Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

Вило България: Благодарение на предприетите мерки, нито един служител на Wilo в Китай не е заразен с коронавирус

26.03.2020 г.


„Всеки ден светът предприема все по-рестриктивни мерки срещу разпространението на COVID-19, но важните производства трябва да продължат. Wilo Group също взема драстични решения, за да предпази по най-добрия начин своите служители, и да продължи да произвежда, доставя, монтира и поддържа разработваните от компанията продукти и изделия, които са част от т.нар. критична инфраструктура“, заявиха за Инженер.bg от Вило България. Международният производител на помпи и помпени решения стартира и видео инициативата WiloTV, с която да държи информирани всички свои служители и партньори за всяка стъпка, която компанията прави, за да премине успешно през създалата се ситуация.Решенията на Wilo поддържат критична инфраструктура – прекъсването е недопустимо


„С иновативни решения, интелигентни продукти и индивидуални услуги ние осигуряваме жизненоважни услуги каквато е чистата течаща вода. Помпите и помпените системи са основна част от критичната инфраструктура. Следователно е още по-важно именно сега служителите на Wilo да обръщат повече внимание на здравето си“, коментираха от компанията.


Във връзка с действията и реакциите на глобалната група спрямо COVID-19 е създадена специална работна група, която да реализира и координира най-адекватните предпазни мерки.


Wilo има силно развита сервизна мрежа в световен мащаб, която, поставена в кризисните условия в момента, прави всичко възможно да продължи да предоставя услугите си на своите партньори и клиенти, така че критичната инфраструктура, включваща водоснабдяване, канализация и отопление, да продължи да работи. А често решенията на Wilo са внедрени в болници, домове за възрастни хора, обществени институции и др., където е недопустим компромис, особено в настоящите обстоятелства, поясниха от Вило България.


Нито един служител на Wilo в Китай не е заразен с COVID-19


Най-новият информационен проект на международната група – WiloTV, чиято основна цел е да предоставя на всички заинтересовани актуална информация за проекти, събития и новини, свързани с компанията, стартира именно с материал, посветен на коронавируса.


От видеото става ясно колко трудно е било на китайските производства да върнат хората обратно на работните им места при създалата се ситуация. Действията в китайските дружества на Wilo се развиват в периода, когато настъпва китайската нова година. „Именно тогава за няколко дни колегите ни са съумели да се реорганизират достатъчно добре и да намерят стимул за работа. Благодарение на усилията на всички тях, няма нито един служител на Wilo в Китай, който да е заразен с COVID-19“, посочиха от българското дъщерно дружество.


Повече информация за Вило България ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Вило България, Wilo

 

Още от ВиК