Създайте свой онлайн магазин в MerchantPro и продавайте успешно и със стил!

Видео

 • Видео: Ново поколение хоризонтални разединители KVL с предпазители NH от ETI

  16.04.2018 г. Видео: Ново поколение хоризонтални разединители KVL с предпазители NH от ETI

  Утвърдената словенска компания за производство на компоненти за изграждане на електрически инсталации ETI Elektroelement обяви пазарния дебют на нова серия хоризонтални разединители KVL. „Предимства на новата серия са: унифициран разединителен щит за всички типоразмери, реверсивно адаптиране към шина с дебелина 5 или 10 mm, лесна промяна на присъединяването на кабела от долната или от горната страна и широка гама от аксесоари за адаптиране към съответното приложение“, съобщиха за Инженер.bg от офиса на ETI в България.

 • Видео: Широка гама хидравлични абкант преси Vimercati от Проксис

  18.01.2018 г. Видео: Широка гама хидравлични абкант преси Vimercati от Проксис

  Утвърдената инженерингова и търговска компания в областта на рязането, щанцоването и огъването на всички видове метали Проксис представя пред читателите на Инженер.bg иновативните хидравлични абкант преси Vimercati. „Машините са изработени с масивна електрозаварена конструкция и два хидравлични цилиндъра. Пресите са разработвани в продължение на много години професионална експертиза, съчетавайки концепцията за традиционно огъване с новите възможности на информационните технологии и електрониката“, коментираха от българската фирма.

 • Ритбул: Термотрансферен принтер smartPRINTER на WAGO предлага бързо и лесно маркиране на материали

  22.12.2017 г. Ритбул: Термотрансферен принтер smartPRINTER на WAGO предлага бързо и лесно маркиране на материали

  Термотрансферен принтер smartPRINTER на световно утвърдения производител на продукти и решения в областта на електротехниката, електрониката, автоматизацията, сградната и индустриалната автоматизация WAGO предлага на вниманието на техническите специалисти фирма Ритбул. Новият smartPRINTER е изключително компактен и гарантира бързо и ценово-ориентирано маркиране на редови клеми, проводници и кабели, релета, старт/стоп бутони, кабелни канали, етикети за табла и др.

 • ЛогиСофт: Интелигентна интралогистична система на Gebhardt придвижва производството напред към Индустрия 4.0

  08.12.2017 г. ЛогиСофт: Интелигентна интралогистична система на Gebhardt придвижва производството напред към Индустрия 4.0

  Gebhardt Fördertechnik, част от Gebhardt Intralogistics Group, е водещ производител на интралогистични системи и решения, подпомагащи бизнеса и индустрията. Сред най-новите разработки на компанията е интелигентната система Gebhardt FlexConveyor, специално проектирана да посрещне технологичните нужди на производителите в условията на Индустрия 4.0. FlexConveyor превръща идеята за една напълно контролирана, модулна, индустриално-приложима транспортна система в реалност.

 • Видео: Нови клеми за инициатори и изпълнителни елементи WAGO TOPJOB® S в продуктовата листа на Ритбул

  21.09.2017 г. Видео: Нови клеми за инициатори и изпълнителни елементи WAGO TOPJOB® S в продуктовата листа на Ритбул

  Вече има лесно, бързо и удобно решение за свързване на съвременните контролери за машини. С новите клеми TOPJOB S за инициатори и изпълнителни елементи с Push-in технологията CAGE CLAMP® на лидера в производството на продукти за електротехника, електроника, автоматика и сградната и индустриална автоматизация WAGO това е възможно. Пълна гама от терминалните блокове на компанията предлага на българския пазар фирма Ритбул.

 • Атлас Техник: 140 години на мощ, промени и успехи в историята на Böllhoff Group

  19.09.2017 г. Атлас Техник: 140 години на мощ, промени и успехи в историята на Böllhoff Group

  Глобалният „приятел“ на индустрията и лидер в производството на крепежни елементи и сглобяващи машини – семейната немска компания Böllhoff Group, тази година чества 140 години пазарно присъствие. За цялото това време групата има вече изградена мрежа от 45 дружества, на 40 локации, в 24 страни по целия свят. Понастоящем тя се управлява от 4-то поколение Бьолхоф – Вилхелм (Wilhelm A. Böllhoff) и Михаел (Michael W. Böllhoff).

 • Ритбул: Нов професионален куфар за инструменти All in One от GT Line

  01.09.2017 г. Ритбул: Нов професионален куфар за инструменти All in One от GT Line

  GT Line е европейски лидер в производството на твърди куфари за инструменти, индустриални и специализирани приложения, които утвърдената търговска фирма на технически изделия Ритбул предлага на пазара у нас. „Новото предложение на GT Line представлява удароустойчив куфар All in One със здрав корпус и тегло 13.35 kg. Изключително функционален за потребителите, куфарът е оборудван с централно заключване, странични и основна сгъваема дръжка, подвижни капаци и много други удобства“, съобщиха пред Инженер.bg българските специалисти.

 • Студентите от ТУ-Габрово могат да управляват с жестове робота на Fanuc в новата лаборатория

  29.08.2017 г. Студентите от ТУ-Габрово могат да управляват с жестове робота на Fanuc в новата лаборатория

  Компактният интелигентен миниробот LR Mate 200iD/4S на Fanuc, който е инсталиран с обучителни цели в най-новата и модерна лаборатория на Технически университет – Габрово, е вече с нови програмни възможности, съобщиха за Инженер.bg от Фанук България. Техническата лаборатория към катедра „Автоматика, информационна и управляваща техника” (АИУТ) е важна крачка от стратегията, амбициите и целите на ТУ-Габрово да предложи още по-качествено обучение на своите възпитаници.

 • “Alexa, кажи на Vantage, че съм у дома”

  11.08.2017 г. “Alexa, кажи на Vantage, че съм у дома”

  Световният производител на системи за автоматизация на жилищни и обществени сгради Vantage Controls, част от група Legrand, анонсира интеграция на гласовия интерфейс Alexa® на Amazon в ново приложение за контрол на дома, съобщиха от фирма БулЕлектрик Груп, която предлага решения със системите на Vantage Controls у нас. Интеграцията на Alexa® позволява лесно обучение и надграждане на Alexa Echo® или Dot® Amazon при комуникацията й със системата за контрол Vantage.

 • Електро Плюс: Новият интуитивен термостат с вграден wi-fi Smarther от Bticino е базиран на Internet of Things

  10.08.2017 г. Електро Плюс: Новият интуитивен термостат с вграден wi-fi Smarther от Bticino е базиран на Internet of Things

  Утвърденият италиански производител на решения за сградна автоматизация Bticino получи поредно международно признание с наградата за иновации и продуктов дизайн IF Design Award 2017 за новия си интуитивен термостат Smarther, за която Инженер.bg вече съобщи. Термостатът се свързва към смартфона на потребителя и благодарение на интегрираната wi-fi връзка е в състояние да управлява дистанционно жилищния комфорт и енергийната ефективност на различните системи в един апартамент.