Създайте свой онлайн магазин в MerchantPro и продавайте успешно и със стил!

Видео

 • DTS: Автоматични прекъсвачи за защита, мониторинг и контрол на електрооборудване НН от Terasaki

  27.05.2019 г. DTS: Автоматични прекъсвачи за защита, мониторинг и контрол на електрооборудване НН от Terasaki

  Terasaki Electric е японска компания с над 95-годишна история в областта на иновативните средства за защита и контрол на електрически системи ниско напрежение. „Продуктовото портфолио на Terasaki включва автоматични прекъсвачи за промишлени, морски и търговски приложения. Разработените в Япония технологии на компанията осигуряват надеждна защита и безопасност на електрооборудването в електрическите инсталации“, съобщиха от DTS – „Цифрови преносни системи“.

 • Solidmill – нови керамични палцови фрезери от Iscar за обработка на термоустойчиви никелови сплави, чугун и графит

  07.05.2019 г. Solidmill – нови керамични палцови фрезери от Iscar за обработка на термоустойчиви никелови сплави, чугун и графит

  В отговор на все по-нарастващото приложение на термоустойчиви никелови сплави (HTSA) Inconel, Incoloy, Haynes и други подобни, както и на стремежа за намаляване на производствените разходи (CPU), Iscar разработи и представя нови монолитни керамични фрезери. Инструментите позволяват увеличаване на скоростта на рязане до 50 пъти в сравнение с твърдосплавните фрезери, като по този начин значително се намалява времето на обработка и производствените разходи.

 • Лепилата Loctite осигуряват бързи и трайни решения при изработването на информационни и рекламни табла

  15.02.2019 г. Лепилата Loctite осигуряват бързи и трайни решения при изработването на информационни и рекламни табла

  Компанията Joker FX, която проектира и произвежда визуални рекламни и информационни дисплеи, има богато портфолио от изделия за външна и вътрешна визуална информация, които трябва да отговарят на редица изисквания. Очакванията са те да бъдат здрави, издръжливи и върху тях да се нанасят покрития, които да издържат на открито, като същевременно запазват естетичния си вид. Лепилата Loctite на Henkel допринесоха за промяна на производствения процес в Joker FX.

 • Петосен вертикален обработващ център RAIS VMC 350 с робот спомага за качествена обработка на разпределителни блокове

  11.02.2019 г. Петосен вертикален обработващ център RAIS VMC 350 с робот спомага за качествена обработка на разпределителни блокове

  Доказаният българския производител на металорежещи и металообработващи машини с цифрово-програмно управление (ЦПУ) РАИС представя на вниманието на своите клиенти усъвършенствания 5-осен вертикален обработващ център RAIS VMC 350 с робот. „Моделът представлява окомплектована универсална станция за зареждане на детайли. Той е предназначен за обработка на разпределителни блокове с максимално тегло на детайла до 4 kg“, информираха за Инженер.bg от компанията.

 • Kiberys KBWELD HD5 – роботизирана MIG/MAG система за заваряване на котли и резервоари

  31.01.2019 г. Kiberys KBWELD HD5 – роботизирана MIG/MAG система за заваряване на котли и резервоари

  Роботизираните системи MIG/MAG за автоматично заваряване съответстват на нуждите на производствени предприятия, които имат голям обем от заваръчни процеси. „KBWELD HD5 е роботизирана система за заваряване на големи резервоари и котли. Тя предлага нова концепция в областта на роботизираните системи с два едновременно активни процеса – MIG/MAG заваряване и плазмено/газо-кислородно рязане“, разказаха за Инженер.bg от българския производител Kiberys.

 • Бимекс Лимитид: Серията центрове Integrex на Mazak бе отличена като един от 10-те най-добри продукта в Япония за 2018 г.

  21.01.2019 г. Бимекс Лимитид: Серията центрове Integrex на Mazak бе отличена като един от 10-те най-добри продукта в Япония за 2018 г.

  Серията Integrex на Yamazaki Mazak спечели наградата „One of the 10 Best Products in Japan“ за 2018 г. в 61-ото издание на конкурса, организиран от водещата медия в областта на промишлеността Nikkan Kogyo Shimbun Ltd. „Наградата се връчва за принос в развитието на нови високотехнологични продукти, оценявайки както промишления и визуалния дизайн, така и техническите характеристики, ергономичността, качеството и безопасността“, информираха от фирма Бимекс Лимитид.

 • Как маслата Mobil™ и машините Wittmann Battenfeld гарантират висококачествено производство в Доев ООД

  04.12.2018 г. Как маслата Mobil™ и машините Wittmann Battenfeld гарантират висококачествено производство в Доев ООД

  Вече ви разказахме за българския производител на полимерни изделия Доев ООД и за неговия път към успеха. Компанията има зад гърба си повече от 30 години производствен опит, а за да доставя продукция за технологични гиганти като Liebherr, LEM, AXXON, Mexon и мн.др., разчита на висококачествените машини с марка Wittmann Battenfeld. Но тайната на безаварийната работа се крие и в използваните масла. Предлагаме ви да чуете от първо лице мнението на специалистите в бранша.

 • Серията XL³ S 4000 на Legrand – здрави и надеждни разпределителни шкафове за лесен монтаж и експлоатация

  22.11.2018 г. Серията XL³ S 4000 на Legrand – здрави и надеждни разпределителни шкафове за лесен монтаж и експлоатация

  За всяка инсталация компанията Legrand може да предложи оптималния контролен шкаф, изработен от подходящ материал, съобразен със спецификите на приложението. Портфолиото на световния специалист в продуктите и системите за електрически инсталации включва серии, които отговарят на строгите изисквания на стандарта IEC 61439, сред които са шинопроводи Zucchini, предварително зададени/предварително окабелени потребителски устройства, мобилни комбинирани агрегати и др.

 • Сухият тягов трансформатор Resibloc Rail на ABB подобрява ефективността и безопасността на влаковите композиции

  13.11.2018 г. Сухият тягов трансформатор Resibloc Rail на ABB подобрява ефективността и безопасността на влаковите композиции

  По време на международния панаир за транспортни технологии InnoTrans, който се проведе през септември в Берлин, световният лидер в областта на дигиталните технологии за промишлеността ABB представи най-новата си разработка Resibloc Rail. „Тяговите трансформатори са ключови елементи в железопътния транспорт. Те осигуряват захранването на тяговите двигатели, както и на системите за осветление, отопление и вентилация, спирачки, сигнализация и комуникация“, информираха от АББ България.

 • Индуматик: Ексцентрични шнекови PC-помпи E и EL от най-ново поколение на Flowrox

  11.10.2018 г. Индуматик: Ексцентрични шнекови PC-помпи E и EL от най-ново поколение на Flowrox

  Ексцентрични шнекови помпи на утвърдения производител на помпено оборудване Flowrox са предназначени за транспортиране на гъсти и пастобразни флуиди, както и на течности и утайки с голям вискозитет. „За да оптимизира ефективността на своите изделия, Flowrox създаде ново поколение ексцентрични шнекови помпи (PC-pumps: progressive cavity pumps), което включва сериите E и EL.”, информираха за Инженер.bg от фирма Индуматик, официален представител на Flowrox в България.