерингова и търговска компания в областта на рязането, щанцоването и огъването на всички видове метали Проксис представя пред читателите на Инженер.bg иновативните хидравлични абкант преси Vimercati. „Машините са изработени с масивна електрозаварена конструкция и два хидравлични цилиндъра. Пресите са разработвани в продължение на много години професионална експертиза, съчетавайки концепцията за традиционно огъване с новите възможности на информационните технологии и електрониката“, коментираха от българската фирма.

 • Ритбул: Термотрансферен принтер smartPRINTER на WAGO предлага бързо и лесно маркиране на материали

  22.12.2017 г. Ритбул: Термотрансферен принтер smartPRINTER на WAGO предлага бързо и лесно маркиране на материали

  Термотрансферен принтер smartPRINTER на световно утвърдения производител на продукти и решения в областта на електротехниката, електрониката, автоматизацията, сградната и индустриалната автоматизация WAGO предлага на вниманието на техническите специалисти фирма Ритбул. Новият smartPRINTER е изключително компактен и гарантира бързо и ценово-ориентирано маркиране на редови клеми, проводници и кабели, релета, старт/стоп бутони, кабелни канали, етикети за табла и др.

 • ЛогиСофт: Интелигентна интралогистична система на Gebhardt придвижва производството напред към Индустрия 4.0

  08.12.2017 г. ЛогиСофт: Интелигентна интралогистична система на Gebhardt придвижва производството напред към Индустрия 4.0

  Gebhardt Fördertechnik, част от Gebhardt Intralogistics Group, е водещ производител на интралогистични системи и решения, подпомагащи бизнеса и индустрията. Сред най-новите разработки на компанията е интелигентната система Gebhardt FlexConveyor, специално проектирана да посрещне технологичните нужди на производителите в условията на Индустрия 4.0. FlexConveyor превръща идеята за една напълно контролирана, модулна, индустриално-приложима транспортна система в реалност.

 • Видео: Нови клеми за инициатори и изпълнителни елементи WAGO TOPJOB® S в продуктовата листа на Ритбул

  21.09.2017 г. Видео: Нови клеми за инициатори и изпълнителни елементи WAGO TOPJOB® S в продуктовата листа на Ритбул

  Вече има лесно, бързо и удобно решение за свързване на съвременните контролери за машини. С новите клеми TOPJOB S за инициатори и изпълнителни елементи с Push-in технологията CAGE CLAMP® на лидера в производството на продукти за електротехника, електроника, автоматика и сградната и индустриална автоматизация WAGO това е възможно. Пълна гама от терминалните блокове на компанията предлага на българския пазар фирма Ритбул.

 • Атлас Техник: 140 години на мощ, промени и успехи в историята на Böllhoff Group

  19.09.2017 г. Атлас Техник: 140 години на мощ, промени и успехи в историята на Böllhoff Group

  Глобалният „приятел“ на индустрията и лидер в производството на крепежни елементи и сглобяващи машини – семейната немска компания Böllhoff Group, тази година чества 140 години пазарно присъствие. За цялото това време групата има вече изградена мрежа от 45 дружества, на 40 локации, в 24 страни по целия свят. Понастоящем тя се управлява от 4-то поколение Бьолхоф – Вилхелм (Wilhelm A. Böllhoff) и Михаел (Michael W. Böllhoff).