Видео

 • Видео: Регулиращи вентили Belimo PIQCV – съчетание на компактност и гъвкавост

  12.02.2016 г. Видео: Регулиращи вентили Belimo PIQCV – съчетание на компактност и гъвкавост

  Серията вентили PIQCV (Pressure Independent Quick Compact Valve) на утвърдения швейцарски производител Belimo включва независими от налягането регулиращи вентили, гарантиращи доставянето на оптималното количество вода до всеки елемент от отоплителните и охладителните системи. „Вентилите PIQCV са част от продуктовата линия ZoneTight на Belimo и се отличават с висока ефективност“, коментираха за Инженер.bg от Белимо България.

 • Видео: Полагане на груба изолационна мазилка Styronit – STY 160

  18.01.2016 г. Видео: Полагане на груба изолационна мазилка Styronit – STY 160

  Гамата от продукти с марка Styronit обхваща изолационни материали, които се предлагат под формата на готова мазилка. Те са разработени от доказания турски производител Yapı Enerji Doğal Yalıtım Malzemeleri Sanayi ve Ticaret, а на българския пазар се предлагат от фирма Ем Би Ти Ай Груп. Изгледайте видеото, за да се убедите колко лесно се полага изолационната мазилка Styronit – STY 160.

 • ВИДЕО: Guеhring - световно утвърденият производител на металообработващи инструменти

  10.11.2015 г. ВИДЕО: Guеhring - световно утвърденият производител на металообработващи инструменти

  Guehring, един от водещите немски производители на ротационни металообработващи инструменти в световен мащаб, е семейна фирма с повече от 100-годишна история и опит в областта на машиностроенето. Компанията предлага изключително богата продуктова гама, включваща над 1 850 различни типа инструменти, налични в повече от 45 000 размера. На българския пазар фирмата е представена от своето дъщерно дружество, опериращо у нас от края на 2006 г. - Гюринг – България ЕООД.

 • Демонстрация на работата на кранова везна с възможност за измерване на товари до 40 t на EHP-Wägetechnik

  04.11.2015 г. Демонстрация на работата на кранова везна с възможност за измерване на товари до 40 t на EHP-Wägetechnik

  Крановите везни са сред най-широко използваните видове везни в промишлеността. Те са традиционно средство за измерване на теглото на различни товари в производствени цехове, складове и мн.др. „За улеснение на работата с крановите везни, те често са оборудвани с дистанционно устройство за управление, могат да бъдат с допълнителен изнесен дисплей, с радио връзка и т.н.”, коментираха за Инженер.bg от фирма Мари-Бентц, която предлага продуктите на EHP-Wägetechnik на българския пазар.

 • Westermo – доказаният производител на решения за инфраструктурни мрежи

  15.10.2015 г. Westermo – доказаният производител на решения за инфраструктурни мрежи

  Инфраструктурните проекти и мрежи са неотменна част от съвременния живот. И тъй като тези системи непрекъснато се развиват и увеличават по размер и сложност, прекъсванията и закъсненията в графика им понякога се приемат за неизбежни. Техническите решения на доказания шведски производител в областта на индустриалните комуникационни решения Westermo, могат да осигурят по-надеждна и устойчива работа на инфраструктурните мрежи, недопускайки критични ситуации, съобщиха от фирма Ритбул.

 • ВИДЕО: Оптимизиране работата на центробежни компресорни системи чрез контролери на Ingersoll Rand

  30.06.2015 г. ВИДЕО: Оптимизиране работата на центробежни компресорни системи чрез контролери на Ingersoll Rand

  Контролерите от Xe-серията на утвърдения производител на компресорни системи Ingersoll Rand използват най-модерните алгоритми за управление, благодарение на които е възможно постигането на по-ниска консумация на електроенергия. „Вграденият логически блок осигурява надеждност на системата, чрез прецизно регулиране на налягането на изхода и максимално увеличение на диапазона на дроселиране”, съобщиха за Инженер.bg от офиса на фирма Киров Компресори.

 • Видео: ProMinent разработи нова електромагнитна мембранна помпа gamma/X

  23.06.2015 г. Видео: ProMinent разработи нова електромагнитна мембранна помпа gamma/X

  Утвърденият немски производител на решения в областта на водообработката и дозирането на химикали ProMinent поставя нови стандарти по отношение на точността и надеждността на процесите с електромагнитната дозираща помпа gamma/X. „Това е изключително здрава, лесна за употреба и универсална като приложение дозираща помпа. Иновативната технология с електромагнитно измерване на противоналягането предпазва системата от претоварване”, съобщиха за Инженер.bg от ПроМинент Унгария ООД Клон София КЧТ.

 • Да открехнем врати към света на SKF през призмата на ЛД

  04.06.2015 г. Да открехнем врати към света на SKF през призмата на ЛД

  Шведската компания SKF е водещ доставчик на лагери и лагерни възли, уплътнения, мехатроника, услуги и мазилни системи. „Силата на SKF е в способността непрекъснато да разработва нови технологии, които в последствие да използва за създаването на нови продукти. Това дава конкурентни предимства на клиентите и партньорите на компанията”, коментираха за Инженер.bg от фирма ЛД.

 • Видео: Демонстрация на плазмено рязане на тръба в производствета база на Старт Инженеринг

  01.06.2015 г. Видео: Демонстрация на плазмено рязане на тръба в производствета база на Старт Инженеринг

  Старт Инженеринг е водеща българска инженерингова фирма с над 60 годишна история и опит. Фирмата има изградени производствени бази в градовете София, Варна и Бургас, разполагащи със съвременно техническо и технологично оборудване. В следващото видео, ви представяме демонстрация на плазмено рязане на тръба в производствена база на Старт Инженеринг в София.

 • Видео: Серията M-Line на Sirena – модулни, мултифункционални и многоканални сигнални устройства

  13.05.2015 г. Видео: Серията M-Line на Sirena – модулни, мултифункционални и многоканални сигнални устройства

  Продуктовата серия сигнални устройства M-Line на утвърдения италиански производител Sirena е с нова и уникална модулна концепция, гарантираща на потребителя избора на точния продукт за конкретното приложение. „Наскоро Sirena разшири серията с два нови продукта - SIR-E MAX и SIR-E LED MAX, чийто звук достига 115 dB. Те са предназначени за външно приложение”, съобщиха за Инженер.bg от фирма Електро Плюс.