Създайте свой онлайн магазин в MerchantPro и продавайте успешно и със стил!

Видео

 • Видео: Нови клеми за инициатори и изпълнителни елементи WAGO TOPJOB® S в продуктовата листа на Ритбул

  21.09.2017 г. Видео: Нови клеми за инициатори и изпълнителни елементи WAGO TOPJOB® S в продуктовата листа на Ритбул

  Вече има лесно, бързо и удобно решение за свързване на съвременните контролери за машини. С новите клеми TOPJOB S за инициатори и изпълнителни елементи с Push-in технологията CAGE CLAMP® на лидера в производството на продукти за електротехника, електроника, автоматика и сградната и индустриална автоматизация WAGO това е възможно. Пълна гама от терминалните блокове на компанията предлага на българския пазар фирма Ритбул.

 • Атлас Техник: 140 години на мощ, промени и успехи в историята на Böllhoff Group

  19.09.2017 г. Атлас Техник: 140 години на мощ, промени и успехи в историята на Böllhoff Group

  Глобалният „приятел“ на индустрията и лидер в производството на крепежни елементи и сглобяващи машини – семейната немска компания Böllhoff Group, тази година чества 140 години пазарно присъствие. За цялото това време групата има вече изградена мрежа от 45 дружества, на 40 локации, в 24 страни по целия свят. Понастоящем тя се управлява от 4-то поколение Бьолхоф – Вилхелм (Wilhelm A. Böllhoff) и Михаел (Michael W. Böllhoff).

 • Ритбул: Нов професионален куфар за инструменти All in One от GT Line

  01.09.2017 г. Ритбул: Нов професионален куфар за инструменти All in One от GT Line

  GT Line е европейски лидер в производството на твърди куфари за инструменти, индустриални и специализирани приложения, които утвърдената търговска фирма на технически изделия Ритбул предлага на пазара у нас. „Новото предложение на GT Line представлява удароустойчив куфар All in One със здрав корпус и тегло 13.35 kg. Изключително функционален за потребителите, куфарът е оборудван с централно заключване, странични и основна сгъваема дръжка, подвижни капаци и много други удобства“, съобщиха пред Инженер.bg българските специалисти.

 • Студентите от ТУ-Габрово могат да управляват с жестове робота на Fanuc в новата лаборатория

  29.08.2017 г. Студентите от ТУ-Габрово могат да управляват с жестове робота на Fanuc в новата лаборатория

  Компактният интелигентен миниробот LR Mate 200iD/4S на Fanuc, който е инсталиран с обучителни цели в най-новата и модерна лаборатория на Технически университет – Габрово, е вече с нови програмни възможности, съобщиха за Инженер.bg от Фанук България. Техническата лаборатория към катедра „Автоматика, информационна и управляваща техника” (АИУТ) е важна крачка от стратегията, амбициите и целите на ТУ-Габрово да предложи още по-качествено обучение на своите възпитаници.

 • “Alexa, кажи на Vantage, че съм у дома”

  11.08.2017 г. “Alexa, кажи на Vantage, че съм у дома”

  Световният производител на системи за автоматизация на жилищни и обществени сгради Vantage Controls, част от група Legrand, анонсира интеграция на гласовия интерфейс Alexa® на Amazon в ново приложение за контрол на дома, съобщиха от фирма БулЕлектрик Груп, която предлага решения със системите на Vantage Controls у нас. Интеграцията на Alexa® позволява лесно обучение и надграждане на Alexa Echo® или Dot® Amazon при комуникацията й със системата за контрол Vantage.

 • Електро Плюс: Новият интуитивен термостат с вграден wi-fi Smarther от Bticino е базиран на Internet of Things

  10.08.2017 г. Електро Плюс: Новият интуитивен термостат с вграден wi-fi Smarther от Bticino е базиран на Internet of Things

  Утвърденият италиански производител на решения за сградна автоматизация Bticino получи поредно международно признание с наградата за иновации и продуктов дизайн IF Design Award 2017 за новия си интуитивен термостат Smarther, за която Инженер.bg вече съобщи. Термостатът се свързва към смартфона на потребителя и благодарение на интегрираната wi-fi връзка е в състояние да управлява дистанционно жилищния комфорт и енергийната ефективност на различните системи в един апартамент.

 • ЛД: Подреждане на шоколадови бонбони със специалните вакуумни решения на Vuototecnica

  31.07.2017 г. ЛД: Подреждане на шоколадови бонбони със специалните вакуумни решения на Vuototecnica

  „Животът е като кутия с шоколадови бонбони. Никога не знаеш какъв точно ще ти се падне.“ Киноманите и любителите на шоколадовите изделия сред нас със сигурност са чували неведнъж цитата на Форест Гъмп. Но те едва ли са си задавали въпроса кой точно стои зад старателното подреждане на шоколадовите изкушения в бонбониерите. Ако и вие сте заинтригувани, можете да получите отговора от видеото на водещия италиански производител на вакуумна техника Vuototecnica.

 • Мехатроникс: Интелигентни системи за мониторинг на сгради на Delta спомагат за опазване на околната среда

  05.07.2017 г. Мехатроникс: Интелигентни системи за мониторинг на сгради на Delta спомагат за опазване на околната среда

  Какво може да ни помогне да запазим чиста околната среда, да спестим енергия и да защитим Земята? Отговорът се крие в зелените сгради! Глобалният доставчик на решения за енергиен мениджмънт Delta Electronics отдавна се е посветил на тази мисия, разработвайки интелигентни автоматизирани системи за мониторинг на сгради, информираха за Инженер.bg от фирма Мехатроникс, официален дистрибутор на Delta Electronics за България.

 • Антем: Демонстрация на лазерно центриране и съосяване на ветрогенератор с ROTALIGN touch на Prüftechnik

  19.06.2017 г. Антем: Демонстрация на лазерно центриране и съосяване на ветрогенератор с ROTALIGN touch на Prüftechnik

  Центрирането и съосяването на машинни валове е изключително тежка, напрегната и времеемка работа. Сред читателите ни има специалисти, които са участвали в подобни дейности и могат да потвърдят това от първа ръка. Готови ли сте да промените начина, по който сте извършвали съосяването досега? Вече има технологии, които многократно го улесняват. „Дори когато става дума за ветрогенератори”, добавят от фирма Антем, които ни разкриват повече за системата на Prüftechnik.

 • ВИДЕО: Филтриране на маслена мъгла с иновативната технология X-Cyclone на REVEN

  26.05.2017 г. ВИДЕО: Филтриране на маслена мъгла с иновативната технология X-Cyclone на REVEN

  Патентованата от компанията Rentschler REVEN технология X-Cyclone, която с основание може да бъде разглеждана като революция в областта на филтрирането на маслена мъгла и емулсии, осигурява рентабилна експлоатация на съоръженията без сменяеми консумативи. „Оборудването за механично сепариране на маслената мъгла от REVEN гарантира чист въздух в работната зона, намалява разходите за електроенергия и спестява средства от консумативи“, коментираха от фирма REVEN Solutions.

Инженерна борса