Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Анализи / Техн. решения

Видео: сравнителен анализ между традиционни методи за омекотяване на вода и системите Dropson

19.05.2014 г.


Системите срещу отлагане на котлен камък на водещата испанска компания Dropson са иновативни технически решения, които представляват алтернатива на традиционните омекотителни системи за вода. Те не се нуждаят от поддръжка, не предизвикват замърсявания, а третираната вода може да се използва за питейни нужди и за напояване. В България системите Dropson се предлагат от фирма Термоикономик.


 „Водата, обработена със системите Dropson, има редица предимства пред третираната с традиционни методи. Нейните свойства са близки до тези на дъждовната вода. Решенията на Dropson отстраняват съществуващия котлен камък в инсталациите, разтваряйки го прогресивно чрез процес на естествена водна ерозия", поясниха от Термоикономик. "Инсталирайки Dropson на входящата тръба, системата почиства автоматичното всички водопроводни тръби и електроуреди”, допълват от фирмата.


По-подробна информация на системите Dropson, бихте могли да получите ТУК.


Бихте искали да видите с очите си как работят системите Dropson? За вас от испанската компания са създали филм, акцент в който е сравнителния анализ между традиционните методи  за омекотяване на водата и метода, използван от системите Dropson. А от фирма Термоикономик са се погрижили филмът да е дублиран на български език. Приятно гледане!


 

Изделията се предлагат на българския пазар от фирма Аква Системи!

Още от ВиК