Създайте свой онлайн магазин в MerchantPro и продавайте успешно и със стил!

Видео

 • Видео: ФАНУК България и ИНХОМ-98 показват как се произвеждат прецизни форми за стъкларската промишленост

  18.10.2019 г. Видео: ФАНУК България и ИНХОМ-98 показват как се произвеждат прецизни форми за стъкларската промишленост

  Инженер.bg вече ви представи ексклузивно интервю с управителя на фирма ИНХОМ-98 – инж. Ваньо Палазов, в което той разказа за оборудването с марка FANUC, внедрено в предприятието, както и каква роля имат сервизните услуги на ФАНУК България за едно непрекъснато, 24-часово производство. А сега сме готови да ви покажем всичко това нагледно! Благодарение на ФАНУК България, можете да видите как се произвеждат прецизните форми за стъкларската промишленост с машини на FANUC.

 • Видео: Електрокари високоповдигачи KM.RPS на Вени и Ко – подходящи за тежък, многосменен режим на работа

  09.09.2019 г. Видео: Електрокари високоповдигачи KM.RPS на Вени и Ко – подходящи за тежък, многосменен режим на работа

  Водещият български производител на складова техника и оборудване Вени и Ко разработва, реализира и внедрява електрокари високоповдигачи с опорни рамена, седящ водач (напречно на машината) и електрозадвижване на кормилната уредба KM.RPS. „Те са проектирани за интензивна обработка (складиране и транспорт) на палетизирани товари с преобладаващо средни транспортни разстояния и средни към високи стелажни коти (4.5 до 6.5 m+)“, съобщиха за Инженер.bg от компанията.

 • Индуматик: Търсите решение за повдигане и сваляне на тежки предмети? Запознайте се с пневматичните възглавници на Parker

  03.09.2019 г. Индуматик: Търсите решение за повдигане и сваляне на тежки предмети? Запознайте се с пневматичните възглавници на Parker

  В много случаи за повдигане и сваляне на предмети в индустрията, предпочитан избор са пневматичните възглавници. Тяхно предимство спрямо пневматичните и хидравличните цилиндри са големите им работни диаметри, благодарение на които могат да генерират и голяма сила. Едно такова решение, осигуряващо високо качество и функционалност за сектори като селското стопанство, индустрията, жп и други транспортни средства, са въздушните възглавници от сериите 9109 и SP на Parker Hannifin.

 • Хоризонтален електрокар комисионер KMSes.OR по собствена инженерна разработка на Вени и Ко

  29.07.2019 г. Хоризонтален електрокар комисионер KMSes.OR по собствена инженерна разработка на Вени и Ко

  Вени и Ко е водеща българска компания за производство на складова техника и оборудване. Дружеството притежава потенциал за разширяване, обновяване и модернизиране на актуалната си производствена гама от машини, включително и на такива от по-висок клас. „Един от проектите, които сме реализирали по конкретно задание на клиент, е на хоризонталния електрокар комисионер KMSes.OR.“. Ето какво още съобщиха за Инженер.bg от българското дружество.

 • DTS: Автоматични прекъсвачи за защита, мониторинг и контрол на електрооборудване НН от Terasaki

  27.05.2019 г. DTS: Автоматични прекъсвачи за защита, мониторинг и контрол на електрооборудване НН от Terasaki

  Terasaki Electric е японска компания с над 95-годишна история в областта на иновативните средства за защита и контрол на електрически системи ниско напрежение. „Продуктовото портфолио на Terasaki включва автоматични прекъсвачи за промишлени, морски и търговски приложения. Разработените в Япония технологии на компанията осигуряват надеждна защита и безопасност на електрооборудването в електрическите инсталации“, съобщиха от DTS – „Цифрови преносни системи“.

 • Solidmill – нови керамични палцови фрезери от Iscar за обработка на термоустойчиви никелови сплави, чугун и графит

  07.05.2019 г. Solidmill – нови керамични палцови фрезери от Iscar за обработка на термоустойчиви никелови сплави, чугун и графит

  В отговор на все по-нарастващото приложение на термоустойчиви никелови сплави (HTSA) Inconel, Incoloy, Haynes и други подобни, както и на стремежа за намаляване на производствените разходи (CPU), Iscar разработи и представя нови монолитни керамични фрезери. Инструментите позволяват увеличаване на скоростта на рязане до 50 пъти в сравнение с твърдосплавните фрезери, като по този начин значително се намалява времето на обработка и производствените разходи.

 • Лепилата Loctite осигуряват бързи и трайни решения при изработването на информационни и рекламни табла

  15.02.2019 г. Лепилата Loctite осигуряват бързи и трайни решения при изработването на информационни и рекламни табла

  Компанията Joker FX, която проектира и произвежда визуални рекламни и информационни дисплеи, има богато портфолио от изделия за външна и вътрешна визуална информация, които трябва да отговарят на редица изисквания. Очакванията са те да бъдат здрави, издръжливи и върху тях да се нанасят покрития, които да издържат на открито, като същевременно запазват естетичния си вид. Лепилата Loctite на Henkel допринесоха за промяна на производствения процес в Joker FX.

 • Петосен вертикален обработващ център RAIS VMC 350 с робот спомага за качествена обработка на разпределителни блокове

  11.02.2019 г. Петосен вертикален обработващ център RAIS VMC 350 с робот спомага за качествена обработка на разпределителни блокове

  Доказаният българския производител на металорежещи и металообработващи машини с цифрово-програмно управление (ЦПУ) РАИС представя на вниманието на своите клиенти усъвършенствания 5-осен вертикален обработващ център RAIS VMC 350 с робот. „Моделът представлява окомплектована универсална станция за зареждане на детайли. Той е предназначен за обработка на разпределителни блокове с максимално тегло на детайла до 4 kg“, информираха за Инженер.bg от компанията.

 • Kiberys KBWELD HD5 – роботизирана MIG/MAG система за заваряване на котли и резервоари

  31.01.2019 г. Kiberys KBWELD HD5 – роботизирана MIG/MAG система за заваряване на котли и резервоари

  Роботизираните системи MIG/MAG за автоматично заваряване съответстват на нуждите на производствени предприятия, които имат голям обем от заваръчни процеси. „KBWELD HD5 е роботизирана система за заваряване на големи резервоари и котли. Тя предлага нова концепция в областта на роботизираните системи с два едновременно активни процеса – MIG/MAG заваряване и плазмено/газо-кислородно рязане“, разказаха за Инженер.bg от българския производител Kiberys.

 • Бимекс Лимитид: Серията центрове Integrex на Mazak бе отличена като един от 10-те най-добри продукта в Япония за 2018 г.

  21.01.2019 г. Бимекс Лимитид: Серията центрове Integrex на Mazak бе отличена като един от 10-те най-добри продукта в Япония за 2018 г.

  Серията Integrex на Yamazaki Mazak спечели наградата „One of the 10 Best Products in Japan“ за 2018 г. в 61-ото издание на конкурса, организиран от водещата медия в областта на промишлеността Nikkan Kogyo Shimbun Ltd. „Наградата се връчва за принос в развитието на нови високотехнологични продукти, оценявайки както промишления и визуалния дизайн, така и техническите характеристики, ергономичността, качеството и безопасността“, информираха от фирма Бимекс Лимитид.