Създайте свой онлайн магазин в MerchantPro и продавайте успешно и със стил!

Видео

 • ВИДЕО: Circutor разработи Smart система за управление на уличното осветление CirLamp

  03.04.2015 г. ВИДЕО: Circutor разработи Smart система за управление на уличното осветление CirLamp

  Възходящият тренд на цената на електрическата енергия поставя обща цел пред всички големи потребители, а именно подобряване на енергийната ефективност на съоръженията и инсталациите. „Испанската компания Circutor се е специализирала в областта на проектирането и производството на продукти, повишаващи енергийната ефективност. Този стремеж засяга в много голяма степен уличното осветление”, коментираха от фирма ВиВ Изоматик.

 • Устройства за автоматично включване на резервата Chint NZ7

  17.03.2015 г. Устройства за автоматично включване на резервата Chint NZ7

  Сред най-новите попълнения в продуктовата гама на водещия производител на електроапаратура Chint са устройствата за автоматично включване на резервата, серия NZ7, съобщиха за Инженер.bg от фирма Семо, която притежава изключителни права за дистрибуция на утвърдения китайски производител на българския пазар. „Устройствата от серията NZ7 се характеризират с висока надеждност, икономия на енергия, компактност и удобство при експлоатация”, коментираха от Семо.

 • Видео-презентация: Лепилата Loctite – невидимо присъствие навсякъде около нас

  11.03.2015 г. Видео-презентация: Лепилата Loctite – невидимо присъствие навсякъде около нас

  Loctite е сред най-разпознаваемите марки лепила в световен мащаб. Символ на високо качество, иновативни технологии и специално отношение към всеки клиент! От момента на включването си към концерна Henkel, марката Loctite се превръща в негова водеща марка. За да разберете повече за марката Loctite и за многобройните й приложения около нас, изгледайте следващото видео.

 • Работа в реални условия на система за понижаване на индустриален прах SprayStream 20 Support

  10.02.2015 г. Работа в реални условия на система за понижаване на индустриален прах SprayStream 20 Support

  Фините прахови частици са сред най-често срещаните замърсители на въздуха, оказващи неблагоприятно влияние върху човешкия организъм. В редица отрасли на промишлеността, в които производствения процес е свързан с трошачно-пресовни дейности, транспортиране на насипни товари и др., отделянето на прахови емисии е неизменна част от процеса. "За да се осигури безопасна среда е необходимо понижаване и ограничаване разпространението на праховите емисии”, поясниха от Индуматик.

 • Видео: По-ниски разходи с хидравличен линеарен компактен агрегат HKAL

  10.02.2015 г. Видео: По-ниски разходи с хидравличен линеарен компактен агрегат HKAL

  Хидравличният линеарен компактен агрегат HKAL, производство на EMG Automation, представлява електрохидравлична линеарна система, чиято конструкция съвместява хидравлична помпа, двигател, резервоар за масло, авариен стоп бутон, клемна кутия и нужните вентили, както и изравнителен съд. „Благодарение на комплексния и компактен дизайн, системата HKAL е подходяща за използване в хидравлични спирачни системи”, съобщиха от Мари-Бентц.

 • Видео: До 70 % икономия на електроенергия с термодинамични бойлери Atlantic

  03.02.2015 г. Видео: До 70 % икономия на електроенергия с термодинамични бойлери Atlantic

  Термодинамичните бойлери Explorer на водещия френски производител на продукти за отопление, вентилация, климатизация и подгряване на вода Atlantic съчетават конструктивно бойлер и термопомпа. „Бойлерите са изключително икономични като за всеки 1kW изразходвана електроенергия те предоставят между 2 и 5 kW топлинна енергия”, заявиха от фирма Би Джи Ар Груп.

 • Безконтактен разходомер DulcoFlow на ProMinent осигурява прецизно дозиране в технологични процеси

  07.01.2015 г. Безконтактен разходомер DulcoFlow на ProMinent осигурява прецизно дозиране в технологични процеси

  Разходомерът DulcoFlow на ProMinent е предназначен за измерване на пулсиращи потоци с дебит от 0,1 до 50 l/h в дозиращи процеси. Работи на базата на безконтактен ултразвуков метод, чрез който се измерва времето за преминаване на флуида. Приборът е подходящ за мониторинг и регистрация на количеството дозирани химикали при водоподготовката, пречистването на отпадни води, в целулозно-хартиената, химическата промишленост и мн.др.

 • Видео: Нов робот на Fanuc сортира и опакова по шест оси

  05.01.2015 г. Видео: Нов робот на Fanuc сортира и опакова по шест оси

  Повече от 40 години водещата японска компания Fanuc създава бъдещето на промишленената роботизация по света. Отражение на най-новите тенденции в областта е новият робот M-20iA/20M, който представлява следваща стъпка в техническото развитие на вече утвърдения модел M-20iA. Той може да изпълнява почти всички манипулационни операции в технологични процеси при сортиране, опаковане, пробиване, шлайфане и др. M-20iA/20M работи по шест оси, има работен обхват до 1,81 m и полезна товароносимост до 20 kg.

 • Монтаж на покривни апарати за децентрализирана климатизация RoofVent на Hoval

  22.10.2014 г. Монтаж на покривни апарати за децентрализирана климатизация RoofVent на Hoval

  Компанията Hoval е утвърден европейски производител на системни решения за производствени сгради и логистични халета, с които се постига максимален комфорт за работа и съхранение на стоки. Покривните апарати за децентрализирана климатизация на големи еднообемни сгради RoofVent са част от тези решения. Те са предназначени за отопление, охлаждане и доставяне на пресен въздух. Могат да работят и на рециркулация, използвайки единична или двойна рекуперация.

 • ВИДЕО: Регулиращите вентили Belimo Energy Valve оптимизират електропотреблението

  ВИДЕО: Регулиращите вентили Belimo Energy Valve оптимизират електропотреблението

  Иновативните регулиращи вентили Belimo Energy Valve конструктивно обединяват двупътен регулиращ вентил, обемен разходомер, сензори за температура и задвижващ механизъм с интегрирана логика. По този начин вентилът поддържа изпълнението на пет функции, а именно: измерване, регулиране, балансиране, управление на включването/изключването и мониторинг на енергията в един предварително сглобен възел.