Събития

 • Вило България: Благодарение на предприетите мерки, нито един служител на Wilo в Китай не е заразен с коронавирус

  Вило България: Благодарение на предприетите мерки, нито един служител на Wilo в Китай не е заразен с коронавирус

  Всеки ден светът предприема все по-рестриктивни мерки срещу разпространението на COVID-19, но важните производства трябва да продължат. Wilo Group също взема драстични решения, за да предпази по най-добрия начин своите служители, и да продължи да произвежда, доставя, монтира и поддържа разработваните от компанията продукти и изделия, които са част от т.нар. критична инфраструктура. Международният производител на помпи и помпени решения стартира и видео инициативата WiloTV.

 • На пазар за техника през март

  На пазар за техника през март

  Изгодните предложения през този месец не спират да ни затрупват като мартенския сняг. Въпреки зимната обстановка и ситуацията, която не ни позволява да й се насладим, онлайн търговията процъфтява. Затова Ви каним „На пазар за техника“ в Промо.bg още сега! Очакват Ви предложения на водещи компании от сферата на индустриалната техника, разнообразие от високочествени инструменти и елекрооборудване на специални цени. При това не само това! Предлагаме Ви изобилие от оферти, което определено не е за изпускане. Затова не губете повече време и вижте новата компилация от промоции, която създадохме специално за вас.

 • Ю Ес Пи България в партньорство с HTI България представиха „различните“ решения за повърхностно отводняване

  Ю Ес Пи България в партньорство с HTI България представиха „различните“ решения за повърхностно отводняване

  „Различните“ решения за повърхностно отводняване – така можем да обобщим участието на младото българско дружество Ю Ес Пи България/Urban Solutions & Products в специализирания форум Архитектурно-строителна седмица, който се проведе от 25 до 29 февруари 2020 г. в Интер Експо Център – София. Изявата на USP премина със съдействието на HTI България. А в днешния материал Инженер.bg ще ви разкаже за основните акценти както на щанда, така и по време на специалната презентация на компанията.

 • Мечтаеш да бъдеш строителен инженер или архитект? С УАСГ ще споделяме възможности за обучение

  Мечтаеш да бъдеш строителен инженер или архитект? С УАСГ ще споделяме възможности за обучение

  Най-голямото висше техническо училище в областта на строителството и архитектурата в България също вече е сред партньорите ни! С огромно удоволствие приветстваме Университет по архитектура, строителство и геодезия (УАСГ) в Академична борса на Борса.bg! За дългогодишната история и традициите на УАСГ, а също и за възможностите за обучение и последваща реализация, които ВУЗ-а разкрива, можете да четете в следващите редове...

 • Природосъобразни решения за отводняване на МРР – във фокуса на HTI по време на Архитектурно-строителната седмица

  Природосъобразни решения за отводняване на МРР – във фокуса на HTI по време на Архитектурно-строителната седмица

  Екстериорът отдавна е не по-малко важна част от цялостната архитектурна концепция на дадено градско или жилищно пространство. А в последните години стремежът към устойчиви решения в строителството му придава дори още по-голяма тежест. Именно върху тази идея ще фокусира участието си HTI България на Архитектурно-строителната седмица 2020. Международното изложение ще се проведе от 25 до 28 февруари в Интер Експо Център – София, а ето и какво ще видим от HTI България.

 • Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Здравейте, колеги! Денят отново е понеделник и е време за традиционната ни новинарска рубрика „Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди“. В нея представяме на Вашето внимание водещите акценти от изминалата седмица от сферата на индустрията, човешките ресурси и техническото средно и висше образование. Още любопитна информация за инициативите, проектите, провелите се и предстоящите събития на територията на България и страните на Балканите можете да прочетете на www.борса.bg.

 • Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Здравейте, колеги! Искате да бъдете информирани за всичко най-ново в областта на бизнеса, инвестициите и човешките ресурси у нас и на Балканите, както и да следите всички актуални новини и събития в областта на средното и висшето образование в България? Борса.bg е мястото, на което ще откриете всичко това. А за да не пропуснете водещите събития и новини от изминалите 7 дни, ви представяме традиционния ни обзор „Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди“. Още акценти можете да прочетете и на www.борса.bg.

 • Заедно с ПГАСГ „Арх. Камен Петков“ ще „градим“ висококвалифицирани строителни специалисти

  Заедно с ПГАСГ „Арх. Камен Петков“ ще „градим“ висококвалифицирани строителни специалисти

  „Избирам, уча, успявам!“ е мотото на възпитаниците на ПГАСГ „Арх. Камен Петков“, намираща се в гр. Пловдив. Гимназията е поредното елитно учебно заведение, което се присъедини към Академична борса. Заедно с ръководството му ще се стремим да вдъхновяваме все повече младежи в избора на специалности от областта на архитектурата, строителството и геодезията. Каква е историята около създаването на учебното заведение и какви възможности за обучение предлага то? Да видим...

 • Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Здравейте, колеги! Коледа и Нова година са вече „пред вратата“. Но с края на годината не се изчерпват любопитните новини за бизнеса у нас и на Балканите. По традиция, със старта на новата седмица, представяме на вашето внимание най-интересното от изминалите седем дни в областта на технологиите, инвестициите и инициативите в сферата на средното и висшето техническо образование в седмичния ни обзор „Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди“. Още новини можете да намерите на www.борса.bg.

 • Steinzeug-Keramo предизвика интереса на експертите от водния сектор по време на 20-ото издание на Технофорум Търговище

  Steinzeug-Keramo предизвика интереса на експертите от водния сектор по време на 20-ото издание на Технофорум Търговище

  На 19 и 20 ноември се проведе 20-ото юбилейно издание на Технофорум Търговище – специализирано събитие, посветено на водния сектор у нас, чийто организатор е Водоснабдяване и канализация ООД Търговще. Сред участниците бе и Steinzeug-Keramo – световен лидер в производството на стъклокерамични тръби и фасонни части. „Запознахме всички присъстващи с нашата уникална продуктова гама“, съобщи за Инженер.bg г-н Емил Димитров, представител на компанията за България.

Още от ВиК