Видео

 • ВИДЕО: Мрежовият анализатор DIRIS Digiware – от сензора до софтуера 100% Socomec

  19.12.2016 г. ВИДЕО: Мрежовият анализатор DIRIS Digiware – от сензора до софтуера 100% Socomec

  Компанията Socomec е създател на мултифункционалния мрежови анализатор DIRIS Digiware – едно напълно ново техническо решение за измерване и мониторинг на електрическата енергия. „Това е иновативна система, която революционизира света на измерванията, осигурявайки гъвкавост на инсталацията, многоканалност, висока точност, лесна интеграция тип Plug&Play и икономическа ефективност”, информираха за Инженер.bg от фирма DTS - Цифрови преносни системи.

 • ВИДЕО: Вени и Ко – символ на качество, надеждност и висока ефективност при складовото оборудване

  14.11.2016 г. ВИДЕО: Вени и Ко – символ на качество, надеждност и висока ефективност при складовото оборудване

  Вени и Ко е доказан български производител на складови машини и оборудване, включително на помощни средства, елиминиращи или облекчаващи физическия труд при работа в складове и извършване на товаро-разтоварни дейности. Основано през 1992 г., дружеството е с утвърдени традиции и опит в сферата на машиностроенето. Следвайки най-новите тенденции в бранша, компанията се стреми към непрестанно усъвършенстване и подобряване качеството и надеждността на предлаганите изделия.

 • ВИДЕО: ETI Elektroelement представя нови автоматични прекъсвачи с вградена ДТЗ и LED сигнализация

  13.09.2016 г. ВИДЕО: ETI Elektroelement представя нови автоматични прекъсвачи с вградена ДТЗ и LED сигнализация

  Словенският производител на продукти и решения в областта на електрообзавеждането ETI Elektroelement представя на вниманието на българските специалисти новите си автоматични прекъсвачи (АП) с вградена дефектнотокова защита (ДТЗ) KZS 2M 2P EDI. Те разполагат с надеждна LED сигнализация, благодарение на която се постига бърза идентификация на проблема, довел до прекъсване на захранването. Предназначени са за жилищни приложения.

 • ВИДЕО: Бърз и лесен монтаж на цялостно ОВК-решение за максимален комфорт във вашия дом от Hoval

  02.09.2016 г. ВИДЕО: Бърз и лесен монтаж на цялостно ОВК-решение за максимален комфорт във вашия дом от Hoval

  Монтажът на вентилационна система в еднофамилни къщи и апартаменти не винаги е толкова трудоемък процес, колкото звучи. Това доказват експертите от Ховал България чрез своята комфортна вентилация с рекуперация Hoval HomeVent, термопомпа въздух-вода Hoval Belaria, стенен газов кондензен котел Hoval TopGas и слънчеви колектори Hoval UltraSol, чиято инсталация компанията нагледно демонстрира в своето най-ново видео от YouTube-канала си.

 • Монтаж на новите оптимизирани електрически табла DIDO ECG на ETI Elektroelement

  20.07.2016 г. Монтаж на новите оптимизирани електрически табла DIDO ECG на ETI Elektroelement

  Дори в горещите летни дни европейският производител и доставчик на продукти и цялостни решения в областта на електрическите инсталации ETI Elektroelement демонстрира своето желание да развива конструктивно своите изделия. Доказателство за това са новият тип разпределителни табла за скрит монтаж DIDO ECG, които се предлагат на пазара с подробна видеоинструкция, визуализираща монтажните дейности.

 • Киров Компресори: Нови винтови компресори R 5-11 kW на Ingersoll Rand с иновативни функции и компактен дизайн

  15.07.2016 г. Киров Компресори: Нови винтови компресори R 5-11 kW на Ingersoll Rand с иновативни функции и компактен дизайн

  Компанията Ingersoll Rand, водещ производител на въздушни компресори, разшири своята R-серия винтови компресори в малкия диапазон. „Новите машини заимстват най-добрите функции на R-серията за осигуряване на максимална производителност и в диапазона 5-11 kW, като в същото време се характеризират с редица иновации за повишаване надеждността, липса на течове, винтова двойка от ново поколение, подобрени уплътнения и намален брой компоненти“, съобщават от Киров Компресори.

 • Видео: Мултиинженеринг проектира и изработи лентов транспортьор за металдетектор за компанията Morenos

  04.07.2016 г. Видео: Мултиинженеринг проектира и изработи лентов транспортьор за металдетектор за компанията Morenos

  От Мултиинженеринг, утвърден производител на транспортни ленти и цялостни транспортни системи, представят пред читателите на Инженер.bg един от последните си успешно завършени проекти. Българската фирма бе ангажирана да проектира и изработи лентов транспортьор за металдетектор в гръцката компания Morenos, развиваща дейност в областта на опаковането и преработката на хранителни продукти.

 • ЛД: Бърза и сигурна манипулация на “flow pack” опаковки с вакуум генератор на Vuototecnica

  29.06.2016 г. ЛД: Бърза и сигурна манипулация на “flow pack” опаковки с вакуум генератор на Vuototecnica

  Италианският производител на вакуумни технологични решения Vuotecnica демонстрира нагледно как работи бързият вакуум генератор модел FVG, разказаха за Инженер.bg от фирма ЛД, която предлага продуктите на Vuotecnica на българския пазар. FVG (Fast Vacuum Generator), в комплект със силиконови вендузи, е специално проектирани за “flow pack” машини. Той е с едностъпален ежектор и осигурява гъвкавост и надеждност при изключително висока скорост на работа.

 • Рапид Прогрес: Oceaneering International намалява времето за проектиране с 40% със Solidworks PDM Professional

  02.06.2016 г. Рапид Прогрес: Oceaneering International намалява времето за проектиране с 40% със Solidworks PDM Professional

  Бързият растеж на една компания, в която работят хиляди служители в над 66 локации по целия свят, създава редица предизвикателства, свързани с развойната дейност на предлаганите продукти. Специалистите бързо достигат до извода, че за да посрещнат новите предизвикателства и да запазят темповете на растеж имат нужда от подходяща система за управление на продуктовите данни.

 • Содибул: Имиджът на Pinnacle е изцяло изграден върху идеята за качество

  11.03.2016 г. Содибул: Имиджът на Pinnacle е изцяло изграден върху идеята за качество

  Водещият тайвански производител Pinnacle Machine Tools е компания с богата история, доказан опит и утвърдени традиции в производството на различни видове обработващи центри, включително 5-осни, двуколонни, вертикални и хоризонтални, както и CNC-машини. "Машините, които Pinnacle Machine Tools предлагат са с устойчиви конструкции, осигуряващи оптимална надежност и стабилност", коментираха за Инженер.bg от фирма Содибул, предлагаща продуктовите решения на компанията на българския пазар.

Инженерна борса