Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Анализи / Техн. решения

Хидро-Хикс-България: Филтрите за битово и индустриално приложение на Atlas Filtri – традиции и надеждност

11.12.2019 г.


Atlas Filtri е сред производителите, спечелили доверието на утвърденото българско дружество Хидро-Хикс-България. Италианската компания разработва и предоставя филтри, подходящи както за битово, така и за индустриално приложение, като непрекъснато разширява и подобрява продуктовата си гама. „Made in Italy не е просто надпис върху продуктите на Atlas Filtri. Това означава традиции и надеждност“, заявиха за Инженер.bg от Хидро-Хикс-България.„Производствената база на италианската компания се намира в Лимена, Падуа – това е един истински инкубатор за идеи. Там отделите работят в синергия, а като резултат се проектират и произвеждат филтри и уникални устройства за пречистване на водата“, разказаха от българската фирма, която предлага системите на Atlas Filtri у нас.


Да видим как Atlas Filtri достига подобно качество на продуктите си:


1. Развойна дейност: Благодарение на вътрешна специализирана лаборатория и сътрудничества с престижни италиански и европейски институции от света на научните изследвания, Atlas Filtri се нарежда сред пионерите в технологичните решения за филтрация.


2. Висококачествени материали: Производителят влага иновативни и устойчиви материали, чрез които постига високо ниво на безопасност на своите продукти. Един от тях например е PET (б.ред. полиетилентерефталат). Този процес води екипа към непрекъснато тестване на нови суровини и изучаване на нови процеси, за да подобри характеристиките на филтъра.3. Отдел, посветен на организацията и мониторинга на производството: „Една от причините да се доверим на Atlas Filtri е специално обособеният отдел, който се грижи за организацията и мониторинга върху всяка поръчка. Това им позволява да планират прецизно времето и производствените ресурси“, обясниха от Хидро-Хикс-България.


4. Последно поколение машини: Осъзнавайки, че основният принос за успеха на Atlas Filtri е в качественото производство, компанията инвестира непрекъснато сериозни финансови средства в обновяване и автоматизиране на машинния си парк.


5. Планиране до най-малкия детайл: Производителят залага на специални опаковъчни материали и автоматични етикетиращи решения, за да обезпечи и най-малката подробност от своя краен продукт.В продуктовата гама на Atlas Filtri можете да откриете:


 - Корпуси за филтриращи системи, подходящи за студена и топла вода, за високо наляга и за други специални приложения;

 - Самопочистващи се филтри;

 - Устройства за пречистване на питейна вода – за монтаж както на чешмата, така и под мивката;

 - Утаечни филтърни касети;

 - Касети за водообработка – с активен въглен на гранули или на блок, с полифосфати или със смоли;

 - Антибактериални филтри;

 - Системи против котлен камък и омекотяващи системи;

 - Цялостни инсталации за третиране на вода;

 - Системи за предпазване на отоплителните инсталации и др.


Повече информация за Хидро-Хикс-България ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: Хидро-Хикс-България, Atlas Filtri 

Още от ВиК