Създайте свой онлайн магазин в MerchantPro и продавайте успешно и със стил!

Видео

 • ЛД: Подреждане на шоколадови бонбони със специалните вакуумни решения на Vuototecnica

  31.07.2017 г. ЛД: Подреждане на шоколадови бонбони със специалните вакуумни решения на Vuototecnica

  „Животът е като кутия с шоколадови бонбони. Никога не знаеш какъв точно ще ти се падне.“ Киноманите и любителите на шоколадовите изделия сред нас със сигурност са чували неведнъж цитата на Форест Гъмп. Но те едва ли са си задавали въпроса кой точно стои зад старателното подреждане на шоколадовите изкушения в бонбониерите. Ако и вие сте заинтригувани, можете да получите отговора от видеото на водещия италиански производител на вакуумна техника Vuototecnica.

 • Мехатроникс: Интелигентни системи за мониторинг на сгради на Delta спомагат за опазване на околната среда

  05.07.2017 г. Мехатроникс: Интелигентни системи за мониторинг на сгради на Delta спомагат за опазване на околната среда

  Какво може да ни помогне да запазим чиста околната среда, да спестим енергия и да защитим Земята? Отговорът се крие в зелените сгради! Глобалният доставчик на решения за енергиен мениджмънт Delta Electronics отдавна се е посветил на тази мисия, разработвайки интелигентни автоматизирани системи за мониторинг на сгради, информираха за Инженер.bg от фирма Мехатроникс, официален дистрибутор на Delta Electronics за България.

 • Антем: Демонстрация на лазерно центриране и съосяване на ветрогенератор с ROTALIGN touch на Prüftechnik

  19.06.2017 г. Антем: Демонстрация на лазерно центриране и съосяване на ветрогенератор с ROTALIGN touch на Prüftechnik

  Центрирането и съосяването на машинни валове е изключително тежка, напрегната и времеемка работа. Сред читателите ни има специалисти, които са участвали в подобни дейности и могат да потвърдят това от първа ръка. Готови ли сте да промените начина, по който сте извършвали съосяването досега? Вече има технологии, които многократно го улесняват. „Дори когато става дума за ветрогенератори”, добавят от фирма Антем, които ни разкриват повече за системата на Prüftechnik.

 • ВИДЕО: Филтриране на маслена мъгла с иновативната технология X-Cyclone на REVEN

  26.05.2017 г. ВИДЕО: Филтриране на маслена мъгла с иновативната технология X-Cyclone на REVEN

  Патентованата от компанията Rentschler REVEN технология X-Cyclone, която с основание може да бъде разглеждана като революция в областта на филтрирането на маслена мъгла и емулсии, осигурява рентабилна експлоатация на съоръженията без сменяеми консумативи. „Оборудването за механично сепариране на маслената мъгла от REVEN гарантира чист въздух в работната зона, намалява разходите за електроенергия и спестява средства от консумативи“, коментираха от фирма REVEN Solutions.

 • ВИДЕО: Нови аксиални ключове от сериите Axolute, Livinglight и Màtix на BTicino от Електро Плюс

  02.05.2017 г. ВИДЕО: Нови аксиални ключове от сериите Axolute, Livinglight и Màtix на BTicino от Електро Плюс

  Сериите ключове Axolute, Livinglight и Màtix на утвърдената италианска марка BTicino, влизаща в групата на Legrand, вече се предлагат с нова конструкция, която улеснява сериозно дейностите по монтажа. „Новите аксиални ключове са лесни за инсталиране и се характеризират с изключително малка необходима дълбочина за монтаж от само 22.9 mm. В сравнение със старите аксиални ключове те заемат с до 30% по-малко пространство в конзолната кутия”, разказаха за Инженер.bg от фирма Електро Плюс.

 • Видео: Фантастичните летящи творения на Festo

  13.03.2017 г. Видео: Фантастичните летящи творения на Festo

  За пореден път ставаме свидетели на безграничните възможности на иновациите – за световния лидер в областта на индустриалната автоматизация Festo пеперудите, медузите и пингвините са добре познати и изучавани от години природни създания. Креативните специалисти на немското дружество използват създаваните бионични животни, за да изучават как природата може да послужи като вдъхновение за подобряване на технологиите. Запознайте се с невероятните eMotionButterfly, AirJelly, и AirPenguin в следващото видео!

 • ВИДЕО: Доказани системи и решения на Cappellotto за индустрията и строителството от КМТ Сервиз

  14.02.2017 г. ВИДЕО: Доказани системи и решения на Cappellotto за индустрията и строителството от КМТ Сервиз

  Намирането на доверен партньор, който напълно да удовлетворява нуждите на бизнеса от качествени решения в областта на отпадъчните води, не е лесна задача. Затова от утвърдената българска компания КМТ Сервиз предлагат на вниманието на българските специалисти цялостни системи и оборудване за отвеждане на отпадъчни води, за почистване под високо налягане на прах и тръби, за изсмукване на тиня и др. материали на доказания италиански производител Cappellotto.

 • ВИДЕО: Systemair – търсеният отговор за вашите нужди от вентилация

  27.01.2017 г. ВИДЕО: Systemair – търсеният отговор за вашите нужди от вентилация

  Коя е компанията Systemair? Глобален лидер в областта на вентилацията! Фирмата започва своето съществуване с разработката през 1974 г. на революционния за времето си кръгъл канален вентилатор. Като резултат от непрекъснато усъвършенстване на продукта до днес, той все още е номер 1 по продажби в света. Повече за компанията – производствените й мощности, продуктовото портфолио, реализирани проекти по света, както и финансовите успехи на световната група през годините, бихте могли да научите от следното видео.

 • БулЕлектрик: виртуална разходка в дома на вашите мечти с иновативните решения на Vantage

  23.12.2016 г. БулЕлектрик: виртуална разходка в дома на вашите мечти с иновативните решения на Vantage

  Добре дошли в света на Vantage, където домът на вашите мечти може да се превърне в реалност. БулЕлектрик Груп, утвърден доставчик на продукти за електроснабдяване и автоматизация на българския пазар, представя пред читателите на Инженер.bg интегрираните решения за автоматизация и контрол на осветлението за жилищни и обществени сгради на американската компания Vantage Controls. Автоматично регулиране на температурата и осветлението, системите за сигурност и видеонаблюдение, както и други иновации, вижте в следващото видео!

 • ВИДЕО: Мрежовият анализатор DIRIS Digiware – от сензора до софтуера 100% Socomec

  19.12.2016 г. ВИДЕО: Мрежовият анализатор DIRIS Digiware – от сензора до софтуера 100% Socomec

  Компанията Socomec е създател на мултифункционалния мрежови анализатор DIRIS Digiware – едно напълно ново техническо решение за измерване и мониторинг на електрическата енергия. „Това е иновативна система, която революционизира света на измерванията, осигурявайки гъвкавост на инсталацията, многоканалност, висока точност, лесна интеграция тип Plug&Play и икономическа ефективност”, информираха за Инженер.bg от фирма DTS - Цифрови преносни системи.