Създайте свой онлайн магазин в MerchantPro и продавайте успешно и със стил!

Видео

 • Как маслата Mobil™ и машините Wittmann Battenfeld гарантират висококачествено производство в Доев ООД

  04.12.2018 г. Как маслата Mobil™ и машините Wittmann Battenfeld гарантират висококачествено производство в Доев ООД

  Вече ви разказахме за българския производител на полимерни изделия Доев ООД и за неговия път към успеха. Компанията има зад гърба си повече от 30 години производствен опит, а за да доставя продукция за технологични гиганти като Liebherr, LEM, AXXON, Mexon и мн.др., разчита на висококачествените машини с марка Wittmann Battenfeld. Но тайната на безаварийната работа се крие и в използваните масла. Предлагаме ви да чуете от първо лице мнението на специалистите в бранша.

 • Серията XL³ S 4000 на Legrand – здрави и надеждни разпределителни шкафове за лесен монтаж и експлоатация

  22.11.2018 г. Серията XL³ S 4000 на Legrand – здрави и надеждни разпределителни шкафове за лесен монтаж и експлоатация

  За всяка инсталация компанията Legrand може да предложи оптималния контролен шкаф, изработен от подходящ материал, съобразен със спецификите на приложението. Портфолиото на световния специалист в продуктите и системите за електрически инсталации включва серии, които отговарят на строгите изисквания на стандарта IEC 61439, сред които са шинопроводи Zucchini, предварително зададени/предварително окабелени потребителски устройства, мобилни комбинирани агрегати и др.

 • Сухият тягов трансформатор Resibloc Rail на ABB подобрява ефективността и безопасността на влаковите композиции

  13.11.2018 г. Сухият тягов трансформатор Resibloc Rail на ABB подобрява ефективността и безопасността на влаковите композиции

  По време на международния панаир за транспортни технологии InnoTrans, който се проведе през септември в Берлин, световният лидер в областта на дигиталните технологии за промишлеността ABB представи най-новата си разработка Resibloc Rail. „Тяговите трансформатори са ключови елементи в железопътния транспорт. Те осигуряват захранването на тяговите двигатели, както и на системите за осветление, отопление и вентилация, спирачки, сигнализация и комуникация“, информираха от АББ България.

 • Индуматик: Ексцентрични шнекови PC-помпи E и EL от най-ново поколение на Flowrox

  11.10.2018 г. Индуматик: Ексцентрични шнекови PC-помпи E и EL от най-ново поколение на Flowrox

  Ексцентрични шнекови помпи на утвърдения производител на помпено оборудване Flowrox са предназначени за транспортиране на гъсти и пастобразни флуиди, както и на течности и утайки с голям вискозитет. „За да оптимизира ефективността на своите изделия, Flowrox създаде ново поколение ексцентрични шнекови помпи (PC-pumps: progressive cavity pumps), което включва сериите E и EL.”, информираха за Инженер.bg от фирма Индуматик, официален представител на Flowrox в България.

 • Аква Системи предлага „умно“ решение за чиста вода вкъщи с омекотителните системи Erie IQsoft CS Eco

  05.10.2018 г. Аква Системи предлага „умно“ решение за чиста вода вкъщи с омекотителните системи Erie IQsoft CS Eco

  Предпазване от котлен камък, оптимизация на водопотреблението и не на последно място грижа за здравето – всичко това можете да гарантирате за своя дом с компактните битови омекотителни системи на белгийския производител Erie. А сега серията IQsoft CS Eco осигурява и постоянна свързаност, като отговаря на модерните стандарти за „умен дом“. „Можете да контролирате вашата омекотителна инсталация през телефон или таблет“, заявиха за Инженер.bg от фирма Аква Системи.

 • Хенкел България: Новата течна гарнитура Loctite 518 в опаковка тип „химикалка” се нанася с лекота и e винаги подръка

  25.09.2018 г. Хенкел България: Новата течна гарнитура Loctite 518 в опаковка тип „химикалка” се нанася с лекота и e винаги подръка

  Henkel създаде нов течен уплътнител в опаковка от тип „химикалка” с цел бърза и удобна употреба, който е винаги подръка при необходимост. „Новата химикалка Loctite 518 е надеждна гарнитура, която запълва изцяло хлабините и покрива повърхността на фланците с непропусклив слой за разлика от твърдите гарнитури, които могат да протекат, да се отпуснат и да се скъсат”, информираха за Инженер.bg от Хенкел България. Важно предимство е възможността уплътнението да се разглобява лесно.

 • Интелигентно и прецизно лазерно измерване с новия далекомер GLM 120 C Professional на Бош

  12.09.2018 г. Интелигентно и прецизно лазерно измерване с новия далекомер GLM 120 C Professional на Бош

  Дигитален лазерен далекомер с голям цветен дисплей е практичното ново предложение, подходящо за най-различни приложения, на световноизвестния немски производител Bosch, съобщиха за Инженер.bg от Бош, направление Електроинструменти. „GLM 120 C Professional измерва прецизно с насочване на разстояние от 8 cm до 120 m, като регистрира и документира бързо отчетените стойности с помощта на приложението Меаsuring Master“, коментираха от компанията.

 • Ритбул: Новите пластмасови конектори Han-Eco B на Harting улесняват монтажа, пестейки време и средства

  29.08.2018 г. Ритбул: Новите пластмасови конектори Han-Eco B на Harting улесняват монтажа, пестейки време и средства

  Лидерът в производството на индустриални съединения и конектори Harting разшири гамата си Han-Eco с нова серия съединители с пластмасови корпуси Han-Eco B, която предлага още по-големи възможности”, съобщиха за Инженер.bg от Ритбул, доказана търговска фирма в сферата на електроизграждането, енергетиката и автоматизацията. Новите конектори са съвместими с индустриалния стандарт Han В, устойчиви са на огън, вода и ударни натоварвания, спестяват време, усилия и средства.

 • DTS – Цифрови Преносни Системи: UPS системите от ново поколение Masterys GP4 са създадени за безгранични възможности

  21.08.2018 г. DTS – Цифрови Преносни Системи: UPS системите от ново поколение Masterys GP4 са създадени за безгранични възможности

  Фирма DTS – Цифрови Преносни Системи ООД представя на вниманието на своите клиенти от цялата страна ново, четвърто поколение цифрови високопроизводителни UPS системи от серията Masterys GP4 на водещата френска компания Socomec. Иновативното решение за критични приложения е с общо предназначение в диапазона от 60 до 160 kVA и е широко застъпено при управление на системи за безопасност, в системи за разплащане, за приложение в аварийно-спасителни служби и др.

 • Видео: Systemair представя Geniox – серия въздухообработващи централи от ново поколение

  20.07.2018 г. Видео: Systemair представя Geniox – серия въздухообработващи централи от ново поколение

  Водещият шведски производител на вентилационна, отоплителна и климатична техника Systemair анонсира нова серия въздухообработващи централи Geniox, подходящи за търговски, хигиенни, морски и промишлени приложения, съобщиха за Инженер.bg от българския офис на компанията. Geniox са енергийно-ефективни въздухообработващи централи от ново поколение, обединяващи в себе си редица иновативни решения и предлагащи богати функционални възможности.