Видео

Видео: Systemair представя Geniox – серия въздухообработващи централи от ново поколение

20.07.2018 г.

Водещият шведски производител на вентилационна, отоплителна и климатична техника Systemair анонсира нова серия въздухообработващи централи Geniox, подходящи за търговски, хигиенни, морски и промишлени приложения, съобщиха за Инженер.bg от българския офис на компанията. „Geniox са енергийно-ефективни въздухообработващи централи от ново поколение. Обединявайки в себе си редица иновативни решения и предлагайки богати функционални възможности, тези централи са „сърцето“ на всяка вентилационна система“, допълниха от Системеър България.


Серията включва два основни модела Geniox GO и Geniox Comfort, с които могат да се обработват въздушни потоци с дебит от 750 до 70 000 m3/h (0.2 - 19 m3/s). „Този широк обхват и възможността агрегатите да се конфигурират според изискванията на приложението, осигуряват високо ниво на гъвкавост, което ни позволява да предложим оптимално решение за всеки един проект, във всяка приложна област“, коментираха от Системеър.


Въздухообработващите централи Geniox могат да бъдат конфигурирани с помощта на дизайнерската програма на Systemair – SystemairCAD. „Нашите клиенти могат да направят това и сами. SystemairCAD е свободно достъпна за изтегляне от нашия уебсайт. Възползвайки се от възможностите, които предлага SystemairCAD, всеки наш клиент може да оптимизира климатичната инсталация според своите нужди, така че да постигне възможно най-ниска консумация на енергия“, поясниха от българския офис.


Предимство на серията Geniox е и сертифицирането й по Eurovent. „Наличието на този сертификат удостоверява съответствието на ефективността на продуктите за отопление, вентилация и климатизация с европейските и международните стандарти. Сертификатът е гаранция, че енергийните разходи и конструктивните спецификации на продукта са посочени коректно“, заявиха в заключение от Системеър.
Повече за новата серия въздухообработващи централи Geniox бихте могли да научите от следващото видео. Приятно гледане!

 

Повече информация за Системеър България, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Системеър България