Създайте свой онлайн магазин в MerchantPro и продавайте успешно и със стил!

Видео

 • ВИДЕО: Елегантен стил и изящество с ключове и контакти Classia на BTicino от БулЕлектрик Груп

  02.01.2020 г. ВИДЕО: Елегантен стил и изящество с ключове и контакти Classia на BTicino от БулЕлектрик Груп

  Придайте на дома си блясък, модерна визия и стил! Декорирайте вашия офис с изящество и красота по италиански и немски стандарт! С цялостната модулна гама ключове и контакти Classia на доказания италиански производител Bticino, бранд на Legrand. „Серията Classia се отличава с елегантен и естетичен дизайн и модерна изчистена форма, определена от ясни очертания в контраст с деликатно заоблена повърхност“, разказаха за Инженер.bg от фирма БулЕлектрик Груп.

 • Видео: Да се потопим в атмосферата от „Ден на техниката“ на DTS като надникнем в света на електрозахранванията

  05.12.2019 г. Видео: Да се потопим в атмосферата от „Ден на техниката“ на DTS като надникнем в света на електрозахранванията

  На 13 ноември 2019 г. в хотел Holiday Inn в София за седма поредна година DTS – „Цифрови Преносни Системи” и Socomec бяха домакини на специализирания семинар „Ден на техниката“. Целевата аудитория на събитието бяха електропроектанти, електроинженери, ръководители на проекти, специалисти по автоматизация и IT, мениджъри на компании за търговия с електрическо оборудване и др. Мероприятието предизвика огромен интерес и привлече близо 200 специалисти от цялата страна.

 • Джи Ойл Експерт: Търсите добро решение за изсмукване и отделяне на масла и метални стружки? Изберете Oilvac 450

  18.11.2019 г. Джи Ойл Експерт: Търсите добро решение за изсмукване и отделяне на масла и метални стружки? Изберете Oilvac 450

  Над 50 години италианската компания DU-PUY разработва и произвежда решения за индустриално почистване с една единствена цел, а именно осигуряване на безопасност и чистота в производствените инсталации на своите клиенти. Отстраняването на масла, смазочни материали и стружки изисква специални мобилни прахосмукачки. Индустриалните прахосмукачки Oilvac 450 на DU-PUY ви позволяват да рециклирате използваното масло и да намалите разходите за вашите производствени съоръжения.

 • Тех Индустри: Специален почистващ препарат WAS 60.100 за отстраняване на засмолявания от IBS Scherer

  06.11.2019 г. Тех Индустри: Специален почистващ препарат WAS 60.100 за отстраняване на засмолявания от IBS Scherer

  Немската фирма IBS Scherer e производител на ергономични и щадящи околната среда уреди за индустриално почистване на части, както и на нужните за това почистващи течности. Над 60 000 предприятия и сервизи в цяла Европа използват ежедневно продуктите на IBS в поддръжката и ремонта на техника и оборудване. „Ново попълнение в портфолиото на компанията е алкалният концентрат на водна основа WAS 60.100“, коментираха от Тех Индустри, която предлага продуктите на IBS Scherer у нас.

 • По-ниски разходи за електроенергия с високоефективните системи за управление и мониторинг на IME и БулЕлектрик Груп

  24.10.2019 г. По-ниски разходи за електроенергия с високоефективните системи за управление и мониторинг на IME и БулЕлектрик Груп

  Постоянният скок в цените на електроенергията налага бизнесът и индустрията да търсят все по-ефективни и надеждни решения за намаляване на текущото потребление. Това може да включва както прецизно измерване на енергията и параметрите на електрическата мрежа в добре подбрани възлови точки на мрежата, така и събиране на данните в система за енергиен мониторинг. Най-значим елемент обаче е събирането и анализът на електрическите параметри в централизирана система за управление и мониторинг.

 • Оптимизирайте опаковъчния процес като изберете подходяща кашонираща машина от Бетелгиус

  22.10.2019 г. Оптимизирайте опаковъчния процес като изберете подходяща кашонираща машина от Бетелгиус

  Кашониращите машини могат да оптимизират опаковането във вашето производство, което ги прави високоефективни. Бетелгиус е официален представител на Soco System за България и предлага широка гама от автоматични и полуавтоматични машини, които са подходящи за почти всяка задача. „Предлагаме определен брой базови модули, които могат да се комбинират по разнообразен начин и да са съвместими с различна електроника и аксесоари, съобщиха за Инженер.bg от Бетелгиус.

 • Видео: ФАНУК България и ИНХОМ-98 показват как се произвеждат прецизни форми за стъкларската промишленост

  18.10.2019 г. Видео: ФАНУК България и ИНХОМ-98 показват как се произвеждат прецизни форми за стъкларската промишленост

  Инженер.bg вече ви представи ексклузивно интервю с управителя на фирма ИНХОМ-98 – инж. Ваньо Палазов, в което той разказа за оборудването с марка FANUC, внедрено в предприятието, както и каква роля имат сервизните услуги на ФАНУК България за едно непрекъснато, 24-часово производство. А сега сме готови да ви покажем всичко това нагледно! Благодарение на ФАНУК България, можете да видите как се произвеждат прецизните форми за стъкларската промишленост с машини на FANUC.

 • Видео: Електрокари високоповдигачи KM.RPS на Вени и Ко – подходящи за тежък, многосменен режим на работа

  09.09.2019 г. Видео: Електрокари високоповдигачи KM.RPS на Вени и Ко – подходящи за тежък, многосменен режим на работа

  Водещият български производител на складова техника и оборудване Вени и Ко разработва, реализира и внедрява електрокари високоповдигачи с опорни рамена, седящ водач (напречно на машината) и електрозадвижване на кормилната уредба KM.RPS. „Те са проектирани за интензивна обработка (складиране и транспорт) на палетизирани товари с преобладаващо средни транспортни разстояния и средни към високи стелажни коти (4.5 до 6.5 m+)“, съобщиха за Инженер.bg от компанията.

 • Индуматик: Търсите решение за повдигане и сваляне на тежки предмети? Запознайте се с пневматичните възглавници на Parker

  03.09.2019 г. Индуматик: Търсите решение за повдигане и сваляне на тежки предмети? Запознайте се с пневматичните възглавници на Parker

  В много случаи за повдигане и сваляне на предмети в индустрията, предпочитан избор са пневматичните възглавници. Тяхно предимство спрямо пневматичните и хидравличните цилиндри са големите им работни диаметри, благодарение на които могат да генерират и голяма сила. Едно такова решение, осигуряващо високо качество и функционалност за сектори като селското стопанство, индустрията, жп и други транспортни средства, са въздушните възглавници от сериите 9109 и SP на Parker Hannifin.

 • Хоризонтален електрокар комисионер KMSes.OR по собствена инженерна разработка на Вени и Ко

  29.07.2019 г. Хоризонтален електрокар комисионер KMSes.OR по собствена инженерна разработка на Вени и Ко

  Вени и Ко е водеща българска компания за производство на складова техника и оборудване. Дружеството притежава потенциал за разширяване, обновяване и модернизиране на актуалната си производствена гама от машини, включително и на такива от по-висок клас. „Един от проектите, които сме реализирали по конкретно задание на клиент, е на хоризонталния електрокар комисионер KMSes.OR.“. Ето какво още съобщиха за Инженер.bg от българското дружество.