Създайте свой онлайн магазин в MerchantPro и продавайте успешно и със стил!

Видео

 • ВИДЕО: Guеhring - световно утвърденият производител на металообработващи инструменти

  10.11.2015 г. ВИДЕО: Guеhring - световно утвърденият производител на металообработващи инструменти

  Guehring, един от водещите немски производители на ротационни металообработващи инструменти в световен мащаб, е семейна фирма с повече от 100-годишна история и опит в областта на машиностроенето. Компанията предлага изключително богата продуктова гама, включваща над 1 850 различни типа инструменти, налични в повече от 45 000 размера. На българския пазар фирмата е представена от своето дъщерно дружество, опериращо у нас от края на 2006 г. - Гюринг – България ЕООД.

 • Демонстрация на работата на кранова везна с възможност за измерване на товари до 40 t на EHP-Wägetechnik

  04.11.2015 г. Демонстрация на работата на кранова везна с възможност за измерване на товари до 40 t на EHP-Wägetechnik

  Крановите везни са сред най-широко използваните видове везни в промишлеността. Те са традиционно средство за измерване на теглото на различни товари в производствени цехове, складове и мн.др. „За улеснение на работата с крановите везни, те често са оборудвани с дистанционно устройство за управление, могат да бъдат с допълнителен изнесен дисплей, с радио връзка и т.н.”, коментираха за Инженер.bg от фирма Мари-Бентц, която предлага продуктите на EHP-Wägetechnik на българския пазар.

 • Westermo – доказаният производител на решения за инфраструктурни мрежи

  15.10.2015 г. Westermo – доказаният производител на решения за инфраструктурни мрежи

  Инфраструктурните проекти и мрежи са неотменна част от съвременния живот. И тъй като тези системи непрекъснато се развиват и увеличават по размер и сложност, прекъсванията и закъсненията в графика им понякога се приемат за неизбежни. Техническите решения на доказания шведски производител в областта на индустриалните комуникационни решения Westermo, могат да осигурят по-надеждна и устойчива работа на инфраструктурните мрежи, недопускайки критични ситуации, съобщиха от фирма Ритбул.

 • ВИДЕО: Оптимизиране работата на центробежни компресорни системи чрез контролери на Ingersoll Rand

  30.06.2015 г. ВИДЕО: Оптимизиране работата на центробежни компресорни системи чрез контролери на Ingersoll Rand

  Контролерите от Xe-серията на утвърдения производител на компресорни системи Ingersoll Rand използват най-модерните алгоритми за управление, благодарение на които е възможно постигането на по-ниска консумация на електроенергия. „Вграденият логически блок осигурява надеждност на системата, чрез прецизно регулиране на налягането на изхода и максимално увеличение на диапазона на дроселиране”, съобщиха за Инженер.bg от офиса на фирма Киров Компресори.

 • Видео: ProMinent разработи нова електромагнитна мембранна помпа gamma/X

  23.06.2015 г. Видео: ProMinent разработи нова електромагнитна мембранна помпа gamma/X

  Утвърденият немски производител на решения в областта на водообработката и дозирането на химикали ProMinent поставя нови стандарти по отношение на точността и надеждността на процесите с електромагнитната дозираща помпа gamma/X. „Това е изключително здрава, лесна за употреба и универсална като приложение дозираща помпа. Иновативната технология с електромагнитно измерване на противоналягането предпазва системата от претоварване”, съобщиха за Инженер.bg от ПроМинент Унгария ООД Клон София КЧТ.

 • Да открехнем врати към света на SKF през призмата на ЛД

  04.06.2015 г. Да открехнем врати към света на SKF през призмата на ЛД

  Шведската компания SKF е водещ доставчик на лагери и лагерни възли, уплътнения, мехатроника, услуги и мазилни системи. „Силата на SKF е в способността непрекъснато да разработва нови технологии, които в последствие да използва за създаването на нови продукти. Това дава конкурентни предимства на клиентите и партньорите на компанията”, коментираха за Инженер.bg от фирма ЛД.

 • Видео: Демонстрация на плазмено рязане на тръба в производствета база на Старт Инженеринг

  01.06.2015 г. Видео: Демонстрация на плазмено рязане на тръба в производствета база на Старт Инженеринг

  Старт Инженеринг е водеща българска инженерингова фирма с над 60 годишна история и опит. Фирмата има изградени производствени бази в градовете София, Варна и Бургас, разполагащи със съвременно техническо и технологично оборудване. В следващото видео, ви представяме демонстрация на плазмено рязане на тръба в производствена база на Старт Инженеринг в София.

 • Видео: Серията M-Line на Sirena – модулни, мултифункционални и многоканални сигнални устройства

  13.05.2015 г. Видео: Серията M-Line на Sirena – модулни, мултифункционални и многоканални сигнални устройства

  Продуктовата серия сигнални устройства M-Line на утвърдения италиански производител Sirena е с нова и уникална модулна концепция, гарантираща на потребителя избора на точния продукт за конкретното приложение. „Наскоро Sirena разшири серията с два нови продукта - SIR-E MAX и SIR-E LED MAX, чийто звук достига 115 dB. Те са предназначени за външно приложение”, съобщиха за Инженер.bg от фирма Електро Плюс.

 • Видео: По-висока производителност с приспособленията за подаване на прътов материал DMH L800 и DMH L1200

  27.04.2015 г. Видео: По-висока производителност с приспособленията за подаване на прътов материал DMH L800 и DMH L1200

  Приспособленията за подаване на прътов материал (магазин) DMH L800 и DMH L1200 на водещата австрийска компания DMH Dichtungs- und Maschinenhande, са допълнение, с което може да се осигури повишаване на производителността. „С оглед улесняване на работата с магазина, програмирането се осигурява от DMH Soft”, уточниха за Инженер.bg от фирма Ивиди Инженеринг, която предлага продуктите на компанията на българския пазар.

 • ВИДЕО: Circutor разработи Smart система за управление на уличното осветление CirLamp

  03.04.2015 г. ВИДЕО: Circutor разработи Smart система за управление на уличното осветление CirLamp

  Възходящият тренд на цената на електрическата енергия поставя обща цел пред всички големи потребители, а именно подобряване на енергийната ефективност на съоръженията и инсталациите. „Испанската компания Circutor се е специализирала в областта на проектирането и производството на продукти, повишаващи енергийната ефективност. Този стремеж засяга в много голяма степен уличното осветление”, коментираха от фирма ВиВ Изоматик.