Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

Специален бюлетин с 21 избрани новости от областта на сградните инсталации изненада читателите на Инженер.bg

26.06.2020 г.

Ежемесечно екипът ни грижливо подбира статии за новости от света на архитектурата и строителството, които изпраща чрез Архитектурно-строителния бюлетин на Инженер.bg до проектанти, строители, архитекти, фасилити мениджъри, хотелиери и инвеститори. А този месец, поради все по-големия брой статии, които списваме и зареждаме, решихме да изненадаме нашите читатели с едно допълнително онлайн издание на бюлетина.За изграждането на малки домове и големите мечти за тях, за най-скъпата метростанция в света, за „плюсовете“ и „минусите“ на различните методи за отопление и още, и още са само част от интересните теми в броя. Читателите ни ще научат и как Равена – главният град на едноименната провинция в италианския регион Емилия-Романя в Италия, намиращ се във вътрешността на страната, е свързан с Адриатическо море чрез канал и още много любопитни теми.

 

Бонус изданието на бюлетина можете да видите ТУК.


Архитектурно-строителният бюлетин на Инженер.bg няма еквивалент на българския пазар. Дванадесетте му броя съдържат грижливо подбрана информация за водещи марки, иновативни технически решения и системи, модерни и същевременно функционални технологии, както и за интересни проекти и референции от сферата на сградните инсталации, обяви за работа и промоции.

 

А Вие получавате ли нашия Архитектурно-строителен бюлетин? Регистрирайте се ТУК. Напълно безплатно е!


Ако искате и Вашите продукти, системни решения и услуги да попаднат в Архитектурно-строителния бюлетин на Инженер.bg, не се колебайте да ни пишете на office.engineer.bg@gmail.com или да ни се обадите на 0884 70 14 23.


Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Още от ВиК