Създайте свой онлайн магазин в MerchantPro и продавайте успешно и със стил!

Видео

 • ВИДЕО: Доказани системи и решения на Cappellotto за индустрията и строителството от КМТ Сервиз

  14.02.2017 г. ВИДЕО: Доказани системи и решения на Cappellotto за индустрията и строителството от КМТ Сервиз

  Намирането на доверен партньор, който напълно да удовлетворява нуждите на бизнеса от качествени решения в областта на отпадъчните води, не е лесна задача. Затова от утвърдената българска компания КМТ Сервиз предлагат на вниманието на българските специалисти цялостни системи и оборудване за отвеждане на отпадъчни води, за почистване под високо налягане на прах и тръби, за изсмукване на тиня и др. материали на доказания италиански производител Cappellotto.

 • ВИДЕО: Systemair – търсеният отговор за вашите нужди от вентилация

  27.01.2017 г. ВИДЕО: Systemair – търсеният отговор за вашите нужди от вентилация

  Коя е компанията Systemair? Глобален лидер в областта на вентилацията! Фирмата започва своето съществуване с разработката през 1974 г. на революционния за времето си кръгъл канален вентилатор. Като резултат от непрекъснато усъвършенстване на продукта до днес, той все още е номер 1 по продажби в света. Повече за компанията – производствените й мощности, продуктовото портфолио, реализирани проекти по света, както и финансовите успехи на световната група през годините, бихте могли да научите от следното видео.

 • БулЕлектрик: виртуална разходка в дома на вашите мечти с иновативните решения на Vantage

  23.12.2016 г. БулЕлектрик: виртуална разходка в дома на вашите мечти с иновативните решения на Vantage

  Добре дошли в света на Vantage, където домът на вашите мечти може да се превърне в реалност. БулЕлектрик Груп, утвърден доставчик на продукти за електроснабдяване и автоматизация на българския пазар, представя пред читателите на Инженер.bg интегрираните решения за автоматизация и контрол на осветлението за жилищни и обществени сгради на американската компания Vantage Controls. Автоматично регулиране на температурата и осветлението, системите за сигурност и видеонаблюдение, както и други иновации, вижте в следващото видео!

 • ВИДЕО: Мрежовият анализатор DIRIS Digiware – от сензора до софтуера 100% Socomec

  19.12.2016 г. ВИДЕО: Мрежовият анализатор DIRIS Digiware – от сензора до софтуера 100% Socomec

  Компанията Socomec е създател на мултифункционалния мрежови анализатор DIRIS Digiware – едно напълно ново техническо решение за измерване и мониторинг на електрическата енергия. „Това е иновативна система, която революционизира света на измерванията, осигурявайки гъвкавост на инсталацията, многоканалност, висока точност, лесна интеграция тип Plug&Play и икономическа ефективност”, информираха за Инженер.bg от фирма DTS - Цифрови преносни системи.

 • ВИДЕО: Вени и Ко – символ на качество, надеждност и висока ефективност при складовото оборудване

  14.11.2016 г. ВИДЕО: Вени и Ко – символ на качество, надеждност и висока ефективност при складовото оборудване

  Вени и Ко е доказан български производител на складови машини и оборудване, включително на помощни средства, елиминиращи или облекчаващи физическия труд при работа в складове и извършване на товаро-разтоварни дейности. Основано през 1992 г., дружеството е с утвърдени традиции и опит в сферата на машиностроенето. Следвайки най-новите тенденции в бранша, компанията се стреми към непрестанно усъвършенстване и подобряване качеството и надеждността на предлаганите изделия.

 • ВИДЕО: ETI Elektroelement представя нови автоматични прекъсвачи с вградена ДТЗ и LED сигнализация

  13.09.2016 г. ВИДЕО: ETI Elektroelement представя нови автоматични прекъсвачи с вградена ДТЗ и LED сигнализация

  Словенският производител на продукти и решения в областта на електрообзавеждането ETI Elektroelement представя на вниманието на българските специалисти новите си автоматични прекъсвачи (АП) с вградена дефектнотокова защита (ДТЗ) KZS 2M 2P EDI. Те разполагат с надеждна LED сигнализация, благодарение на която се постига бърза идентификация на проблема, довел до прекъсване на захранването. Предназначени са за жилищни приложения.

 • ВИДЕО: Бърз и лесен монтаж на цялостно ОВК-решение за максимален комфорт във вашия дом от Hoval

  02.09.2016 г. ВИДЕО: Бърз и лесен монтаж на цялостно ОВК-решение за максимален комфорт във вашия дом от Hoval

  Монтажът на вентилационна система в еднофамилни къщи и апартаменти не винаги е толкова трудоемък процес, колкото звучи. Това доказват експертите от Ховал България чрез своята комфортна вентилация с рекуперация Hoval HomeVent, термопомпа въздух-вода Hoval Belaria, стенен газов кондензен котел Hoval TopGas и слънчеви колектори Hoval UltraSol, чиято инсталация компанията нагледно демонстрира в своето най-ново видео от YouTube-канала си.

 • Монтаж на новите оптимизирани електрически табла DIDO ECG на ETI Elektroelement

  20.07.2016 г. Монтаж на новите оптимизирани електрически табла DIDO ECG на ETI Elektroelement

  Дори в горещите летни дни европейският производител и доставчик на продукти и цялостни решения в областта на електрическите инсталации ETI Elektroelement демонстрира своето желание да развива конструктивно своите изделия. Доказателство за това са новият тип разпределителни табла за скрит монтаж DIDO ECG, които се предлагат на пазара с подробна видеоинструкция, визуализираща монтажните дейности.

 • Киров Компресори: Нови винтови компресори R 5-11 kW на Ingersoll Rand с иновативни функции и компактен дизайн

  15.07.2016 г. Киров Компресори: Нови винтови компресори R 5-11 kW на Ingersoll Rand с иновативни функции и компактен дизайн

  Компанията Ingersoll Rand, водещ производител на въздушни компресори, разшири своята R-серия винтови компресори в малкия диапазон. „Новите машини заимстват най-добрите функции на R-серията за осигуряване на максимална производителност и в диапазона 5-11 kW, като в същото време се характеризират с редица иновации за повишаване надеждността, липса на течове, винтова двойка от ново поколение, подобрени уплътнения и намален брой компоненти“, съобщават от Киров Компресори.

 • Видео: Мултиинженеринг проектира и изработи лентов транспортьор за металдетектор за компанията Morenos

  04.07.2016 г. Видео: Мултиинженеринг проектира и изработи лентов транспортьор за металдетектор за компанията Morenos

  От Мултиинженеринг, утвърден производител на транспортни ленти и цялостни транспортни системи, представят пред читателите на Инженер.bg един от последните си успешно завършени проекти. Българската фирма бе ангажирана да проектира и изработи лентов транспортьор за металдетектор в гръцката компания Morenos, развиваща дейност в областта на опаковането и преработката на хранителни продукти.