Дискусии / Позиции

 • Айсел Чауш от Адара Инженеринг: „Положихме добра основа за развитие на успешна търговска дейност в Бургас”

  Айсел Чауш от Адара Инженеринг: „Положихме добра основа за развитие на успешна търговска дейност в Бургас”

  Най-новият офис на Адара Инженеринг, този в гр. Бургас, вече повече от половин година успешно развива дейността на фирмата в този регион на страната. От самото начало отговорността за неговото ръководство е поверена на един представител на младото поколение високообразовани специалисти – г-жа Айсел Чауш. Днес, г-жа Чауш разказва пред Инженер.bg за постигнатото до момента, за преодолените препятствия, подкрепата на екипа и за визията си за бъдещо развитие на офиса в Бургас.

 • Мониторинг на питейни, промишлени, отпадъчни, речни и морски води с анализатор Cristallite от Астел

  Мониторинг на питейни, промишлени, отпадъчни, речни и морски води с анализатор Cristallite от Астел

  Богата гама от апаратура за автоматичен мониторинг на вода и въздух, производство на френската компания SERES Environnement, дистрибутира у нас фирма Астел. „SERES Environnement е компания, специализирана в разработването и производството на оборудване за промишлен анализ и контрол на замърсявания в околната среда“, коментираха за Инженер.bg от Астел.

 • Темпа Систем БГ - партньор на Enor, предлагаща решения за пречиствателни станции за питейни и отпадни води

  Темпа Систем БГ - партньор на Enor, предлагаща решения за пречиствателни станции за питейни и отпадни води

  Фирма Enor e специализирана в областта на пречиствателните съоръжения за утилизация на твърди, течни и газообразни отпадни продукти и съоръженията за намаляване на шумовото замърсяване на околната среда. Създадена е през 1986 г. в столицата на Турция – Анкара. „Една от основните причини да изберем Enor за наш партньор, е амбициозната цел, която тя си е поставила - да стане водеща в регионален и световен мащаб, с екологична насоченост и иновативни разработки”, коментираха от Темпа Систем БГ.

 • П и М Консултинг: миксерите и витлата на Grundfos са доказано решение в областта на пречистването на води

  П и М Консултинг: миксерите и витлата на Grundfos са доказано решение в областта на пречистването на води

  Миксери и водни витла от сериите AMD, AMG и AFG на водещия датски производител на помпено оборудване Grundfos са част от обширната продуктова гама на българската търговска и инженерингова фирма П и М Консултинг. „Изграждането и доставката на оборудване за пречиствателни станции е едно от основните направления в дейността ни. Миксерите и водните витла на Grundfos са доказани продукти областта на третирането на води”, коментираха от П и М Консултинг.

 • Надеждно водоснабдяване и свежа градина с потопямите помпи SQ на Grundfos от Адара Инженеринг

  Надеждно водоснабдяване и свежа градина с потопямите помпи SQ на Grundfos от Адара Инженеринг

  В разгара на лятото, когато наличието на добра система за водоснабдяване и/или напояване е въпрос от първостепенна важност, утвърдената българска търговска и инженерингова фирма Адара Инженеринг насочва вниманието на своите клиенти към предлаганите от фирмата потопяеми сондажни помпи SQ на Grundfos. „Помпите от серията SQ са разработени така, че да могат да осигурят безпроблемно водоснабдяване по всяко време”, коментираха за Инженер.bg от Адара Инженерниг.

 • Интерметал: Водоснабдителна система Wilo Jet HWJ – надеждно решение за водоснабдяване

  Интерметал: Водоснабдителна система Wilo Jet HWJ – надеждно решение за водоснабдяване

  Самозасмукващата водоснабдителна система от серия Jet HWJ на утвърдената немска компания Wilo, е част от богатата гама помпено оборудване, предлагано от фирма Интерматал у нас. „Водоснабдителната система Jet HWJ е подходящо решения за водоснабдяване, дъждуване, нопояване и оросяване, водочерпене от кладенци и дълбоки резервоари”, поясниха за Инженер.bg от фирмата.

 • Сигурност и надеждност с големите фабрично окомплектовани помпени станции от Grundfos

  Сигурност и надеждност с големите фабрично окомплектовани помпени станции от Grundfos

  Високо качество, устойчива конструкция, дълъг експлоатационен срок, пълен синхрон между отделните елементи, без ограничения по отношение на възможните приложения. Това са само част от отличителните характеристики на широката гама от фабрично окомплектовани помпени станции на утвърдения датски производител на помпено оборудване – Grundfos, предлагани у нас от българския офис на компанията.

 • Циркулационни помпи Lowara ecocirc Premium от Xylem с пазарен дебют у нас

  Циркулационни помпи Lowara ecocirc Premium от Xylem с пазарен дебют у нас

  Следвайки успеха на серията Ecocirc, световния лидер в производството на помпи и помпено оборудване Xylem оповести пускането на пазара на новата серия високо ефективни циркулационни помпи с мулти-инфо дисплей Lowara ecocirc Premium, съобщиха за Инженер.bg от фирма Аквастарт, която предлага продуктите с марка Lowara на българския пазар. Серията Lowara ecocirc Premium е специално създадена за отоплителни системи в битови приложения.

 • Във фокуса на Електра Помп – инвертори на Matic

  Във фокуса на Електра Помп – инвертори на Matic

  Електронните устройства на водещия италиански производител Matic са нов акцент в широката гама от продукти и инженерингови решения, които предлага на българския пазар фирма Електра Помп, официален представител на компанията у нас. Предлаганите устройства за честотно регулиране на оборотите осигуряват гъвкаво и надеждно решение за управление на хидрофорна система от две помпи.

 • Нова система за пречистване и дезинфекция на вода чрез мембранна електролиза Chlorinsitu III от ProMinent

  Нова система за пречистване и дезинфекция на вода чрез мембранна електролиза Chlorinsitu III от ProMinent

  От българския офис на утвърдения немски производител ProMinent съобщиха, че на вниманието на специалистите вече се предлага новата система за пречистване и дезинфекция чрез мембранна електролиза Chlorinsitu III. Дезинфекцията на вода с натриев хипохлорит от електролитна инсталация е напълно безопасно и със значително по-ниски експлоатационни разходи. Chlorinsitu III е оптимално техническо решение в случаи, при които се изисква висока чистота на произведения натриев хипохлорит.

Още от ВиК