Видео

 • ВИДЕО: Филтриране на маслена мъгла с иновативната технология X-Cyclone на REVEN

  26.05.2017 г. ВИДЕО: Филтриране на маслена мъгла с иновативната технология X-Cyclone на REVEN

  Патентованата от компанията Rentschler REVEN технология X-Cyclone, която с основание може да бъде разглеждана като революция в областта на филтрирането на маслена мъгла и емулсии, осигурява рентабилна експлоатация на съоръженията без сменяеми консумативи. „Оборудването за механично сепариране на маслената мъгла от REVEN гарантира чист въздух в работната зона, намалява разходите за електроенергия и спестява средства от консумативи“, коментираха от фирма REVEN Solutions.

 • ВИДЕО: Нови аксиални ключове от сериите Axolute, Livinglight и Màtix на BTicino от Електро Плюс

  02.05.2017 г. ВИДЕО: Нови аксиални ключове от сериите Axolute, Livinglight и Màtix на BTicino от Електро Плюс

  Сериите ключове Axolute, Livinglight и Màtix на утвърдената италианска марка BTicino, влизаща в групата на Legrand, вече се предлагат с нова конструкция, която улеснява сериозно дейностите по монтажа. „Новите аксиални ключове са лесни за инсталиране и се характеризират с изключително малка необходима дълбочина за монтаж от само 22.9 mm. В сравнение със старите аксиални ключове те заемат с до 30% по-малко пространство в конзолната кутия”, разказаха за Инженер.bg от фирма Електро Плюс.

 • Видео: Фантастичните летящи творения на Festo

  13.03.2017 г. Видео: Фантастичните летящи творения на Festo

  За пореден път ставаме свидетели на безграничните възможности на иновациите – за световния лидер в областта на индустриалната автоматизация Festo пеперудите, медузите и пингвините са добре познати и изучавани от години природни създания. Креативните специалисти на немското дружество използват създаваните бионични животни, за да изучават как природата може да послужи като вдъхновение за подобряване на технологиите. Запознайте се с невероятните eMotionButterfly, AirJelly, и AirPenguin в следващото видео!

 • ВИДЕО: Доказани системи и решения на Cappellotto за индустрията и строителството от КМТ Сервиз

  14.02.2017 г. ВИДЕО: Доказани системи и решения на Cappellotto за индустрията и строителството от КМТ Сервиз

  Намирането на доверен партньор, който напълно да удовлетворява нуждите на бизнеса от качествени решения в областта на отпадъчните води, не е лесна задача. Затова от утвърдената българска компания КМТ Сервиз предлагат на вниманието на българските специалисти цялостни системи и оборудване за отвеждане на отпадъчни води, за почистване под високо налягане на прах и тръби, за изсмукване на тиня и др. материали на доказания италиански производител Cappellotto.

 • ВИДЕО: Systemair – търсеният отговор за вашите нужди от вентилация

  27.01.2017 г. ВИДЕО: Systemair – търсеният отговор за вашите нужди от вентилация

  Коя е компанията Systemair? Глобален лидер в областта на вентилацията! Фирмата започва своето съществуване с разработката през 1974 г. на революционния за времето си кръгъл канален вентилатор. Като резултат от непрекъснато усъвършенстване на продукта до днес, той все още е номер 1 по продажби в света. Повече за компанията – производствените й мощности, продуктовото портфолио, реализирани проекти по света, както и финансовите успехи на световната група през годините, бихте могли да научите от следното видео.

 • БулЕлектрик: виртуална разходка в дома на вашите мечти с иновативните решения на Vantage

  23.12.2016 г. БулЕлектрик: виртуална разходка в дома на вашите мечти с иновативните решения на Vantage

  Добре дошли в света на Vantage, където домът на вашите мечти може да се превърне в реалност. БулЕлектрик Груп, утвърден доставчик на продукти за електроснабдяване и автоматизация на българския пазар, представя пред читателите на Инженер.bg интегрираните решения за автоматизация и контрол на осветлението за жилищни и обществени сгради на американската компания Vantage Controls. Автоматично регулиране на температурата и осветлението, системите за сигурност и видеонаблюдение, както и други иновации, вижте в следващото видео!

 • ВИДЕО: Мрежовият анализатор DIRIS Digiware – от сензора до софтуера 100% Socomec

  19.12.2016 г. ВИДЕО: Мрежовият анализатор DIRIS Digiware – от сензора до софтуера 100% Socomec

  Компанията Socomec е създател на мултифункционалния мрежови анализатор DIRIS Digiware – едно напълно ново техническо решение за измерване и мониторинг на електрическата енергия. „Това е иновативна система, която революционизира света на измерванията, осигурявайки гъвкавост на инсталацията, многоканалност, висока точност, лесна интеграция тип Plug&Play и икономическа ефективност”, информираха за Инженер.bg от фирма DTS - Цифрови преносни системи.

 • ВИДЕО: Вени и Ко – символ на качество, надеждност и висока ефективност при складовото оборудване

  14.11.2016 г. ВИДЕО: Вени и Ко – символ на качество, надеждност и висока ефективност при складовото оборудване

  Вени и Ко е доказан български производител на складови машини и оборудване, включително на помощни средства, елиминиращи или облекчаващи физическия труд при работа в складове и извършване на товаро-разтоварни дейности. Основано през 1992 г., дружеството е с утвърдени традиции и опит в сферата на машиностроенето. Следвайки най-новите тенденции в бранша, компанията се стреми към непрестанно усъвършенстване и подобряване качеството и надеждността на предлаганите изделия.

 • ВИДЕО: ETI Elektroelement представя нови автоматични прекъсвачи с вградена ДТЗ и LED сигнализация

  13.09.2016 г. ВИДЕО: ETI Elektroelement представя нови автоматични прекъсвачи с вградена ДТЗ и LED сигнализация

  Словенският производител на продукти и решения в областта на електрообзавеждането ETI Elektroelement представя на вниманието на българските специалисти новите си автоматични прекъсвачи (АП) с вградена дефектнотокова защита (ДТЗ) KZS 2M 2P EDI. Те разполагат с надеждна LED сигнализация, благодарение на която се постига бърза идентификация на проблема, довел до прекъсване на захранването. Предназначени са за жилищни приложения.

 • ВИДЕО: Бърз и лесен монтаж на цялостно ОВК-решение за максимален комфорт във вашия дом от Hoval

  02.09.2016 г. ВИДЕО: Бърз и лесен монтаж на цялостно ОВК-решение за максимален комфорт във вашия дом от Hoval

  Монтажът на вентилационна система в еднофамилни къщи и апартаменти не винаги е толкова трудоемък процес, колкото звучи. Това доказват експертите от Ховал България чрез своята комфортна вентилация с рекуперация Hoval HomeVent, термопомпа въздух-вода Hoval Belaria, стенен газов кондензен котел Hoval TopGas и слънчеви колектори Hoval UltraSol, чиято инсталация компанията нагледно демонстрира в своето най-ново видео от YouTube-канала си.