Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Анализи / Техн. решения

Бустерна система DAB E.SYBOX mini от DWT е поредното успешно допълнение в портфолиото на Помпен Офис

31.05.2016 г.


Иновативната бустерна хидрофорна система DAB E.SYBOX mini на DWT Holding е част от широката гама продукти, предлагани от Помпен Офис у нас, споделиха от фирмата за Инженер.bg. Най-новият продукт на DWT е определян от производителя като „най-интуитивният, ефективен, безшумен, интелигентен и, безспорно, елегантен „екземпляр“ в каталога на компанията.

 

Уникален дизайн за оптимално позициониране

Дизайнът на тази нова бустерна система по нищо не напомня на нейните конвенционални събратя. На пръв поглед тя прилича на всичко друго, но не и на хидрофор. „Красивият дизайн на корпуса може лесно да бъде объркан с продукт от производител на електроника за дома. Външният корпус на E.SYBOX mini е изработен от фин композитен материал във формата на правоъгълна кутия с футуристична визия“, коментират от Помпен Офис. Помпата е оборудвана с LCD дисплей с подсветка и удобни бутони, чрез които потребителят може да настрои изискванията си към хидрофора.


Като част от водна система, корпусът разполага с резбови изводи, разположени така, че да позволят както стационарен (вертикален или хоризонтален), така и стенен монтаж. „Това покрива всякакви монтажни възможности, в зависимост от условията и мястото на разположение“, категорични са от фирма Помпен Офис.


Гъвкавост и иновативна технология, подсилени с висока степен на защита

Но, както споделят от Помпен Офис, най-важните неща не са видими отвън. Под модерната фасада на E.SYBOX mini са разположени самозасмукваща центробежна помпа, честотно управление, мембранен съд, възвратен клапан, сензор за налягане и електронен модул. Чрез иновативните разработки, хидрофорът поддържа точно предварително настроеното постоянно налягане и реагира мигновено на всяка промяна в потреблението. Благодарение на водноохлаждания двигател на помпата, уредът работи без вибрации и пулсации на потока, а нивото на генерирания шум е по-малко от 45 dB.

 

 

Всичко това позволява E.SYBOX mini да бъде монтирана дори в спални помещения. А характеристиките на помпата правят хидрофорната система особено подходяща при решения, свързани със системи за водоснабдяване на еднофамилни или двуфамилни къщи, малки офиси, градински приложения и др.


Максималният напор на 800-ватовата E.SYBOX mini е 50 m, а максималният й дебит - 4m3/h. Помпата може да работи при максимална дълбочина на самозасмукване 8 m.


И това не е всичко - хидрофорът E.SYBOX mini притежава всички необходими защити: на двигателя, от работа на сухо, както и против замръзване на водата. По този начин не е необходима абсолютно никаква поддръжка на уреда. Грижите на потребителите се свеждат единствено до задаване на стойността на налягане в системата“, заявиха в заключение от Помпен Офис.


Източник на снимковия материал: Dabpump.eu, Помпен Офис

Още от ВиК