Дискусии / Позиции

Аква Системи: Търсите безопасност и устойчивост в работния процес? Открийте ги с нитрилните ръкавици Black Mamba

16.05.2018 г.


Колко пъти ви се налага да сменяте ръкавиците си за еднократна употреба, за да изпълните дадена задача? Имате ли нужда от качествен и надежден продукт, който да се отличава с устойчивост и защита от най-висок клас? Утвърденото българско дружество Аква Системи се обръща към всички специалисти, чиято работа е свързана с използването на този тип лични предпазни средства. „Представяме ви ръкавиците Black Mamba, изработени по иновативна технология от патентован Nitrex полимер, който гарантира три пъти по-висока химическа защита от латекса и винила“, заявиха за Инженер.bg от българската компания.Устойчивите ръкавици Black Mamba


Работните ръкавици за еднократна употреба Black Mamba са създадени специално за техници от областите авто- и авиосервиз, ВиК, ОВК, управление на отпадъците, селско стопанство и всички сфери на дейност, свързани с работа с почистващи препарати, газове, пречистване и химически изделия.


„Black Mamba е тук, за да предостави необходимата защита за ръцете ви! При това без да е необходимо многократно да сменяте ръкавиците си заради скъсване или разцепване. С този продукт за еднократна употреба можете да завършите всяка задача докрай, като работите със спокойствието, което високото ниво на безопасност носи“, изтъкнаха от Аква Системи.


Тайната на Black Mamba


Еднократните ръкавици Black Mamba са изработени от патентован Nitrex полимер, чиито основни предимства са висока якост и еластичност. Здравите нитрилни ръкавици са с дебелина от само 0.15 mm, като осигуряват три пъти по-висока химическа защита отколкото изделия със същата дебелина, но от винил и латекс.


Още от предимствата на ръкавици Black Mamba:


„Този уникален продукт предоставя редица предимства, които правят употребата му удобна и надеждна. Като компания, която държи на високото качество на предлаганите продукти, Аква Системи се довери на американското качество на Black Mamba”, посочиха още от българската фирма.


Ето и какви предимства крият още ръкавиците от нитрил:


- Двойна сила на прилепване – сцеплението на полимера подобрява удобството при работа;

- Без талк;

- Устойчивост и на пробиване, освен на химикали;

- Подходящи за работа дори с фини предмети;

- Налични и със система за здраво захващане Torque grip.„Пердлагаме ръкавиците за еднократна употреба Black Mamba в опаковки от 100 броя, като са налични в размери M, L, XL. Други размери можем да доставим по заявка“, уточниха от Аква Системи.


„Ръкавиците, създадени за вашите ръце, са именно Black Mamba”, подчертаха от компанията в заключение.


Повече информация за Аква Системи ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: Аква Системи, Black Mamba

Още от ВиК