Видео

 • ЛД: Бърза и сигурна манипулация на “flow pack” опаковки с вакуум генератор на Vuototecnica

  29.06.2016 г. ЛД: Бърза и сигурна манипулация на “flow pack” опаковки с вакуум генератор на Vuototecnica

  Италианският производител на вакуумни технологични решения Vuotecnica демонстрира нагледно как работи бързият вакуум генератор модел FVG, разказаха за Инженер.bg от фирма ЛД, която предлага продуктите на Vuotecnica на българския пазар. FVG (Fast Vacuum Generator), в комплект със силиконови вендузи, е специално проектирани за “flow pack” машини. Той е с едностъпален ежектор и осигурява гъвкавост и надеждност при изключително висока скорост на работа.

 • Рапид Прогрес: Oceaneering International намалява времето за проектиране с 40% със Solidworks PDM Professional

  02.06.2016 г. Рапид Прогрес: Oceaneering International намалява времето за проектиране с 40% със Solidworks PDM Professional

  Бързият растеж на една компания, в която работят хиляди служители в над 66 локации по целия свят, създава редица предизвикателства, свързани с развойната дейност на предлаганите продукти. Специалистите бързо достигат до извода, че за да посрещнат новите предизвикателства и да запазят темповете на растеж имат нужда от подходяща система за управление на продуктовите данни.

 • Содибул: Имиджът на Pinnacle е изцяло изграден върху идеята за качество

  11.03.2016 г. Содибул: Имиджът на Pinnacle е изцяло изграден върху идеята за качество

  Водещият тайвански производител Pinnacle Machine Tools е компания с богата история, доказан опит и утвърдени традиции в производството на различни видове обработващи центри, включително 5-осни, двуколонни, вертикални и хоризонтални, както и CNC-машини. "Машините, които Pinnacle Machine Tools предлагат са с устойчиви конструкции, осигуряващи оптимална надежност и стабилност", коментираха за Инженер.bg от фирма Содибул, предлагаща продуктовите решения на компанията на българския пазар.

 • Видео: Регулиращи вентили Belimo PIQCV – съчетание на компактност и гъвкавост

  12.02.2016 г. Видео: Регулиращи вентили Belimo PIQCV – съчетание на компактност и гъвкавост

  Серията вентили PIQCV (Pressure Independent Quick Compact Valve) на утвърдения швейцарски производител Belimo включва независими от налягането регулиращи вентили, гарантиращи доставянето на оптималното количество вода до всеки елемент от отоплителните и охладителните системи. „Вентилите PIQCV са част от продуктовата линия ZoneTight на Belimo и се отличават с висока ефективност“, коментираха за Инженер.bg от Белимо България.

 • Видео: Полагане на груба изолационна мазилка Styronit – STY 160

  18.01.2016 г. Видео: Полагане на груба изолационна мазилка Styronit – STY 160

  Гамата от продукти с марка Styronit обхваща изолационни материали, които се предлагат под формата на готова мазилка. Те са разработени от доказания турски производител Yapı Enerji Doğal Yalıtım Malzemeleri Sanayi ve Ticaret, а на българския пазар се предлагат от фирма Ем Би Ти Ай Груп. Изгледайте видеото, за да се убедите колко лесно се полага изолационната мазилка Styronit – STY 160.

 • ВИДЕО: Guеhring - световно утвърденият производител на металообработващи инструменти

  10.11.2015 г. ВИДЕО: Guеhring - световно утвърденият производител на металообработващи инструменти

  Guehring, един от водещите немски производители на ротационни металообработващи инструменти в световен мащаб, е семейна фирма с повече от 100-годишна история и опит в областта на машиностроенето. Компанията предлага изключително богата продуктова гама, включваща над 1 850 различни типа инструменти, налични в повече от 45 000 размера. На българския пазар фирмата е представена от своето дъщерно дружество, опериращо у нас от края на 2006 г. - Гюринг – България ЕООД.

 • Демонстрация на работата на кранова везна с възможност за измерване на товари до 40 t на EHP-Wägetechnik

  04.11.2015 г. Демонстрация на работата на кранова везна с възможност за измерване на товари до 40 t на EHP-Wägetechnik

  Крановите везни са сред най-широко използваните видове везни в промишлеността. Те са традиционно средство за измерване на теглото на различни товари в производствени цехове, складове и мн.др. „За улеснение на работата с крановите везни, те често са оборудвани с дистанционно устройство за управление, могат да бъдат с допълнителен изнесен дисплей, с радио връзка и т.н.”, коментираха за Инженер.bg от фирма Мари-Бентц, която предлага продуктите на EHP-Wägetechnik на българския пазар.

 • Westermo – доказаният производител на решения за инфраструктурни мрежи

  15.10.2015 г. Westermo – доказаният производител на решения за инфраструктурни мрежи

  Инфраструктурните проекти и мрежи са неотменна част от съвременния живот. И тъй като тези системи непрекъснато се развиват и увеличават по размер и сложност, прекъсванията и закъсненията в графика им понякога се приемат за неизбежни. Техническите решения на доказания шведски производител в областта на индустриалните комуникационни решения Westermo, могат да осигурят по-надеждна и устойчива работа на инфраструктурните мрежи, недопускайки критични ситуации, съобщиха от фирма Ритбул.

 • ВИДЕО: Оптимизиране работата на центробежни компресорни системи чрез контролери на Ingersoll Rand

  30.06.2015 г. ВИДЕО: Оптимизиране работата на центробежни компресорни системи чрез контролери на Ingersoll Rand

  Контролерите от Xe-серията на утвърдения производител на компресорни системи Ingersoll Rand използват най-модерните алгоритми за управление, благодарение на които е възможно постигането на по-ниска консумация на електроенергия. „Вграденият логически блок осигурява надеждност на системата, чрез прецизно регулиране на налягането на изхода и максимално увеличение на диапазона на дроселиране”, съобщиха за Инженер.bg от офиса на фирма Киров Компресори.

 • Видео: ProMinent разработи нова електромагнитна мембранна помпа gamma/X

  23.06.2015 г. Видео: ProMinent разработи нова електромагнитна мембранна помпа gamma/X

  Утвърденият немски производител на решения в областта на водообработката и дозирането на химикали ProMinent поставя нови стандарти по отношение на точността и надеждността на процесите с електромагнитната дозираща помпа gamma/X. „Това е изключително здрава, лесна за употреба и универсална като приложение дозираща помпа. Иновативната технология с електромагнитно измерване на противоналягането предпазва системата от претоварване”, съобщиха за Инженер.bg от ПроМинент Унгария ООД Клон София КЧТ.