Създайте свой онлайн магазин в MerchantPro и продавайте успешно и със стил!

Видео

 • Аква Системи предлага „умно“ решение за чиста вода вкъщи с омекотителните системи Erie IQsoft CS Eco

  05.10.2018 г. Аква Системи предлага „умно“ решение за чиста вода вкъщи с омекотителните системи Erie IQsoft CS Eco

  Предпазване от котлен камък, оптимизация на водопотреблението и не на последно място грижа за здравето – всичко това можете да гарантирате за своя дом с компактните битови омекотителни системи на белгийския производител Erie. А сега серията IQsoft CS Eco осигурява и постоянна свързаност, като отговаря на модерните стандарти за „умен дом“. „Можете да контролирате вашата омекотителна инсталация през телефон или таблет“, заявиха за Инженер.bg от фирма Аква Системи.

 • Хенкел България: Новата течна гарнитура Loctite 518 в опаковка тип „химикалка” се нанася с лекота и e винаги подръка

  25.09.2018 г. Хенкел България: Новата течна гарнитура Loctite 518 в опаковка тип „химикалка” се нанася с лекота и e винаги подръка

  Henkel създаде нов течен уплътнител в опаковка от тип „химикалка” с цел бърза и удобна употреба, който е винаги подръка при необходимост. „Новата химикалка Loctite 518 е надеждна гарнитура, която запълва изцяло хлабините и покрива повърхността на фланците с непропусклив слой за разлика от твърдите гарнитури, които могат да протекат, да се отпуснат и да се скъсат”, информираха за Инженер.bg от Хенкел България. Важно предимство е възможността уплътнението да се разглобява лесно.

 • Интелигентно и прецизно лазерно измерване с новия далекомер GLM 120 C Professional на Бош

  12.09.2018 г. Интелигентно и прецизно лазерно измерване с новия далекомер GLM 120 C Professional на Бош

  Дигитален лазерен далекомер с голям цветен дисплей е практичното ново предложение, подходящо за най-различни приложения, на световноизвестния немски производител Bosch, съобщиха за Инженер.bg от Бош, направление Електроинструменти. „GLM 120 C Professional измерва прецизно с насочване на разстояние от 8 cm до 120 m, като регистрира и документира бързо отчетените стойности с помощта на приложението Меаsuring Master“, коментираха от компанията.

 • Ритбул: Новите пластмасови конектори Han-Eco B на Harting улесняват монтажа, пестейки време и средства

  29.08.2018 г. Ритбул: Новите пластмасови конектори Han-Eco B на Harting улесняват монтажа, пестейки време и средства

  Лидерът в производството на индустриални съединения и конектори Harting разшири гамата си Han-Eco с нова серия съединители с пластмасови корпуси Han-Eco B, която предлага още по-големи възможности”, съобщиха за Инженер.bg от Ритбул, доказана търговска фирма в сферата на електроизграждането, енергетиката и автоматизацията. Новите конектори са съвместими с индустриалния стандарт Han В, устойчиви са на огън, вода и ударни натоварвания, спестяват време, усилия и средства.

 • DTS – Цифрови Преносни Системи: UPS системите от ново поколение Masterys GP4 са създадени за безгранични възможности

  21.08.2018 г. DTS – Цифрови Преносни Системи: UPS системите от ново поколение Masterys GP4 са създадени за безгранични възможности

  Фирма DTS – Цифрови Преносни Системи ООД представя на вниманието на своите клиенти от цялата страна ново, четвърто поколение цифрови високопроизводителни UPS системи от серията Masterys GP4 на водещата френска компания Socomec. Иновативното решение за критични приложения е с общо предназначение в диапазона от 60 до 160 kVA и е широко застъпено при управление на системи за безопасност, в системи за разплащане, за приложение в аварийно-спасителни служби и др.

 • Видео: Systemair представя Geniox – серия въздухообработващи централи от ново поколение

  20.07.2018 г. Видео: Systemair представя Geniox – серия въздухообработващи централи от ново поколение

  Водещият шведски производител на вентилационна, отоплителна и климатична техника Systemair анонсира нова серия въздухообработващи централи Geniox, подходящи за търговски, хигиенни, морски и промишлени приложения, съобщиха за Инженер.bg от българския офис на компанията. Geniox са енергийно-ефективни въздухообработващи централи от ново поколение, обединяващи в себе си редица иновативни решения и предлагащи богати функционални възможности.

 • Видео: Ново поколение хоризонтални разединители KVL с предпазители NH от ETI

  16.04.2018 г. Видео: Ново поколение хоризонтални разединители KVL с предпазители NH от ETI

  Утвърдената словенска компания за производство на компоненти за изграждане на електрически инсталации ETI Elektroelement обяви пазарния дебют на нова серия хоризонтални разединители KVL. „Предимства на новата серия са: унифициран разединителен щит за всички типоразмери, реверсивно адаптиране към шина с дебелина 5 или 10 mm, лесна промяна на присъединяването на кабела от долната или от горната страна и широка гама от аксесоари за адаптиране към съответното приложение“, съобщиха за Инженер.bg от офиса на ETI в България.

 • Видео: Широка гама хидравлични абкант преси Vimercati от Проксис

  18.01.2018 г. Видео: Широка гама хидравлични абкант преси Vimercati от Проксис

  Утвърдената инженерингова и търговска компания в областта на рязането, щанцоването и огъването на всички видове метали Проксис представя пред читателите на Инженер.bg иновативните хидравлични абкант преси Vimercati. „Машините са изработени с масивна електрозаварена конструкция и два хидравлични цилиндъра. Пресите са разработвани в продължение на много години професионална експертиза, съчетавайки концепцията за традиционно огъване с новите възможности на информационните технологии и електрониката“, коментираха от българската фирма.

 • Ритбул: Термотрансферен принтер smartPRINTER на WAGO предлага бързо и лесно маркиране на материали

  22.12.2017 г. Ритбул: Термотрансферен принтер smartPRINTER на WAGO предлага бързо и лесно маркиране на материали

  Термотрансферен принтер smartPRINTER на световно утвърдения производител на продукти и решения в областта на електротехниката, електрониката, автоматизацията, сградната и индустриалната автоматизация WAGO предлага на вниманието на техническите специалисти фирма Ритбул. Новият smartPRINTER е изключително компактен и гарантира бързо и ценово-ориентирано маркиране на редови клеми, проводници и кабели, релета, старт/стоп бутони, кабелни канали, етикети за табла и др.

 • ЛогиСофт: Интелигентна интралогистична система на Gebhardt придвижва производството напред към Индустрия 4.0

  08.12.2017 г. ЛогиСофт: Интелигентна интралогистична система на Gebhardt придвижва производството напред към Индустрия 4.0

  Gebhardt Fördertechnik, част от Gebhardt Intralogistics Group, е водещ производител на интралогистични системи и решения, подпомагащи бизнеса и индустрията. Сред най-новите разработки на компанията е интелигентната система Gebhardt FlexConveyor, специално проектирана да посрещне технологичните нужди на производителите в условията на Индустрия 4.0. FlexConveyor превръща идеята за една напълно контролирана, модулна, индустриално-приложима транспортна система в реалност.