Създайте свой онлайн магазин в MerchantPro и продавайте успешно и със стил!

Видео

 • ВИДЕО: Оптимизиране работата на центробежни компресорни системи чрез контролери на Ingersoll Rand

  30.06.2015 г. ВИДЕО: Оптимизиране работата на центробежни компресорни системи чрез контролери на Ingersoll Rand

  Контролерите от Xe-серията на утвърдения производител на компресорни системи Ingersoll Rand използват най-модерните алгоритми за управление, благодарение на които е възможно постигането на по-ниска консумация на електроенергия. „Вграденият логически блок осигурява надеждност на системата, чрез прецизно регулиране на налягането на изхода и максимално увеличение на диапазона на дроселиране”, съобщиха за Инженер.bg от офиса на фирма Киров Компресори.

 • Видео: ProMinent разработи нова електромагнитна мембранна помпа gamma/X

  23.06.2015 г. Видео: ProMinent разработи нова електромагнитна мембранна помпа gamma/X

  Утвърденият немски производител на решения в областта на водообработката и дозирането на химикали ProMinent поставя нови стандарти по отношение на точността и надеждността на процесите с електромагнитната дозираща помпа gamma/X. „Това е изключително здрава, лесна за употреба и универсална като приложение дозираща помпа. Иновативната технология с електромагнитно измерване на противоналягането предпазва системата от претоварване”, съобщиха за Инженер.bg от ПроМинент Унгария ООД Клон София КЧТ.

 • Да открехнем врати към света на SKF през призмата на ЛД

  04.06.2015 г. Да открехнем врати към света на SKF през призмата на ЛД

  Шведската компания SKF е водещ доставчик на лагери и лагерни възли, уплътнения, мехатроника, услуги и мазилни системи. „Силата на SKF е в способността непрекъснато да разработва нови технологии, които в последствие да използва за създаването на нови продукти. Това дава конкурентни предимства на клиентите и партньорите на компанията”, коментираха за Инженер.bg от фирма ЛД.

 • Видео: Демонстрация на плазмено рязане на тръба в производствета база на Старт Инженеринг

  01.06.2015 г. Видео: Демонстрация на плазмено рязане на тръба в производствета база на Старт Инженеринг

  Старт Инженеринг е водеща българска инженерингова фирма с над 60 годишна история и опит. Фирмата има изградени производствени бази в градовете София, Варна и Бургас, разполагащи със съвременно техническо и технологично оборудване. В следващото видео, ви представяме демонстрация на плазмено рязане на тръба в производствена база на Старт Инженеринг в София.

 • Видео: Серията M-Line на Sirena – модулни, мултифункционални и многоканални сигнални устройства

  13.05.2015 г. Видео: Серията M-Line на Sirena – модулни, мултифункционални и многоканални сигнални устройства

  Продуктовата серия сигнални устройства M-Line на утвърдения италиански производител Sirena е с нова и уникална модулна концепция, гарантираща на потребителя избора на точния продукт за конкретното приложение. „Наскоро Sirena разшири серията с два нови продукта - SIR-E MAX и SIR-E LED MAX, чийто звук достига 115 dB. Те са предназначени за външно приложение”, съобщиха за Инженер.bg от фирма Електро Плюс.

 • Видео: По-висока производителност с приспособленията за подаване на прътов материал DMH L800 и DMH L1200

  27.04.2015 г. Видео: По-висока производителност с приспособленията за подаване на прътов материал DMH L800 и DMH L1200

  Приспособленията за подаване на прътов материал (магазин) DMH L800 и DMH L1200 на водещата австрийска компания DMH Dichtungs- und Maschinenhande, са допълнение, с което може да се осигури повишаване на производителността. „С оглед улесняване на работата с магазина, програмирането се осигурява от DMH Soft”, уточниха за Инженер.bg от фирма Ивиди Инженеринг, която предлага продуктите на компанията на българския пазар.

 • ВИДЕО: Circutor разработи Smart система за управление на уличното осветление CirLamp

  03.04.2015 г. ВИДЕО: Circutor разработи Smart система за управление на уличното осветление CirLamp

  Възходящият тренд на цената на електрическата енергия поставя обща цел пред всички големи потребители, а именно подобряване на енергийната ефективност на съоръженията и инсталациите. „Испанската компания Circutor се е специализирала в областта на проектирането и производството на продукти, повишаващи енергийната ефективност. Този стремеж засяга в много голяма степен уличното осветление”, коментираха от фирма ВиВ Изоматик.

 • Устройства за автоматично включване на резервата Chint NZ7

  17.03.2015 г. Устройства за автоматично включване на резервата Chint NZ7

  Сред най-новите попълнения в продуктовата гама на водещия производител на електроапаратура Chint са устройствата за автоматично включване на резервата, серия NZ7, съобщиха за Инженер.bg от фирма Семо, която притежава изключителни права за дистрибуция на утвърдения китайски производител на българския пазар. „Устройствата от серията NZ7 се характеризират с висока надеждност, икономия на енергия, компактност и удобство при експлоатация”, коментираха от Семо.

 • Видео-презентация: Лепилата Loctite – невидимо присъствие навсякъде около нас

  11.03.2015 г. Видео-презентация: Лепилата Loctite – невидимо присъствие навсякъде около нас

  Loctite е сред най-разпознаваемите марки лепила в световен мащаб. Символ на високо качество, иновативни технологии и специално отношение към всеки клиент! От момента на включването си към концерна Henkel, марката Loctite се превръща в негова водеща марка. За да разберете повече за марката Loctite и за многобройните й приложения около нас, изгледайте следващото видео.

 • Работа в реални условия на система за понижаване на индустриален прах SprayStream 20 Support

  10.02.2015 г. Работа в реални условия на система за понижаване на индустриален прах SprayStream 20 Support

  Фините прахови частици са сред най-често срещаните замърсители на въздуха, оказващи неблагоприятно влияние върху човешкия организъм. В редица отрасли на промишлеността, в които производствения процес е свързан с трошачно-пресовни дейности, транспортиране на насипни товари и др., отделянето на прахови емисии е неизменна част от процеса. "За да се осигури безопасна среда е необходимо понижаване и ограничаване разпространението на праховите емисии”, поясниха от Индуматик.