Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

 • Специален бюлетин с 21 избрани новости от областта на сградните инсталации изненада читателите на Инженер.bg

  Специален бюлетин с 21 избрани новости от областта на сградните инсталации изненада читателите на Инженер.bg

  Ежемесечно екипът ни грижливо подбира статии за новости от света на архитектурата и строителството, които изпраща чрез Архитектурно-строителния бюлетин на Инженер.bg до проектанти, строители, архитекти, фасилити мениджъри, хотелиери и инвеститори. А този месец, поради все по-големия брой статии, които списваме и зареждаме, решихме да изненадаме нашите читатели с едно допълнително онлайн издание на бюлетина. Повече за бонус изданието научете в следващите редове...

 • Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Здравейте, колеги! През последните седем дни на медийния небосклон у нас и на Балканите отново изгряха редица любопитни заглавия от света на индустрията и техническото образование, които привлякоха нашето внимание. Какви бяха те, ще разберете от традиционната ни обзорна рубрика „Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди“. Не пропускайте да се включите и в анкетата на Инженер.bg: „Home office“ или работа в офиса? Оформят ли се нови тенденции в начина на работа в техническия сектор?“.

 • Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Здравейте, колеги! Посрещаме месец юни с мисли за предстоящите слънчеви летни дни и разбира се, нова порция от най-любопитните новини и събития от сферата на индустрията и техническото образование. Но преди това нека да видим какви бяха акцентите от последните седем дни, които обобщихме за Вас в нашата традиционна рубрика „Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди“. Не пропускайте да посетите и www.борса.bg, където ще откриете още много водещи заглавия от България и Балканите. Приятно четене!

 • Да се разходим заедно из виртуалния щанд на Wilo за IFAT 2020, за да се запознаем с иновациите в помпеното оборудване

  Да се разходим заедно из виртуалния щанд на Wilo за IFAT 2020, за да се запознаем с иновациите в помпеното оборудване

  От 30 май до 3 юни 2020 г. трябваше да се проведе водещото международно изложение за управление на водните ресурси, канализацията и отпадъците IFAT. За съжаление, след като беше отложено за септември, то, както и редица други събития бяха отменени заради разпространението на коронавирусната инфекция. Един от лидерите в помпеното оборудване не се „предаде“ и за да не разочарова своите клиенти и партньори от целия свят, въпреки ситуацията, пресъздаде виртуално щанда, който по план трябваше да реализира на IFAT.

 • Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Здравейте, колеги! Ние, от Инженер.bg, вярваме в градивната сила на думите за предаването на значими послания и с ентусиазъм Ви информираме за най-интересните новини и събития от сферата на индустрията и техническото образование. Какви бяха акцентите през последните седем дни, ще разберете от традиционната ни обзорна рубрика „Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди“. Не пропускайте да посетите и www.борса.bg, където ще откриете още много водещи заглавия от България и Балканите. Приятно четене!

 • Да се погрижим за чистотата на питейната вода е „мисията“ на новия Специализиран бюлетин на Инженер.bg

  Да се погрижим за чистотата на питейната вода е „мисията“ на новия Специализиран бюлетин на Инженер.bg

  „Водата е живот!“ Не, това не е реклама на минерална вода, а една от важните теми, които екипът ни засяга в първата в България Специализирана виртуална библиотека „Пречистване на питейни води“, която отворихме наскоро в Инженер.bg. Кои други интересни теми развиваме и кои са устойчивите решения за пречистване на питейни води, можете да научавате в режим 24/7 в нея. Напълно безплатно! А за да Ви бъдем още по-полезни, информацията ще достига до Вас чрез новия ни бюлетин.

 • Инженер.bg стартира специализирана рубрика за пречистване на водите за ПБН с помощта на инж. Ирина Ангелова (УАСГ)

  Инженер.bg стартира специализирана рубрика за пречистване на водите за ПБН с помощта на инж. Ирина Ангелова (УАСГ)

  Скъпи читатели, колеги и експерти от водния бранш, Инженер.bg има удоволствието да Ви съобщи, че стартира нова рубрика в специализираната виртуална библиотека „Пречистване на питейни води“, която ще водим с помощта на гл.ас. д-р инж. Ирина Ангелова от катедра „Водоснабдяване, канализация и пречистване на води” към Хидротехнически факултет на Университета по Архитектура, строителство и геодезия (УАСГ). Очаквайте статиите – само във виртуалната библиотека на Инженер.bg.

 • Вило България подава ръка на софийските болници с безплатни сервизни услуги до края на май 2020 г.

  Вило България подава ръка на софийските болници с безплатни сервизни услуги до края на май 2020 г.

  Вило България подава ръка на българските болници! „В кризисната ситуация, създадена от разпространението на вируса COVID-19, разработихме програма за аварийни ремонти и подмяна на циркулационни помпи, необходими за осигуряване на безпроблемната и непрекъсната работа на болничните заведения. Инициативата ни е израз на нашата благодарност към всички медицински специалисти, техните грижи и огромните усилия, които полагат”, заявиха от българското дъщерно дружество на Wilo.

 • HTI България: В извънредната ситуация чувстваме още по-сериозно нашата отговорност на лидер в логистичните услуги

  HTI България: В извънредната ситуация чувстваме още по-сериозно нашата отговорност на лидер в логистичните услуги

  „Разбирайки напълно нашата роля за това основните промишлени сектори да продължат да работят нормално в създалата се извънредна ситуация, чувстваме още по-сериозно нашата отговорност като лидер в логистичните услуги за строителството, инфраструктурата и индустрията. Ето защо предприехме максимални грижи за опазване здравето както на нашите служители и техните семейства, така и на нашите партньори”, коментираха за Инженер.bg от HTI България.

 • Festo Didactic осигурява безплатен достъп до модулите за електронно обучение от програмата за водни технологии

  Festo Didactic осигурява безплатен достъп до модулите за електронно обучение от програмата за водни технологии

  Нека за малко да извадим от съзнанието си пандемията с коронавируса и да научим нови неща за водата – жизненоважен и изключително ценен природен ресурс. „С този призив Festo дава възможност на всеки, който се интересува от материята или се занимава с изследвания на водата и околната среда, да получи безплатен неограничен достъп до програмата „Водни технологии“ на Festo Didactic до края на юли 2020 г.“, съобщиха за Инженер.bg от Фесто ЕООД.

Още от ВиК