Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Дискусии / Позиции

Хидро-Хикс България: Грижим се за промишлените води така, че клиентите ни да се съсредоточат върху основния си бизнес

03.09.2019 г.


Днес, 90% от нуждите от вода в световен мащаб идват от индустрията и селското стопанство. Това е причина да се гледа все по-сериозно на оборудването за водообработка и на методите за спестяване и пълно усвояване на ресурса. А сред решенията с доказано качество са системите на европейския производител Euraqua, част от Pollet Water Group. Повече за тях за Инженер.bg разказаха от утвърденото българско дружество Хидро-Хикс-България, което предоставя продуктите им на пазара у нас.„Инсталациите на Euraqua могат да намалят експлоатационните и енергийните разходи и да подобрят производствените процеси в най-различни сектори на промишлеността. Ноу-хау, трупано в продължение на десетилетия, и инженерни умения на високо ниво са причина да изберем системите на Euraqua за нашето портфолио“, заявиха от Хидро-Хикс-България. „По този начин можем да се погрижим за промишлената вода на нашите клиенти, така че те да се съсредоточат върху основния си бизнес“, коментираха още от дружеството.


В продуктовата гама на белгийския производител са включени инсталации за:

 - Омекотяване;

 - Филтрация;

 - Обратна осмоза;

 - Ултрафилтрация;

 - UV пречистване.


Разнообразието от продукти включва и:

 - Устройства за точка на употреба;

 - Бустерни единици;

 - Резервоари за съхранение на вода;

 - Компоненти, консумативи и резервни части.


Каква е истинската добавена стойност на системите за третиране на вода?


„Като партньори на българската индустрия, наша основна цел е да спестим на клиентите ни големи, чести и непредвидени разходи, причинени от въздействието на вода, която е неподходяща за конкретния случай“, посочиха от Хидро-Хикс-България.


Доказаната българска инженерингова фирма може да предложи както доставка, така и пълен цикъл от услуги, включително консултации, проектиране, шеф монтаж, сервиз и обучения в областта на индустриалния воден мениджмънт. Благодарение на своите партньори от Euraqua, както и от други световни производители, решенията на дружеството могат да бъдат както от стандартна гама, така и индивидуални, изготвени според специфични изисквания.


„Възможностите за енергоспестяване и устойчивостта на оборудването, което влагаме в нашите обекти, са задължителни. Изпълнението на проектите „до ключ“ и помощта, на която могат да разчитат предприятията, които са ни се доверили, правят бизнеса им по-лесен, по-рентабилен и по-надежден в дългосрочен план“, подчертаха в заключение от българската компания.


Повече информация за Хидро-Хикс-България ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: Хидро-Хикс-България, Euraqua, pixabay.com

Още от ВиК