Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Дискусии / Позиции

 • Сигурност в обмена на информация между офиси в страната и чужбина с Булгартел

  Сигурност в обмена на информация между офиси в страната и чужбина с Булгартел

  Бизнесът ви се развива и отваряте нови офиси? Както в страната, така и в чужбина? Потокът от информация между тях, както и между вашата фирма и партньорите ви също се увеличава? Започвате все по-често да се замисляте за сигурността в обмена на данни... Ако търсите решение, то българският телекомуникационен оператор Булгартел има предложение за вас – предаване на данни чрез наети линии и Ethernet наети капацитети! Услугата за предаване на данни използва Ethernet и SDH технологии, като се осигурява гарантиран капацитет за нуждите на клиента.

 • „Опитайте от коректността на Адара Инженеринг“: Денис Мехмед, мениджър „Продажби“ за Североизточна България

  „Опитайте от коректността на Адара Инженеринг“: Денис Мехмед, мениджър „Продажби“ за Североизточна България

  Адара Инженеринг, водеща българска компания, развиваща дейност в областта на помпеното оборудване, има нов мениждър „Продажби“ за района на Североизточна България – Денис Мехмед, информираха за Инженер.bg от фирмата. Най-новото попълнение в екипа на Адара Инженеринг е с работно място в град Русе. За нагласите, с които встъпва в новата длъжност, както и за бъдещите си очаквания и прогнози за развитие на фирмата в региона, разказва г-н Мехмед.

 • Айсел Чауш от Адара Инженеринг: „Положихме добра основа за развитие на успешна търговска дейност в Бургас”

  Айсел Чауш от Адара Инженеринг: „Положихме добра основа за развитие на успешна търговска дейност в Бургас”

  Най-новият офис на Адара Инженеринг, този в гр. Бургас, вече повече от половин година успешно развива дейността на фирмата в този регион на страната. От самото начало отговорността за неговото ръководство е поверена на един представител на младото поколение високообразовани специалисти – г-жа Айсел Чауш. Днес, г-жа Чауш разказва пред Инженер.bg за постигнатото до момента, за преодолените препятствия, подкрепата на екипа и за визията си за бъдещо развитие на офиса в Бургас.

 • Мониторинг на питейни, промишлени, отпадъчни, речни и морски води с анализатор Cristallite от Астел

  Мониторинг на питейни, промишлени, отпадъчни, речни и морски води с анализатор Cristallite от Астел

  Богата гама от апаратура за автоматичен мониторинг на вода и въздух, производство на френската компания SERES Environnement, дистрибутира у нас фирма Астел. „SERES Environnement е компания, специализирана в разработването и производството на оборудване за промишлен анализ и контрол на замърсявания в околната среда“, коментираха за Инженер.bg от Астел.

 • Темпа Систем БГ - партньор на Enor, предлагаща решения за пречиствателни станции за питейни и отпадни води

  Темпа Систем БГ - партньор на Enor, предлагаща решения за пречиствателни станции за питейни и отпадни води

  Фирма Enor e специализирана в областта на пречиствателните съоръжения за утилизация на твърди, течни и газообразни отпадни продукти и съоръженията за намаляване на шумовото замърсяване на околната среда. Създадена е през 1986 г. в столицата на Турция – Анкара. „Една от основните причини да изберем Enor за наш партньор, е амбициозната цел, която тя си е поставила - да стане водеща в регионален и световен мащаб, с екологична насоченост и иновативни разработки”, коментираха от Темпа Систем БГ.

 • П и М Консултинг: миксерите и витлата на Grundfos са доказано решение в областта на пречистването на води

  П и М Консултинг: миксерите и витлата на Grundfos са доказано решение в областта на пречистването на води

  Миксери и водни витла от сериите AMD, AMG и AFG на водещия датски производител на помпено оборудване Grundfos са част от обширната продуктова гама на българската търговска и инженерингова фирма П и М Консултинг. „Изграждането и доставката на оборудване за пречиствателни станции е едно от основните направления в дейността ни. Миксерите и водните витла на Grundfos са доказани продукти областта на третирането на води”, коментираха от П и М Консултинг.

 • Надеждно водоснабдяване и свежа градина с потопямите помпи SQ на Grundfos от Адара Инженеринг

  Надеждно водоснабдяване и свежа градина с потопямите помпи SQ на Grundfos от Адара Инженеринг

  В разгара на лятото, когато наличието на добра система за водоснабдяване и/или напояване е въпрос от първостепенна важност, утвърдената българска търговска и инженерингова фирма Адара Инженеринг насочва вниманието на своите клиенти към предлаганите от фирмата потопяеми сондажни помпи SQ на Grundfos. „Помпите от серията SQ са разработени така, че да могат да осигурят безпроблемно водоснабдяване по всяко време”, коментираха за Инженер.bg от Адара Инженерниг.

 • Интерметал: Водоснабдителна система Wilo Jet HWJ – надеждно решение за водоснабдяване

  Интерметал: Водоснабдителна система Wilo Jet HWJ – надеждно решение за водоснабдяване

  Самозасмукващата водоснабдителна система от серия Jet HWJ на утвърдената немска компания Wilo, е част от богатата гама помпено оборудване, предлагано от фирма Интерматал у нас. „Водоснабдителната система Jet HWJ е подходящо решения за водоснабдяване, дъждуване, нопояване и оросяване, водочерпене от кладенци и дълбоки резервоари”, поясниха за Инженер.bg от фирмата.

 • Сигурност и надеждност с големите фабрично окомплектовани помпени станции от Grundfos

  Сигурност и надеждност с големите фабрично окомплектовани помпени станции от Grundfos

  Високо качество, устойчива конструкция, дълъг експлоатационен срок, пълен синхрон между отделните елементи, без ограничения по отношение на възможните приложения. Това са само част от отличителните характеристики на широката гама от фабрично окомплектовани помпени станции на утвърдения датски производител на помпено оборудване – Grundfos, предлагани у нас от българския офис на компанията.

 • Циркулационни помпи Lowara ecocirc Premium от Xylem с пазарен дебют у нас

  Циркулационни помпи Lowara ecocirc Premium от Xylem с пазарен дебют у нас

  Следвайки успеха на серията Ecocirc, световния лидер в производството на помпи и помпено оборудване Xylem оповести пускането на пазара на новата серия високо ефективни циркулационни помпи с мулти-инфо дисплей Lowara ecocirc Premium, съобщиха за Инженер.bg от фирма Аквастарт, която предлага продуктите с марка Lowara на българския пазар. Серията Lowara ecocirc Premium е специално създадена за отоплителни системи в битови приложения.

Още от ВиК