Събития

 • Включете се в работна закуска на HTI България, посветена на решения от сферографитен чугун за ВиК сектора

  Включете се в работна закуска на HTI България, посветена на решения от сферографитен чугун за ВиК сектора

  Работна закуска и дискусия на тема „Устойчиви ВиК решения с продукти и цялостни системи от сферографитен чугун“ организира HTI България. „Събитието ще се проведе на 2 април 2019 г. в Гранд Хотел София, зала Триадица 1, ул. „Гурко“ 1, в столицата, и всички наши партньори, клиенти и заинтересовани специалисти могат да заявят присъствието си до 25 март“, съобщиха за Инжeнер.bg от българското дружество на международния логистичен лидер HTI.

 • ЕнвироХеми, Хидро Крафт, Shimadzu и HL – България през обектива на Инженер.bg по време на Water Tech 2019

  ЕнвироХеми, Хидро Крафт, Shimadzu и HL – България през обектива на Инженер.bg по време на Water Tech 2019

  Най-новите продукти и решения, последните технологични иновации, тенденциите и актуалните теми в областта на водите – всички изброени теми попаднаха в обектива на Инженер.bg по време на специализирания форум Water Tech 2019. От 6 до 8 март доказаните компании в бранша събраха експерти, клиенти и партньори под покрива на Интер Експо Център – София, като им предоставиха високотехнологични решения и специализирани консултации.

 • Бутиковият форум Water Tech е в разгара си! Елате, за да видите най-новите решения в областта на управлението на води

  Бутиковият форум Water Tech е в разгара си! Елате, за да видите най-новите решения в областта на управлението на води

  Water Tech е в разгара си! Единственото b2b изложение у нас, посветено на управлението на водите, стартира на 6 март 2019 г., а официалното му начало бе поставено заедно с традиционната ежегодна конференция Булаква. Още в първия си ден форумът затвърди своя имидж на високоспециализирано събитие, предлагайки впечатляващо разнообразие от нови продукти, решения и технологии в сектора на водите. Кои са основните акценти ви разказваме в днешния ни блиц материал.

 • Стартираха изложенията Архитектурно-строителна седмица, Water Tech Expo и Security Expo в Интер Експо Център

  Стартираха изложенията Архитектурно-строителна седмица, Water Tech Expo и Security Expo в Интер Експо Център

  Вчера, 6-ти март 2019 г., Интер Експо Център – София се превърна в сцена на новите технологии и решения в областта на архитектурата и строителството, управлението на води, както и сигурността на всички нива – физическа и дигитална, в офиса и в дома. Стартираха международните изложения Архитектурно-строителна седмица, Water Tech Expo и Security Expo, които тази година за първи път се провеждат паралелно.

 • Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Здравейте, колеги! Разбрахте ли, че за поредна година ще се проведе студентската проява Best Engineering Week 2019, на която Инженер.БГ е генерален медиен партньор? А научихте ли, че предстои осмата конференция ТЕХСИС? Това са само част от вълнуващите събития от света на техниката и технологиите, за които ви информирахме през изминалата седмица. Още новини в областта на инвестициите, човешките ресурси и образованието у нас и на Блаканите можете да научите от традиционния ни седмичен новинарски обзор.

 • Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Здравейте, колеги! През изминалата седмица ви информирахме за предстоящите събития и инвестиции в България и на Балканите, както и за случващото се в академичния свят. Част от тях са новите инвестиционни проекти на Топлофикация София, инвестициите в нови предприятия в България и Сърбия, възможностите за стаж, предоставени на младите специалисти и мн. др. Още актуални новини от сферата на индустрията, бизнеса, човешките ресурси и образованието можете да намерите на www.борса.bg. Сега е време да ви оставим с новинарския ни обзор.

 • Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Здравейте, колеги! Снегът навън все повече ни навява коледно настроение. Но празниците са празници, бизнесът – бизнес. Нови инвестиции и разширения на производства привлякоха вниманието ни през изминалата седмица. Натоварен е и зимният събитиен календар, особено в академичните среди – предстоят регионалният форум „Влез в предизвикателството!” и семинар с част от ръководството на Агрополихим в ТУ-Варна, а утвърдени компании не спират с дейностите си в полза на образованието. Още акценти можете да научите от седмичния ни новинарски обзор.

 • Илва от Светът на млякото: Гордост е да помагаме на индустрията за млекопреработване с качествено помпено оборудване

  Илва от Светът на млякото: Гордост е да помагаме на индустрията за млекопреработване с качествено помпено оборудване

  „Млякото и млечните продукти са традиционни за българската трапеза, като при това имат и висок принос за авторитета на страната ни на международните пазари. За нас е истинска гордост, че с висококачественото оборудване, включено в портфолиото ни, имаме възможност да подпомагаме технически и технологично тази индустрия“, заявиха за Инженер.bg от фирма Илва по време на 15-тото издание на специализираното изложение Светът на млякото. Събитието се проведе от 7 до 11 ноември 2018 г.

 • Steinzeug-Keramo ще предложи устойчив поглед към ВиК сектора по време на Exhibition on Water 2018 в Белград, Сърбия

  Steinzeug-Keramo ще предложи устойчив поглед към ВиК сектора по време на Exhibition on Water 2018 в Белград, Сърбия

  Какъв трябва да е подходът към устойчива трансформация и модернизация на ВиК сектора? Отговор на този въпрос за поредна година ще бъде търсен в рамките на международните събития Exhibition on Water и Water Forum 2018, които ще се проведат от 14 до 16 ноември в Белград, Сърбия. Сред участниците ще бъде фирма Purator Ekotehnika, която е дистрибутор в Сърбия на Steinzeug-Keramo, лидер на международните пазари в производството на стъклокерамични тръби.

 • Евротех показва новите решения в гамата си на събитие под надслов „Опитът задължава – 26 години Евротех“

  Евротех показва новите решения в гамата си на събитие под надслов „Опитът задължава – 26 години Евротех“

  Колко са 26 години в индустрията? Достатъчно време, за да оцелееш, да се наложиш, да се утвърдиш пред клиенти и партньори, да станеш свидетел на технологични иновации и самият ти да бъдеш пионер? Именно това ще докаже българската компания Евротех по време на презентационното събитие, което организира на 22 ноември 2018 г. Дружеството е ексклузивен представител на редица международни производители на помпено и сепарационно оборудване.

Още от ВиК